Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(έχει "αρκετούτσικη" γραφειοκρατεία, είναι η αλήθεια, δυστυχώς, το Lidl, για τις επιστροφές - και είναι από τα μελανά του σημεία ως εταιρία), συμπεριλαμβανομένης της πιθανής αναμονής σειράς στο ταμείο.

???????γραφειοκρατια η επιστροφη στα λιντλ?????που ζητανε ονοματεπωνυμο τηλ επικ. και για ποιον λογο επιστεφεται το προιον?????αντε και αν κσε κοψει για σκατοφατσα ο ταμειας ,να ζητησει απο τον υπευθυνο να ελεγξει το προιον ,μην τσουρνεψες κατι,ή το εσπασες κλπ...........πιο απλη διαδικασια δεν υπαρχει.......

• Like 3
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και ο λογος για το μελι, το φτηνοτερο εχει το lidl, συσκευασια Μελανθης 900g στα 5 και κατι ευρα.

Ειδα στο Καρφουρ ενα μελι παρομοιας συσκευασιας και τιμης, ονοματι "Μυγδονια", απο την Χαλβαδοποιία Μακεδονιας αναφερει αλλα... προιον Βουλγαριας.

Νερουλο και απαισιο. Μελανθη και παλι Μελανθη, τελικα.

Δημοσ.

???????γραφειοκρατια η επιστροφη στα λιντλ?????που ζητανε ονοματεπωνυμο τηλ επικ. και για ποιον λογο επιστεφεται το προιον?????αντε και αν κσε κοψει για σκατοφατσα ο ταμειας ,να ζητησει απο τον υπευθυνο να ελεγξει το προιον ,μην τσουρνεψες κατι,ή το εσπασες κλπ...........πιο απλη διαδικασια δεν υπαρχει.......

...έτσι όπως το γράφεις, είναι σα να παίρνει μισό λεπτό η επιστροφή :

"Πώς λέγεστε;" - "Τάδε"

"Ένα τηλέφωνο;" - "Δείνα"

"...ορίστε τα χρήματά σας".

Μακάρι να ήταν έτσι.

Γυρίζω μια στο τόσο προϊόντα (σε διαφορετικά μάλιστα καταστήματα) και ο/η ταμίας χτυπάει κωδικούς στην ταμειακή (χρησιμοποιεί και το περίφημο "κλειδάκι"), σημειώνει χειρόγραφα, βγάζει διπλότυπες αποδείξεις - γενικά κάνει πράγματα που παίρνουν κάποια λεπτά. Προφανώς υπάρχουν και χειρότερα - το είπα και προτύτερα ότι ίσως στο Λιντλ να είναι και ο λιγότερος χρόνος σε σχέση με αλλού, δεν παύει όμως να είναι ενοχλητικά αρκετός ο χρόνος (και αυτό το βλέπει κανείς στα πρόσωπα των όσων περιμένουν στην ουρά). Συνήθως περισσότερος από το να περάσει κανείς ψώνια από το ταμείο. Χωρίς καν να κάνει κάποιον έλεγχο της κατάστασης του προϊόντος.

Αν οι δικές σου σχετικές εμπειρίες είναι διαφορετικές, πάσο - εγώ όμως πάντα καθυστέρηση βλέπω.

Δημοσ.

