Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα κατι πολυβιταμινες στα lidl με 1.5€(αν θυμαμε καλα) να τις παρω ή ειναι ρισκο? :P

Τις εχει αγορασει κανεις?

Κι εγώ σκέφτομαι να τις πάρω αυτές...πόσο χάλια να είναι;; :P

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειδα κατι πολυβιταμινες στα lidl με 1.5€(αν θυμαμε καλα) να τις παρω ή ειναι ρισκο? :P

Τις εχει αγορασει κανεις?

Τις πήρα εγώ και ζω ακόμη... Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω :P

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο βδομαδα φερνει τον ατμομαγειρα.

Τον εχει παρει κανεις να μου πει εντυπωσεις;

Μηπως εχουμε κανενα link απο το εγχειριδιο χρησης του, να το κατεβασω, για να δω αναλυτικα τις δυνατοτητες του και τι μπορει να μαγειρεψει;

Εδω εχει διαφορα μοντελα, αλλα δεν ξερω ποιο ειναι αυτο που θα φερει απο βδομαδα

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-B6047318-5674F15E/lsp/hs.xsl/searchpage.html?action=search&searchType=search1&searchText=steamer&x=36&y=4

Για πειτε ρε παιδια;

Επεξ/σία από mentoras99
Δημοσ.
Δεν βγαζει το λινκ τιποτα (δεν φταις εσυ ...ετσι κανει παντα) αλλα και να γκουγκλαρεις τα λινκ να του τη φερεις :P παλι σε βγαζει στην αρχικη!

Ενταξει εδω ο λογος ειναι οπως λεει: "Η λέξη "CE" (και οποιεσδήποτε επακόλουθες λέξεις) αγνοήθηκε επειδή περιορίζουμε τα ερωτήματα σε 32 λέξεις" 

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-651A67D4-01ED4358/lsp/hs.xsl/searchpage.html?action=search&searchType=search1&searchText=%CE%91%CF%84%CE%BC%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%82&x=51&y=11

Αλλα και παλι δεν ειναι ακριβως αυτο Θα το ψαξω μετα απο περιεργεια...

Τεσπα... Αμα κρινω απο τη φωτο (που εχει και μπολακι) δεν ειναι ο IAN: 42772 αρα θα ειναι η ο IAN: 270742  η ο IAN: 102978   

...Τωρα στο γρηγορο που κοιταξα  δεν βλεπω διαφορες  ενω δεν ειδα και τα pdf τους ακομα...

Δημοσ.

thanks swkhj!

To 270742 μαλλον ειναι. Αυτο φανταζομαι το βλεπεις μονο στην κουτα του προιοντος, και οχι στο φυλλαδιο, αρα τωρα παμε με το...ματι?

Δημοσ.

... Μα ενα ΙΑΝ δεν βαζουνε και αυτοι στο ηλεκτρονικο τους εστω φυλλαδιο, για να ξερουμε περι τινος προκειται!

(Απο ατμομαγειρες τωρα γενικα και ειδικα δεν εχω ιδεα ...Αμα γνωριζει καποιος ας πει)

Δημοσ.

Ειναι ανοστα τα φαγητα στον ατμό, δεν τρωγονται. Μονο για αρρωστους ή αυτους που κανουν σοβαρη διαιτα αδυνατισματος.

Δημοσ.

Ειναι ανοστα τα φαγητα στον ατμό, δεν τρωγονται. Μονο για αρρωστους ή αυτους που κανουν σοβαρη διαιτα αδυνατισματος.

Καμία σχέση...έτσι νόμιζα κι εγώ μέχρι που πήρα ατμομάγειρα...όταν μάθεις να το χρησιμοποιείς καλά κάποια φαγητά στο τηγάνι ή στη κατσαρόλα/χύτρα σου φαίνονται μετά "άνοστα"...

...η γεύση και η μυρωδιά του φαγητού δλδ διατηρείται περισσότερο στον ατμό...η διαφορά φαίνεται υποκειμενικά σαν τη διαφορά ανάμεσα στα καλοβρασμένα και τα πολυβρασμένα-λιωμένα χόρτα, ένα πράγμα.

...ειδικά το ψάρι γίνεται πεντανόστιμο...

Όταν φτιάχνω τσιπούρα δεν βάζω καν αλάτι πλέον, δεν χρειάζεται κάποια "επί-γευση"...

