Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι δεδομένο ότι απελευθερώνονται μόρια πλαστικού, το θέμα είναι πόσα...

Υπαρχει αραγε ατμομαγειρας με γυαλινα δοχεια?

Βεβαια, ποσα πλαστικα δοχεια μπαινουν και σε φουρνους μικροκυματων κλπ, υποτιθεται(μεγαλη κουβεντα) οτι ειναι 'ειδικα' για αυτες τις χρησεις, και αρα θα εχουν ελαχιστη 'μεταναστευση' μοριων πλαστικου...

Δημοσ.

Υπαρχει αραγε ατμομαγειρας με γυαλινα δοχεια?

Βεβαια, ποσα πλαστικα δοχεια μπαινουν και σε φουρνους μικροκυματων κλπ, υποτιθεται(μεγαλη κουβεντα) οτι ειναι 'ειδικα' για αυτες τις χρησεις, και αρα θα εχουν ελαχιστη 'μεταναστευση' μοριων πλαστικου...

Γιατι και ο βραστήρας πλαστικός δεν είναι; και όλοι έχουμε.

Δεν έχω δει ποτε γυαλινο ατμομαγειρα αν και δεν το έχω ψάξει. Γυάλινο βραστήρα έχετε βρει αν είναι να παρουμε

B)

Η ποιότητα του πλαστικού του silvercrest ατμομάγειρα μετράει για μένα. Αυτό αν μπορούσαμε να ξέρουμε

Δημοσ.

έχεις δίκιο εννοούσα το πλαστικό δοχείο του ατμομαγειρα 

στο μικροκυμάτων βαζω μονο γυάλινα για αυτον τον λόγο . 

anyway θα του δώσω μια ευκαιρία και αν τον βρω αύριο θα τον αγορασω, απο την αλλη δε ξερω κατα ποσο αντιγράφει η silvercrest η απλά παίρνει 2ης διαλογης η παιρνει τα προϊόντα που δε περννε στο ποιοτικό ελενχο από το ιδιο εργοστάσιο που φτιάχνονται τα επώνυμα και απλά τους αλλάζει name ,

Δημοσ.

Μαλλον βρήκες το απο που αντέγραψε η silvercrest (πάντα αυτό κάνει)

Τα υλικά κατασκευής και κυρίως την ποιότητα του πλαστικού δοχείου δεν ξέρουμε αν είναι ίδια μόνο.

Καμμια ειδικη αντιγραφη, καποια κινεζικη εταιρια λογικα θα ειναι η οποια απλα πουλαει το μηχανημα και η καθε εταιρια βαζει τη δικη τας μαρκα πανω. Οποτε και τα υλικα κατασκευης ιδια θα ειναι. Απο τη στιγμη που η τιμη ειναι σχεδον ιδια, μην περιμενεις διαφορες.

Δημοσ.

Γιατι και ο βραστήρας πλαστικός δεν είναι; και όλοι έχουμε.

Δεν έχω δει ποτε γυαλινο ατμομαγειρα αν και δεν το έχω ψάξει. Γυάλινο βραστήρα έχετε βρει αν είναι να παρουμε

B)

Η ποιότητα του πλαστικού του silvercrest ατμομάγειρα μετράει για μένα. Αυτό αν μπορούσαμε να ξέρουμε

Μεταλλικό μόνο, δεν ξέρω αν είναι καλύτερος.

Δημοσ.

+1 στον μεταλλικο βραστηρα.

Μπιφτεκια στο ατμο: Βραζεις νερο στη κατσαρολα κι απο πανω ενα εφαρμοστο σιδερενιο πιατακι/δισκο με τα μπιφτεκια.

Δημοσ.

Τελικά αυτός ο ατμομάγειρας υπάρχει πουθενά;

Τρίτη και είναι ήδη εξαντλημένος σε ένα κατάστημα που ρώτησα... αν βρει κάποιος στοκ σε κατάστημα της Αθήνας, ας το γράψει εδώ.

Δημοσ.

Τελικά αυτός ο ατμομάγειρας υπάρχει πουθενά;

Τρίτη και είναι ήδη εξαντλημένος σε ένα κατάστημα που ρώτησα... αν βρει κάποιος στοκ σε κατάστημα της Αθήνας, ας το γράψει εδώ.

Χθες στο κατάστημα της Πέτρου Ράλλη είχε καμιά δωδεκαρια, κατά τη μια το μεσημέρι.

• Like 1
Δημοσ.

Και στα Σπάτα είχε.Απλά δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις τηλέφωνο να πάρεις πρώτα αν είσαι από μακρυά.

Δημοσ.

^...τηλέφωνα δεν δίνουν, εκτός κι αν έχεις γνωστό σε μαγαζί (που είτε να σου δώσει το τηλ. του μαγαζιού, είτε να μιλήσεις με τον ίδιο όταν είναι σε βάρδια).

Αλλιώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις την εξυπηρέτηση πελατών (800-τόσο) και να δουν αν υπάρχει καταγεγραμμένο προϊόν από την απογραφή της προηγούμενης μέρας, σε κάποιο κατάστημα κοντά σου. Και ούτε επικοινωνία έχουν με το οποιοδήποτε κατάστημα, ώστε να ζητήσεις να γίνει κράτηση πχ - με άλλα λόγια φέξε μου και γλύστρισα, γιατί και να υπάρχει κάποιο κάπου (εντός 2 εβδομάδων, διότι μετά και να υπάρχει δεν το βλέπουν στο σύστημά τους, απ' ό,τι μου έχουν πει), μέχρι να πας παίζει ήδη να έχει τελειώσει.

Δημοσ.

Αγαπητό μου Lidl δεν μας τα λες καλά. Με τόσο πόλεμο που σου κάνουν οι ανταγωνιστές και "πατριώτες" εσύ πας να γίνεις ταλε κουαλε με αυτούς.

Το Σωματείο Εργαζομένων «LIDL» Ν. Αττικής καταγγέλλει στους εργαζόμενους και στους καταναλωτές-πελάτες της πολυεθνικής την απόλυση εργαζόμενης, που εργαζόταν εδώ και 11 χρόνια στο κατάστημα των Μεγάρων Αττικής και η οποία -όπως σημειώνει- μεγαλώνει μόνη της δύο παιδιά μετά το θάνατο του άνδρα της. Όπως τονίζει το Σωματείο στην ανακοίνωση του, «η συγκεκριμένη μεθόδευση της πολυεθνικής LIDL δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Είναι συνέχεια όλων των προηγούμενων τρομοκρατικών απολύσεων και “οικειοθελών αποχωρήσεων” στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, εργαζομένων με πάνω από 10 χρόνια δουλειάς με συγκροτημένα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα, εργαζομένων που τόσα χρόνια με τον κόπο τους και με τον ιδρώτα τους παρήγαγαν πλούτο στην εταιρεία και τώρα τους αποκαλούν “άχρηστους, βάρος, κόστος και κλέφτες” και τους πετάνε στην ανεργία. Δεν πρέπει να συναινέσουμε. Καμιά υποταγή, κανένας συμβιβασμός. Χωρίς εμάς δεν κινείται τίποτα. Δε γεμίζει, δεν αδειάζει, όχι μαγαζί, αλλά ούτε ράφι. Κανένας να μην υποκύψει στις πιέσεις της εργοδοσίας». Η διοίκηση του σωματείου αποφάσισε 4ωρη στάση εργασίας 9 π.μ. - 1 μ.μ. σήμερα Τρίτη 5 Απρίλη για τα καταστήματα «LIDL» Μεγάρων - Ασπροπύργου - Ελευσίνας και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας Ελευσίνας. Το Σωματείο απαιτεί την ακύρωση της απόλυσης και να σταματήσουν τώρα όλες οι απολύσεις στα «LIDL».

www.dikaiologitika.gr

• Like 1
Δημοσ.

^...όταν οι "πατριώτες" (πχ Μαρινόπουλος που από πέρσι έχει βουλιάξει) κάνουν τα ίδια και χειρότερα (κλείσιμο καταστημάτων, μαζικές απολύσεις πανελλήνια), σαν τί περιμένει κανείς να κάνει μια εντελώς ξένων συμφερόντων πολυεθνική όπως το Λιντλ;

Δεν καταλαβαίνω την "έκπληξή" σου λοιπόν. Σαν τί δηλαδή υποτίθεται πως είναι το Λιντλ; Τα καλά παιδιά της αγοράς; *

Με την απολυμένη είμαι (κι ελπίζω να καταφέρει το σωματείο τους να την επαναπροσλάβουν), αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μετέφερες εδώ την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Άλλωστε, στην κατάσταση που είμαστε, το μόνο που μας νοιάζει εδώ είναι τα φθηνότερα και ποιοτικά αποδεκτά προϊόντα του και δυστυχώς δεν μας καίγεται καρφί για το αν το κέρδος που βγάζει καταλήγει σε γερμανικές τσέπες (πόσο καλύτερα θα ήταν τα σούπερ μάρκετ να ήταν υπό διοίκηση ελληνικών συνεταιρισμών).

* Εν τω μεταξύ, το "ωραίο" είναι ότι το Λιντλ είναι, συγκριτικά, το πιο "καλοπληρωτικό" (για μισθούς/εργατικά δικαιώματα) από όλα τα σούπερ-μάρκετ.

Θέλω να πω ότι απλά δεν προσφέρει κάτι η παραπάνω ενημέρωση. Να πω δηλαδή ότι θα μαζευτούμε/θα διαμαρτυρηθούμε/θα μποϋκοτάρουμε ακόμα το "τάλε-κουάλε" Λιντλ, να το καταλάβω - αλλά δεν πρόκειται να γίνει κάτι, οπότε......;

Άσε δηλαδή που είναι τέτοια τα μεγέθη αυτών των πολυεθνικών που και από την χώρα (μας) να τα μαζέψουν και να φύγουν, χέστηκε η φοράδα στο γερμανικό αλώνι. Σχεδόν χάρη μας κάνουν έτσι όπως είναι πια τα πράγματα και σίγουρα εμείς είμαστε (οι απλοί καταναλωτές) που τους έχουμε (όσοι τεσπα τους έχουμε) ανάγκη...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...