τό εχω ξαναγράψει ισως κ αλλη φορά ,  τό  lidl ειναι τό μόνο κατάστημα στήν ελλάδα πού επιστρέφεις αυτό πού αγόρασες  μέσα σέ 30 ημέρες χωρίς νά υποχρεώνεσαι νά αγοράσεις κάτι αλλο  σέ ρωτάνε μόνο γιατί τό επιστρέφεις (λές ειναι χαλασμένο η τό περίμενα καλύτερο κ τέλος) , ουτε ταυτότητες ζητάνε ουτε επιβεβαίωση στοιχείων γιά τηλ. κλπ , απλά συμπληρώνεις κάποιο εντυπο γράφοντας ακόμα  κ ψεύτικα στοιχεία  ονοματεπωνυμο  διεύθυνση  τηλεφωνο  κλπ . παίρνεις τά χρηματά σου πίσω στό ακέραιο κ αντε γειά , κ μάλιστα ουτε ελεγχο κάνουν στήν επιστροφή τού προιόντος (αν λείπουν εξαρτήματα από αυτό πού αγόρασες ) , προκαλώ οιονδήποτε νά μού πεί ποιό αλλο κατάστημα κάνει τήν επιστροφή ολων τών χρημάτων σου (μέ ανοικτή συσκευασία κ δουλεμένο εως κ τήν 30 ημέρα) τώρα αν περιμένεις (ανάλογα μέ τόν κόσμο στό ταμείο - γιατί μόνο σέ ενα ταμείο γινονται οι επιστροφές ) κ 10 κ 20 λεπτά στήν ουρά κ τί εγινε ? 

• Like 1
Δημοσ.

τό εχω ξαναγράψει ισως κ αλλη φορά ,  τό  lidl ειναι τό μόνο κατάστημα στήν ελλάδα πού επιστρέφεις αυτό πού αγόρασες  μέσα σέ 30 ημέρες χωρίς νά υποχρεώνεσαι νά αγοράσεις κάτι αλλο  σέ ρωτάνε μόνο γιατί τό επιστρέφεις (λές ειναι χαλασμένο η τό περίμενα καλύτερο κ τέλος) , ουτε ταυτότητες ζητάνε ουτε επιβεβαίωση στοιχείων γιά τηλ. κλπ , απλά συμπληρώνεις κάποιο εντυπο γράφοντας ακόμα  κ ψεύτικα στοιχεία  ονοματεπωνυμο  διεύθυνση  τηλεφωνο  κλπ . παίρνεις τά χρηματά σου πίσω στό ακέραιο κ αντε γειά , κ μάλιστα ουτε ελεγχο κάνουν στήν επιστροφή τού προιόντος (αν λείπουν εξαρτήματα από αυτό πού αγόρασες ) , προκαλώ οιονδήποτε νά μού πεί ποιό αλλο κατάστημα κάνει τήν επιστροφή ολων τών χρημάτων σου (μέ ανοικτή συσκευασία κ δουλεμένο εως κ τήν 30 ημέρα)

Όντως δεν πρέπει να υπάρχει άλλο!

Δημοσ.

Ζαρα μπερσκα κλπ μπορεις να επιστρεψεις κατι και να παρεις τα λεφτα σου πισω.

εχεις προσωπική εμπειρία ? αν θέλεις γράψε τί κ πώς ...

Δημοσ.

....Αρίστο, δεν ξέρω αν απευθυνόσουν σε εμένα πιο πάνω, σε περίπτωση όμως που ναι, να τονίσω πως σχεδόν από τότε που υπάρχει αυτό το θρεντ τονίζω το συγκεκριμένο καλό του Λιντλ = την πολιτική επιστροφών του που σε κάνει να νιώθεις βασιλιάς.

Από 'κει και πέρα, επειδή αυτές τις μέρες έχω τονίσει σε κόσμο που ρωτάει "καλό είναι το τάδε ρε παιδιά;", ότι και καλό να μην είναι, να ξέρουν ότι εντός μηνός επιστρέφουν/ παίρνουν πίσω χρήμα (υπάρχει κόσμος που ΔΕΝ το ξέρει, κι ας κοντεύουν 20ετία τα Λιντλ εδώ - αλλά αφού υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει ότι κλείνουν στις 8 τα Σάββατα.......), έκρινα σωστό να τονίσω ΚΑΙ τα όποια παραλειπόμενα, όπως το ότι μια τάδε καθυστέρηση, θα την φάνε στο ταμείο.