...τις προάλλες έκανα σαρδέλες με ρίγανη και ελάχιστο αλάτι στον ατμό για πρώτη φορά, δεν μου έχουν βγει καλύτερες...τις έβγαζα από το ψυγείο να τις ζεστάνω κι ήταν σαν να τις είχα φρεσκομαγειρέψει...δεν συμβαίνει αυτό με άλλους τρόπους μαγειρέματος.

Το ίδιο με το μαύρο/καστανό ρύζι...πάντα μου γίνεται καλύτερο στον ατμό...

...το "πρόβλημα" είναι ότι κάποια τρόφιμα τα έχουμε συνηθίσει να τα τρώμε τόσο πολύ ανακατατεμένα με άλλα τρόφιμα και λαχανικά που έχουμε συνηθίσει την απώλεια γεύσης...ή τα έχουμε μάθει να τα τρώμε με συγκεκριμένο τρόπο, οπότε απλώς πρόκειται για συνήθεια...

Για να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα, είναι σαν να τρως μια καλή ώριμη ντομάτα, στην οποία δεν νιώθεις την ανάγκη να προσθέσεις αλάτι και λάδι, για να τη φας...

Αν έχετε φάει ποτέ μια καλή ντομάτα σαν "φρούτο", σκέτη, τέτοια γεύση έχουν και τα φαγητά στον ατμό σε σύγκριση με το τηγάνι, τον φούρνο, τη κατσαρόλα κοκ.

Προφανώς δεν είναι για όλα τα τρόφιμα, ούτε για όλες τις στιγμές και τις περιστάσεις...δεν θα κάνεις ιμάμ-μπαϊλντί στον ατμομάγειρα...

...αλλά αν το βάλεις στη διατροφή σου λίγο, μετά όλο και περισσότερα τρόφιμα θα κάνεις στον ατμό...

Εγώ προτιμώ να κάνω εκεί

- ρύζι

- κολοκυθάκια

- πατάτες κάποιες φορές

- καρότα

- ΨΑΡΙ (σχεδόν αποκλειστικά στον ατμό πλέον)

- και κάποια κρέατα, πχ μπιφτέκι...ειδικά αν είναι φτιαγμένο με μυρωδικά κτλ, διατηρείται η γεύση και το άρωμα στον μέγιστο βαθμό.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση,  περιμένω πώς και πώς να βγάλει το Lidl ατμομάγειρα για να αλλάξω έναν Philips που μου έχει χαλάσει.

Ιδανικός για λαχανικά όπου τα αφήνει να έχουν μια γεύση μούρλια.

Μπρόκολα, καρότα, χόρτα κλπ σχεδόν μέρα παρά μέρα κάνει η γυναίκα μου κάτι στον ατμομάγειρα.

Θεωρώ βέβαια άνιση την σύγκριση ατμομάγειρα και τηγανιού.  Το κάθε ένα προσφέρει διαφορετική παλέτα γεύσεων.

Θεωρητικά δεν χρειάζεται κάποιος ατμομάγειρα αφού υπάρχουν ειδικά δυχτάκια για τις κοινές κατσαρόλες που κάνουν την ίδια δουλειά αλλά η κατανάλωση ενέργειας είναι διαφορετική.

Δημοσ.

Καμία σχέση...έτσι νόμιζα κι εγώ μέχρι που πήρα ατμομάγειρα...όταν μάθεις να το χρησιμοποιείς καλά κάποια φαγητά στο τηγάνι ή στη κατσαρόλα/χύτρα σου φαίνονται μετά "άνοστα"...

...η γεύση και η μυρωδιά του φαγητού δλδ διατηρείται περισσότερο στον ατμό...η διαφορά φαίνεται υποκειμενικά σαν τη διαφορά ανάμεσα στα καλοβρασμένα και τα πολυβρασμένα-λιωμένα χόρτα, ένα πράγμα.

...ειδικά το ψάρι γίνεται πεντανόστιμο...

Όταν φτιάχνω τσιπούρα δεν βάζω καν αλάτι πλέον, δεν χρειάζεται κάποια "επί-γευση"...

...τις προάλλες έκανα σαρδέλες με ρίγανη και ελάχιστο αλάτι στον ατμό για πρώτη φορά, δεν μου έχουν βγει καλύτερες...τις έβγαζα από το ψυγείο να τις ζεστάνω κι ήταν σαν να τις είχα φρεσκομαγειρέψει...δεν συμβαίνει αυτό με άλλους τρόπους μαγειρέματος.

