Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...έτσι όπως το γράφεις, είναι σα να παίρνει μισό λεπτό η επιστροφή :

"Πώς λέγεστε;" - "Τάδε"

"Ένα τηλέφωνο;" - "Δείνα"

"...ορίστε τα χρήματά σας".

Μακάρι να ήταν έτσι.

Θα επεσες σε μυστηρια! υποκαταστηματα lidl

Ουτε δυο λεπτα δεν κραταει η διαδικασια σε Πευκακια, Ν. Ηρακλειο, Λεωφ. Αλεξανδρας, Κατεχακη και στο Λυκοβρυσεως που εχω παει πισω και για αυτη τη φαση πραγματα!

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

εχεις προσωπική εμπειρία ? αν θέλεις γράψε τί κ πώς ...

Προφανως και μπορεις από το 95% των μαγαζιών ένδυσης/υπόδησης.

Δημοσ.

Για τα λεφτα πισω λεει ...Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για τα λεφτα πισω λεει ...Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι!

Για λεφτά λέω κι εγω
Δημοσ.

Μα αφου μπορουν και να  κανουν την παπια - γιατι δεν υπαρχει θεσμικα κατι να καλυπτει αυτο το DOA!..

Εγω δεν το εχω ακομα συναντησει αυτο που λες  (αν και σε κανα δυο μεγαλα υπο/καταστηματα το ρωτησα μονο) Αρα για  το 95% που λες δεν ξερω... Εντυπωση μου κανει

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όλα τα καταστήματα casual ρούχων σου επιτρέπουν να επιστρέψεις μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τα προϊόντα και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω (πλην συνήθως κατων μερων εσωρούχων, αξεσουάρ).

Όταν το γράφει το policy της εταιρείας δεν μπορούν να κάνουν τη πάπια. Βέβαια αν εσύ δεν το ξέρεις ότι μπορείς να πάρεις λεφτά και δεν στο πουν και αυτοί είναι άλλο θέμα.

Πάντως δεν έχω συναντήσει μαγαζί που να μην έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων, ακόμη και το αττικα που είναι πολυκατάστημα.

Δημοσ.

Εχεις προχειρα εστω καποια νομοθετικη παραθεση για αυτα που λες;

Το "Όταν το γράφει το policy της εταιρείας" ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...

Δημοσ.

Πάντως είναι αρκετά διαφορετικό το να επιστρέφεις ρούχα με τις ετικέτες τους και να παίρνεις πίσω τα λεφτά από αυτό που κάνει το lidl.

Δημοσ.

δέν μιλάμε γιά ρούχα η παπούτσια , μιλάμε παρόμοιο κατ/μα σάν τό lidl , πού νά μπορείς νά επιστρέψεις τά πάντα (εκτός από εσώρουχα) προσωπικά εχω επιστρέψει  μπουφάν - παπούτσια - ηλεκτρική κουβέρτα - ηλεκτρικό υπόστρωμα - τηλεόραση - τοστιέρα - ραδιοσιντύ αυτ/του -τρυπάνι - σεσουάρ μαλλιών - κυάλια - εναν μικρό αφυγραντήρα ρεύματος - αντλία αντλησης νερών από πηγάδι ,ολα ηταν ανοιγμένα κ ολα δουλεμένα μέχρι κ τήν 30 ημέρα , ακόμα κ κρουασάν κ κέικ πού μού ειχαν φέρει δώρο  δέν μού αρεσαν οι γεύσεις κ πήγα κ τά αλλαξα (εννοείται οχι αυτό πού ειχα ανοίξει αλλά αυτά πού ηταν κλειστά) ποτέ δέν μού ειπαν τό παραμικρό πήρα τά λεφτά μου πίσω ομορφα κ ωραία 

Δημοσ.

Θα επεσες σε μυστηρια! υποκαταστηματα lidl

Ουτε δυο λεπτα δεν κραταει η διαδικασια σε Πευκακια, Ν. Ηρακλειο, Λεωφ. Αλεξανδρας, Κατεχακη και στο Λυκοβρυσεως που εχω παει πισω και για αυτη τη φαση πραγματα!

.....η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ πιστεύω ότι εσύ έχεις πέσει σε "εύκολους", παρά ότι εγώ έχω πέσει σε "δύσκολους" σε Γέρακα, Αγ. Παρασκεύη, Καμίνια, Ρέντη (3 καταστήματα), Ξάνθη για χρόνια (2 καταστήματα) γιατί παρόμοιες διαδικασίες κάνουν...

Τεσπα, θυμήθηκα με αφορμή τα παραπάνω, το περίφημο "βιβλίο μαγειρικής" που δίνανε στις γιορτές : πάω τέλος Δεκέμβρη Καμίνια να το ζητήσω, και

"τελείωσαν, έχει γίνει πανικός παντού και μας έχουν πει δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα διαθέσιμο και δεν ξέρω τί θα γίνει από εδώ και πέρα, έρχεται κόσμος με τα κουπόνια του και ζητάει συνέχεια και δεν ξέρω τί να τους πω".

Πάω Ρέντη (1km μόλις πιο πέρα)

"βεβαίως και έχουμε, ορίστε"

".....έχετε αρκετά, ή μόλις πρόλαβα;"

"ναι έχουμε πολλά".

(...)

Βγάλε συμπέρασμα ώρες-ώρες.

Δημοσ.

