nickmanak Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ιδιος με τον παρακατω ειναι: http://www.skroutz.gr/s/3262044/Russell-Hobbs-19270.html 2
iordanis77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 μάγκες προσοχή στίς αποδείξεις οταν ψωνίζουμε ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ νά τίς ελέγχουμε πρίν βγούμε εξω από τό κατάστημα , σήμερα φίλος ψώνισε σέ lidl κάποια πράγματα μαζί μέ 4 γάλατα ασπρα + 4 γάλατα σοκολατούχα , η μαντάμ στό ταμείο αντί 4+4 χτύπησε 44 ....καταλαβαίνετε τί χαμός εγινε ... ειναι κ φωνακλάς ο φίλος ... κ ευτυχώς πού ειδε αμέσως τήν απόδειξη (ειχε πληρώσει ομως πρώτα ) κ μετά τό πήρε χαμπάρι ...αν ειχε βγεί εξω από τό κατάστημα αντε μετά νά εβρισκε τό δίκιο του ... α συγνώμη δέν τού ζητησαν ποτέ ?? απλώς εγινε ενα λάθος τού ειπαν ... προσοχή λοιπόν στίς αποδειξεις Καλα, αυτο κανει μπαμ, δε χρειαζεται να ελεγξεις την αποδειξη. Αν χτυπησει 44 τεμαχια αντι για 8 θα το καταλαβεις αμεσως απ το συνολικο ποσο που θα σου ζητησει να πληρωσεις. Ειναι ανοστα τα φαγητα στον ατμό, δεν τρωγονται. Μονο για αρρωστους ή αυτους που κανουν σοβαρη διαιτα αδυνατισματος. Μπιφτεκια στον ατμο εχεις δοκιμασει? Δε παιζονται
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ειχα να παω lidl απο το καλοκαιρι νομιζω κ ειδα σε καποια προιοντα που αγοραζω(παγωτο,χυμους) οτι οι τιμες εχουν παρει τα πανω τους.. Εχει παρει κανεις φιλετο γλωσσας κατεψυγμενο;; Ειναι καλο;; Συνηθως παιρνω Καλλιμανη απο ΑΒ αλλα ειναι ακριβο
nickmanak Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Με βαλατε σε σκεψεις να δοκιμασω και 25 ευρω δεν ειναι πολλα. Το μοντελο ειναι ιδιο με αυτο που πωλειται στον κωτσο στα 43€ με αλλο ονομα και αντιθετη πλευρα στο δεικτη σταθμης νερου. Βρηκα το εγχειριδιο απο αυτό και απο τα 3 του lidl και τα εβαλα ολα μαζι στο παρακατω zip. food_steamer_manuals.zip
aristos12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δηλαδή τι λογαριασμό έκανε ο φωνακλάς φίλος σου ώστε να μην πάρει χαμπάρι ότι έδωσε τα πενταπλάσια χρήματα για γάλατα και να πληρώσει κιόλας; πήρε αρκετά πράγματα κ υπολόγιζε πληρωμή γύρω στά 55-60 euro ,κ του ηρθε μποναμάς 80 τόσο , οταν εχεις πίσω σου ουρά από κόσμο νά φωνάζει ανοίξτε κ αλλα ταμεία (στό lidl πάντα εχει πολλές ουρές γιατί ανοίγουν ελάχιστα ταμεία ) κ βιάζεσαι κιόλας εισαι κ κουρασμένος κλπ δέν αργεί νά γίνει η ζημιά .... στήν αρχή νόμισε οτι μήπως πλήρωσε κ τού προηγούμενου πελάτη πράγματα γι αυτό σταμάτησε αμέσως μετά τήν πληρωμή κ αρχεισε νά ψάχνει τί εγινε ...πρίν από λίγο μίλησα μαζί του γιά αλλο θέμα κ τού ειπα κ πώς ακριβώς εγινε κ μού ειπε (τό εγραψα εγώ λάθος) οτι η απόδειξη εγραφε αντί γιά 4 γάλατα σοκολατούχα 44 , καλά αυτό τό βούρλο η ταμίας δέν ειδε οτι πάνω στόν πάγκο ηταν μόνο 4 σοκολατούχα ?? κ τά υπόλοιπα 4 ασπρα γάλατα ηταν ηδη μέσα στό καρότσι κ χτυπημένα σωστά 4 ... αυτά εγιναν στο lidl αλίμου τό οποίο μάλιστα ειχε κλείσει γιά ανακαίνιση κανά 2 μήνες κ πάλι ομως τό πρόβλημα συνεχίζεται οπως μού ειπε μέ τά δίποδα ζώα πού απλώνουν τά βρωμοχερά τους μέσα στούς ξηρούς καρπούς ..... κρίμα τήν ανακαίνιση κ πού δέν εβαλαν τό σύστημα πού εχει τό lidl πού ψωνίζω εγώ στήν γλυφάδα (βουλιαγμένης) οπου δέν μπορείς νά βάλεις μέσα τά βρωμοχερά σου ...