Το ίδιο με το μαύρο/καστανό ρύζι...πάντα μου γίνεται καλύτερο στον ατμό...

...το "πρόβλημα" είναι ότι κάποια τρόφιμα τα έχουμε συνηθίσει να τα τρώμε τόσο πολύ ανακατατεμένα με άλλα τρόφιμα και λαχανικά που έχουμε συνηθίσει την απώλεια γεύσης...ή τα έχουμε μάθει να τα τρώμε με συγκεκριμένο τρόπο, οπότε απλώς πρόκειται για συνήθεια...

Για να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα, είναι σαν να τρως μια καλή ώριμη ντομάτα, στην οποία δεν νιώθεις την ανάγκη να προσθέσεις αλάτι και λάδι, για να τη φας...

Αν έχετε φάει ποτέ μια καλή ντομάτα σαν "φρούτο", σκέτη, τέτοια γεύση έχουν και τα φαγητά στον ατμό σε σύγκριση με το τηγάνι, τον φούρνο, τη κατσαρόλα κοκ.

Προφανώς δεν είναι για όλα τα τρόφιμα, ούτε για όλες τις στιγμές και τις περιστάσεις...δεν θα κάνεις ιμάμ-μπαϊλντί στον ατμομάγειρα...

...αλλά αν το βάλεις στη διατροφή σου λίγο, μετά όλο και περισσότερα τρόφιμα θα κάνεις στον ατμό...

Εγώ προτιμώ να κάνω εκεί

- ρύζι

- κολοκυθάκια

- πατάτες κάποιες φορές

- καρότα

- ΨΑΡΙ (σχεδόν αποκλειστικά στον ατμό πλέον)

- και κάποια κρέατα, πχ μπιφτέκι...ειδικά αν είναι φτιαγμένο με μυρωδικά κτλ, διατηρείται η γεύση και το άρωμα στον μέγιστο βαθμό.

Απο κρεατικα και θαλασσινα, τι μπορει να μπει?

Χρειαζονται αρκετη προετοιμασια τα τροφιμα για να τα βαλεις στον ατμομαγειρα?

Σε σχεση με τις παροδοσιακες μεθοδους μαγειρεματος, χυτρες-κατσαρολες-τηγανια κλπ?

Την σημερον ημερα ο χρονος ειναι λιγοστος, οποτε θελω να ξερω αν ειναι ταχυτερη η προετοιμασια-παρασκευη, στον ατμομαγειρα.

Δημοσ.

μάγκες προσοχή στίς αποδείξεις οταν ψωνίζουμε ΠΑΝΤΑ  ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ  νά τίς ελέγχουμε πρίν βγούμε εξω από τό κατάστημα , σήμερα φίλος ψώνισε  σέ  lidl κάποια πράγματα μαζί μέ 4 γάλατα ασπρα + 4 γάλατα σοκολατούχα , η μαντάμ στό ταμείο  αντί 4+4  χτύπησε 44 ....καταλαβαίνετε τί χαμός εγινε ... ειναι κ φωνακλάς ο φίλος ... κ ευτυχώς πού ειδε αμέσως τήν απόδειξη (ειχε πληρώσει ομως πρώτα ) κ μετά τό πήρε χαμπάρι ...αν ειχε βγεί εξω από τό κατάστημα αντε μετά νά εβρισκε τό δίκιο του ... α συγνώμη δέν τού ζητησαν ποτέ ?? απλώς εγινε ενα λάθος τού ειπαν ... προσοχή λοιπόν στίς αποδειξεις  :devil:

Δημοσ.

Δηλαδή τι λογαριασμό έκανε ο φωνακλάς φίλος σου ώστε να μην πάρει χαμπάρι ότι έδωσε τα πενταπλάσια χρήματα για γάλατα και να πληρώσει κιόλας;

• Like 3
Δημοσ.

Ξανα προβλημα στο ιδιο προιον, τη τουρκικη σταφιδα που διακινει το Lidl...

Πανω απο τα επιτρεπτα ορια παρουσια ωχρατοξίνης Α.

Ευτυχως εγω σταματησα να παιρνω αυτο το προιον απο τη πρωτη του αποσυρση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...