δέν μιλάμε γιά ρούχα η παπούτσια , μιλάμε παρόμοιο κατ/μα σάν τό lidl , πού νά μπορείς νά επιστρέψεις τά πάντα (εκτός από εσώρουχα) προσωπικά εχω επιστρέψει  μπουφάν - παπούτσια - ηλεκτρική κουβέρτα - ηλεκτρικό υπόστρωμα - τηλεόραση - τοστιέρα - ραδιοσιντύ αυτ/του -τρυπάνι - σεσουάρ μαλλιών - κυάλια - εναν μικρό αφυγραντήρα ρεύματος - αντλία αντλησης νερών από πηγάδι ,ολα ηταν ανοιγμένα κ ολα δουλεμένα μέχρι κ τήν 30 ημέρα , ακόμα κ κρουασάν κ κέικ πού μού ειχαν φέρει δώρο  δέν μού αρεσαν οι γεύσεις κ πήγα κ τά αλλαξα (εννοείται οχι αυτό πού ειχα ανοίξει αλλά αυτά πού ηταν κλειστά) ποτέ δέν μού ειπαν τό παραμικρό πήρα τά λεφτά μου πίσω ομορφα κ ωραία 

:fear:

.....η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ πιστεύω ότι εσύ έχεις πέσει σε "εύκολους", παρά ότι εγώ έχω πέσει σε "δύσκολους" σε Γέρακα, Αγ. Παρασκεύη, Καμίνια, Ρέντη (3 καταστήματα), Ξάνθη για χρόνια (2 καταστήματα) γιατί παρόμοιες διαδικασίες κάνουν...

Τεσπα, θυμήθηκα με αφορμή τα παραπάνω, το περίφημο "βιβλίο μαγειρικής" που δίνανε στις γιορτές : πάω τέλος Δεκέμβρη Καμίνια να το ζητήσω, και

"τελείωσαν, έχει γίνει πανικός παντού και μας έχουν πει δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα διαθέσιμο και δεν ξέρω τί θα γίνει από εδώ και πέρα, έρχεται κόσμος με τα κουπόνια του και ζητάει συνέχεια και δεν ξέρω τί να τους πω".

Πάω Ρέντη (1km μόλις πιο πέρα)

"βεβαίως και έχουμε, ορίστε"

".....έχετε αρκετά, ή μόλις πρόλαβα;"

"ναι έχουμε πολλά".

(...)

Βγάλε συμπέρασμα ώρες-ώρες.

Μπορεί αυτοί στο Ρέντη να ήταν @@δια και να μην ήθελαν να δώσουν σε άλλα καταστήματα, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Δημοσ.

...μα δεν είναι φραντσάιζ, όλοι υπάλληλοι είναι και δεν παίζει να είχαν λόγο και κυρίως δυνατότητα να κρύψουν κάτι...

Τεσπα, πάλι στο ίδιο θέμα, με τα κουπόνια του βιβλίου, ζητάω από εναν υπεύθυνο για το πρώτο (2 πήρα τελικά, με διαφορά βδομάδων) αν παίζει να μου δώσει ένα επιπλέον για να συμπληρώσω το ρημάδι το δελτίο γιατί συνήθως ξέχναγα να τα ζητήσω και οι ταμίες ήταν στον κόσμο τους και η απάντηση είναι "ναι μωρέ, δεν τρέχει τίποτα, πάρε" και μου δίνει αυτό που δικαιούμουν, το επιπλέον που ζήτησα, και ακόμη ένα (!) (...που σημαίνει ότι δεν τους είχανε και με το πιστόλι στον κρόταφο για τα κουπόνια που δίνανε, και ήταν στην....διακριτική τους ευχέρεια το πόσα θα δώσουνε).

....λίγο καιρό μετά, κι ενώ ξεκίνησα να συμπληρώνω και 2ο δελτίο και θέλω ακόμη ένα για ολοκλήρωση, πάω (ίδιο μαγαζί), κάνω ψώνια γύρω στο 10άρι, και ζητώ από άλλον υπεύθυνο μήπως γίνεται να μου δώσει το τελευταίο κουπόνι για το δελτίο, γιατί πόσες φορές έχω ξεχάσει να ζητήσω να πάρω και το θυμάμαι στο σπίτι και σπάζομαι να το βλέπω στο πορτοφόλι, και γυρίζει και με ύφος λες και του είπα τίποτα για την μάνα του και μου λέει "όχι κύριε, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, δεν μπορώ να σας δώσω κουπόνι με 10 Ευρώ ψώνια", το ψώνιο.

(...είπα μια να του πω κάτι για την μάνα του όντως, για να δικιολογηθεί και το ύφος του, αλλά τελικά το μετάνιωσα...)

Συμπέρασμα : παρά την συστηματοποίηση, όντως υπάρχουν υπάλληλοι έτσι - υπάρχουν και γιουβέτσι.

Δημοσ.

ευτηχως,διοτι στην αλλη περιπτωση,δεν θα γραφαμε για αθρωπους,αλλα για ρομποτακια.....αυτος που σου εδωσε κουπονι για 10ευρω ενω το δικαιουσε για αγορες 20+. ειναι ο κακος

Δημοσ.

...μα δεν είναι φραντσάιζ, όλοι υπάλληλοι είναι και δεν παίζει να είχαν λόγο και κυρίως δυνατότητα να κρύψουν κάτι...

Ακριβώς. Γιατί ο υπάλληλος του Ρέντη να δώσει τα αποθέματα του στον υπάλληλο από τα Καμίνια και μετά που θα τελειώσουν τα δικά του να ψάχνει δεξιά και αριστερά. Τόσο περίεργο σου φαίνεται; Για ανθρώπους μιλάμε, όχι για ρομπότ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...