vgiozo Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Απο κρεατικα και θαλασσινα, τι μπορει να μπει? Χρειαζονται αρκετη προετοιμασια τα τροφιμα για να τα βαλεις στον ατμομαγειρα? Σε σχεση με τις παροδοσιακες μεθοδους μαγειρεματος, χυτρες-κατσαρολες-τηγανια κλπ? Την σημερον ημερα ο χρονος ειναι λιγοστος, οποτε θελω να ξερω αν ειναι ταχυτερη η προετοιμασια-παρασκευη, στον ατμομαγειρα. Ο χρόνος μαγειρέματος είναι αυξημένος σε σχέση με τη χύτρα...όχι δεν θα έλεγα πως ενδείκνυται για τις πιο πιεσμένες καταστάσεις...ειδικά αν έχεις όγκο φαγητού για μαγείρεμα.. ...ο λόγος είναι πως επειδή τα φαγητά μπαίνουν σε "πατώματα", ο χρόνος μαγειρέματος προσαυξάνεται με τη προσθήκη περισσότερων καλαθιών, διότι ο ατμός πρέπει να κυκλοφορήσει σε όλα... ...επίσης για κάθε "πάτωμα" μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός (γίνονται λίγο πιο γρήγορα τα κάτω)...οπότε μπορεί να χρειαστεί να τα στοιβάξεις με τρόπο τέτοιο, ώστε να είναι εύκολο να αφαιρέσεις ένα καλάθι στα μισά του χρόνου πχ. Αν και χρειάζεται περισσότερο χρόνο, μπορεί να έχει ρύθμιση για αυτόματο κλείσιμο (ο δικός μου - BRAUN - έχει τουλάχιστον), οπότε μπορείς να το βάλεις να λειτουργεί και να το αφήσεις να σβήσει μόνο του. Από κρέας εγώ μπορεί να βάλω περισσότερο κοτόπουλο (μπουτάκια ή στήθος), μπιφτέκια... ...αν και αναφέρονται στο εγχειρίδιο της συσκευής μου, δεν έχω δοκιμάσει μπριζόλες, αρνίσια παϊδάκια, λουκάνικα ή και αυγά. Από ψάρι αναφέρει ενδεικτικά ο οδηγός του δικού μου: πέστροφα, φιλέτα τόνου, μπακαλιάρο, φιλέτα κοκκινόψαρου, γαρίδες, μύδια, καλαμαράκια, ακόμα και αστακό με το κέλυφος. ...εγώ κυρίως τσιπούρα και σαρδέλες κάνω, δλδ αυτά τα ψάρια παίρνω, οπότε όταν μαγειρεύω εγώ εκεί τα βάζω. Από λαχανικά, παίρνει πολλά πχ: αγγινάρες, σπαράγγια, φασόλια και φασολάκια, μπρόκολο, λάχανο, καρότα κουνουπίδι, κολοκυθάκια, πράσσια, πατάτες, καλαμπόκι, γογγύλι, μανιτάρια...αλλά και φρούτα όπως μήλα και αχλάδια Δεν έχει νόημα να σου αναφέρω χρόνο μαγειρέματος, γιατί εξαρτάται από τον ατμομάγειρα και τη ποσότητα.