Για να ξέρουν και μετά να επιλέξουν. Μην βγει ο άλλος μετά και μου πει "ρε μπαγλά, τί ωραία που τα έλεγες για τις επιστροφές, αλλά εμένα μου σπάσανε τα νεύρα στο περίμενε - άσε που οι απο πίσω με κοιτάγανε λες και ήμουν πολιτικός". Και τέτοιος κόσμος, υπάρχει (και δη γυναικόκοσμος).

Προσωπικά δε όπως είπα, θεωρώ ενοχλητικό το "γραφειοκρατικό" τους, από άποψη κόστους σε χρόνο. Υποφερτό μεν (αν και όχι ιδιαίτερα όταν βιάζεσαι) και βάζοντάς το σε ζύγι με το καλό που σου κάνουν (=την επιστροφή) προφανώς και υπερισχύει "το καλό" - παρά ταύτα όμως μια χαρά θα μπορούσαν να την είχαν μειώσει και άλλο. 

Δημοσ.

Καλησπέρα! Για το μετρητή παλμών βημάτων κλπ που εχει αυτή την εβδομάδα εχετε καμία άποψη αν αξίζει τα χρήματα του; Ευχαριστώ.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47984

Δές και το Xiaomi Mi Band 1S.Βγαίνει στα 25 ευρώ.

Θα μπορείς να τα καταγράφεις και στο κινητό μέσω της εφαρμογής Mi fit.

Εγω έχω την παλαιά έκδοση το σκέτο Mi-Band.

Περισσότερες Πληροφορίες:http://www.mi.com/en/miband/

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχω προσωπικη εμπειρια.Τι εννοεις τι και πως.Ειναι πολιτικη του καταστηματος.Αγοραζεις κατι,δεν σου αρεσει η χαλασε το επιστρεφεις και παιρνεις τα λεφτα πισω.

Δημοσ.

Ναι εχω προσωπικη εμπειρια.Τι εννοεις τι και πως.Ειναι πολιτικη του καταστηματος.Αγοραζεις κατι,δεν σου αρεσει η χαλασε το επιστρεφεις και παιρνεις τα λεφτα πισω.

δέν εχω προσωπική εμπειρία γιά τά μαγαζιά πού ανέφερες , γι αυτό σέ ρώτησα 

Δημοσ.

Ζαρα μπερσκα κλπ μπορεις να επιστρεψεις κατι και να παρεις τα λεφτα σου πισω.

Ναι επιβεβαιωνω και γω πως έτσι είναι. Τον Γενάρη επέστρεψα στη berska ένα παλτό που δεν μου πολυαρεσε μέσα σε μια βδομάδα και μάλιστα με ρώτησαν αν θέλω να πάρω κάτι άλλο ή να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων. Δεν γνώριζα πως υπήρχε η 2η επιλογή και φυσικά την προτίμησα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ γρήγορες και απροβλημάτιστες αλλαγές, πραγματικά...3 λεπτά το πολύ, στο άψε-σβήσε...τα ψώνια να σου χτύπαγε περισσότερος χρόνος θα περνούσε μέχρι να πληρώσεις, απλώς περιμένεις πιο άπραγος και σου φαίνεται περισσότερο

...ελάχιστος χρόνος, μόνο που συμβαίνει στο ταμείο (και σ' ένα μόνο ανά κατάστημα)

Δημοσ.

Εγώ παιδιά είχα πάρει ένα μηχάνημα από το λιντλ και παρόλο που έχω έρθει σε επικοινωνία τουλ. 5 φορές συνεχίζουν και με συνδέουν με καιρό. Κ επειδή το είχα ψιλιαστει αυτό από την αρχή που μου χάλασε έψαξα μόνη μου την αντιπροσωπία κ με τα πολλά το είχε κοντά 3 μήνες, ένα μήνα και βάλε να βρει το ανταλλακτικό κ αφού το βρήκε μου λεει ότι κάνει 47€ συν 20€ ο κόπος του... και το είχα αγοράσει 130.... Ντοιινγκκκ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...