mentoras99 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ξανα προβλημα στο ιδιο προιον, τη τουρκικη σταφιδα που διακινει το Lidl... Πανω απο τα επιτρεπτα ορια παρουσια ωχρατοξίνης Α. Ευτυχως εγω σταματησα να παιρνω αυτο το προιον απο τη πρωτη του αποσυρση. Για πες, γιατι αγοραζω καμια φορα σταφιδες. Λεει χωρα παρασκευης 'Τουρκια' πανω στη συσκευασια;;;; Παντα τουρκικες εφερνε; Με βαλατε σε σκεψεις να δοκιμασω και 25 ευρω δεν ειναι πολλα. Το μοντελο ειναι ιδιο με αυτο που πωλειται στον κωτσο στα 43€ με αλλο ονομα και αντιθετη πλευρα στο δεικτη σταθμης νερου. Βρηκα το εγχειριδιο απο αυτό και απο τα 3 του lidl και τα εβαλα ολα μαζι στο παρακατω zip. thanks! Ιδιος με τον παρακατω ειναι: http://www.skroutz.gr/s/3262044/Russell-Hobbs-19270.html Φαινεται καλη επιλογη, και τα λεφτα, δεν παιζονται. Λεω να τον παρω... Ο χρόνος μαγειρέματος είναι αυξημένος σε σχέση με τη χύτρα...όχι δεν θα έλεγα πως ενδείκνυται για τις πιο πιεσμένες καταστάσεις...ειδικά αν έχεις όγκο φαγητού για μαγείρεμα.. ...ο λόγος είναι πως επειδή τα φαγητά μπαίνουν σε "πατώματα", ο χρόνος μαγειρέματος προσαυξάνεται με τη προσθήκη περισσότερων καλαθιών, διότι ο ατμός πρέπει να κυκλοφορήσει σε όλα... ...επίσης για κάθε "πάτωμα" μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός (γίνονται λίγο πιο γρήγορα τα κάτω)...οπότε μπορεί να χρειαστεί να τα στοιβάξεις με τρόπο τέτοιο, ώστε να είναι εύκολο να αφαιρέσεις ένα καλάθι στα μισά του χρόνου πχ. Αν και χρειάζεται περισσότερο χρόνο, μπορεί να έχει ρύθμιση για αυτόματο κλείσιμο (ο δικός μου - BRAUN - έχει τουλάχιστον), οπότε μπορείς να το βάλεις να λειτουργεί και να το αφήσεις να σβήσει μόνο του. Από κρέας εγώ μπορεί να βάλω περισσότερο κοτόπουλο (μπουτάκια ή στήθος), μπιφτέκια... ...αν και αναφέρονται στο εγχειρίδιο της συσκευής μου, δεν έχω δοκιμάσει μπριζόλες, αρνίσια παϊδάκια, λουκάνικα ή και αυγά. Από ψάρι αναφέρει ενδεικτικά ο οδηγός του δικού μου: πέστροφα, φιλέτα τόνου, μπακαλιάρο, φιλέτα κοκκινόψαρου, γαρίδες, μύδια, καλαμαράκια, ακόμα και αστακό με το κέλυφος. ...εγώ κυρίως τσιπούρα και σαρδέλες κάνω, δλδ αυτά τα ψάρια παίρνω, οπότε όταν μαγειρεύω εγώ εκεί τα βάζω. Από λαχανικά, παίρνει πολλά πχ: αγγινάρες, σπαράγγια, φασόλια και φασολάκια, μπρόκολο, λάχανο, καρότα κουνουπίδι, κολοκυθάκια, πράσσια, πατάτες, καλαμπόκι, γογγύλι, μανιτάρια...αλλά και φρούτα όπως μήλα και αχλάδια Δεν έχει νόημα να σου αναφέρω χρόνο μαγειρέματος, γιατί εξαρτάται από τον ατμομάγειρα και τη ποσότητα. Χρειάζονται καποια προετοιμασια τα τροφιμα, πριν μπουν στην σχαρα, περα απο τα συνηθισμενα(ξεφλουδισμα/πλυσιμο κλπ)? Ή απλα τα τοποθετεις και .... γινονται; Συγκριση με τα κλασικα-κατσαρολες-τηγανια-χυτρες-αναφορικα με την προετοιμασια;
vgiozo Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Συγκριτικά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη προετοιμασία...απλά γίνονται...στη σχάρα... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2016 από vgiozo
sndev Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ρε παιδια με προβληματιζει πολυ το θεμα του ατμομαγειρα και γιαυτο τοσα χρόνια δεν αγοράζω. εσείς που το χρησημοποιειτε ποια ειναι η αποψη σας, Με τι λογικη οτι τα τρόφιμα ειναι σε πλαστικό το οποιο θερμενετε στον ατμομαγειρα κατα πόσο ειναι υγειηνο ? δε μιλαω αν ειναι υγειηνο το μαγειρεμα στον ατμο αλλά το κατα ποσο είναι υγειηνη η ολη διαδικασία με το πλαστικο κουτακι που τοποθετητε τα τρόφιμα και αυτο αναπτησει υψηλες θερμοκρασιες..
iordanis77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Για πες, γιατι αγοραζω καμια φορα σταφιδες. Λεει χωρα παρασκευης 'Τουρκια' πανω στη συσκευασια;;;; Παντα τουρκικες εφερνε; Ναι, γιατι σου κανει τοση εντυπωση? Ολοι οι συσκευασμενοι ξηροι καρποι του Lidl ειναι απ την αλλοδαπη.
vgiozo Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Από τα αθλητικά που έχει την επόμενη εβδομάδα γλυκοκοίταζα - κοντομάνικο (topcool πλέξη) γυμναστικής http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=48786 - πάγκο γυμναστικής: http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=48798 αξίζει λέτε;
insomnia888 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ρε παιδια με προβληματιζει πολυ το θεμα του ατμομαγειρα και γιαυτο τοσα χρόνια δεν αγοράζω. εσείς που το χρησημοποιειτε ποια ειναι η αποψη σας, Με τι λογικη οτι τα τρόφιμα ειναι σε πλαστικό το οποιο θερμενετε στον ατμομαγειρα κατα πόσο ειναι υγειηνο ? δε μιλαω αν ειναι υγειηνο το μαγειρεμα στον ατμο αλλά το κατα ποσο είναι υγειηνη η ολη διαδικασία με το πλαστικο κουτακι που τοποθετητε τα τρόφιμα και αυτο αναπτησει υψηλες θερμοκρασιες.. Εγώ χρησιμοποιώ ατμομαγειρα 16 χρόνια είτε για κρέας, κοτόπουλο είτε για λαχανικά. Δεν έχω πάθει τίποτα. Η μπριζολα σε 45 λεπτά είναι έτοιμη με όλο το λίπος να έχει φύγει, μετά στο πιάτο προσθετεις ότι θέλεις, λάδι, αλατακι, ρίγανη, λεμόνι. Το συνιστω ανεπιφύλακτα ως τρόπο μαγειρέματος. Και η τιμή του είναι πολύ καλή, 25 ευρώ. Επίσης το ρύζι basmati στον ατμό είναι σκέτη απόλαυση. Στην ειδική θήκη βάζεις 1 φλυτζάνι ρύζι και 2 φλυτζανια νερό και τα αφήνεις για 45 λεπτά. Καλή όρεξη... Σλουρπ!
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Σταφίδες από τα Lidl. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/100906/efet-aposyrontai-apo-tin-agora-stafides-pou-diakinei-i-lidl
iordanis77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σταφίδες από τα Lidl. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/100906/efet-aposyrontai-apo-tin-agora-stafides-pou-diakinei-i-lidl βλ. #3225, #3235
Zerg13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 ρε παιδια με προβληματιζει πολυ το θεμα του ατμομαγειρα και γιαυτο τοσα χρόνια δεν αγοράζω. εσείς που το χρησημοποιειτε ποια ειναι η αποψη σας, Με τι λογικη οτι τα τρόφιμα ειναι σε πλαστικό το οποιο θερμενετε στον ατμομαγειρα κατα πόσο ειναι υγειηνο ? δε μιλαω αν ειναι υγειηνο το μαγειρεμα στον ατμο αλλά το κατα ποσο είναι υγειηνη η ολη διαδικασία με το πλαστικο κουτακι που τοποθετητε τα τρόφιμα και αυτο αναπτησει υψηλες θερμοκρασιες.. Το δοχείο του ατμομάγειρα μαλλον θα εννοείς. έτσι όπως το γραψες δεν καταλαβαμε τι θες να πεις. Έχεις δίκιο πάντως, θερμαίνεται το πλαστικό...δεν ξέρουμε όμως αν αναπτύσονται θερμοκρασίες που να συντρέχει λόγος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις