iordanis77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εε, αλειψε και λιγο μπενεκολ ή μπεσελ που εχουν φυτικες στερολες. Για τις φετες ομως δε βλεπω να ανησυχεις. Γνωριζεις οτι αυτες οι φετες του τοστ ειναι με κατεψυγμενη παμπαλαια ζυμη και τιγκα στα συντηρητικα, διογκωτικα, τη ζαχαρη και το αλατι?
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μόνο τυρί; ...το ξες το ανέκδοτο που ο γιατρός του λέει τ' αλλουνού "....από εδώ και πέρα κομμένα τα λιπαρά, τα τηγανητά, τα αλλαντικά, τα παχυντικά, τα γλυκά, οι σάλτσες, τα ζυμαρικά, τ' αναψυκτικά, τα ποτά, οι γυναίκες, το κάπνισμα, οι έντονες δραστηριότητες και οι συγκινήσεις αν θες να ζήσεις περισσότερο" κι εκείνος του απαντάει "δε γαμείς ρε γιατρέ; Άμα είναι να ζήσω παραπάνω ΕΤΣΙ, τί σκατά να ζήσω;" 2
iordanis77 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ...το ξες το ανέκδοτο που ο γιατρός του λέει τ' αλλουνού "....από εδώ και πέρα κομμένα τα λιπαρά, τα τηγανητά, τα αλλαντικά, τα παχυντικά, τα γλυκά, οι σάλτσες, τα ζυμαρικά, τ' αναψυκτικά, τα ποτά, οι γυναίκες, το κάπνισμα, οι έντονες δραστηριότητες και οι συγκινήσεις αν θες να ζήσεις περισσότερο" κι εκείνος του απαντάει "δε γαμείς ρε γιατρέ; Άμα είναι να ζήσω παραπάνω ΕΤΣΙ, τί σκατά να ζήσω;" Δεν ειναι ακριβως ετσι. Δε λεμε να στερηθεις. Λεμε να επιλεξεις.
washcloud Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ...άσε βρε τον άνθρωπο να τρώει το τοστάκι του. Μπορεί αύριο να τον πατήσει κα'να μπαλκόνι ή να πέσει στο κεφάλι του κα'να φορτηγό και να πάει στράφι η "επιλογή"... 2
Alex-V Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 ...άσε βρε τον άνθρωπο να τρώει το τοστάκι του. Μπορεί αύριο να τον πατήσει κα'να μπαλκόνι ή να πέσει στο κεφάλι του κα'να φορτηγό και να πάει στράφι η "επιλογή"... Σηκωνει τεραστια φιλοσοφικη συζητηση το θεμα
iordanis77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ...άσε βρε τον άνθρωπο να τρώει το τοστάκι του. Μπορεί αύριο να τον πατήσει κα'να μπαλκόνι ή να πέσει στο κεφάλι του κα'να φορτηγό και να πάει στράφι η "επιλογή"... Ποιος τον εμποδισε? Η επιλογη δεν εχει κοστος, βασικα ειναι θεμα γνωσης. Πρίμουμ βίβερε ντέιντε φιλοσοφάρι ή καλυτερα, βιβερε περι κωλοζαμεντε.
pigeon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 ^ Εξ καθέδρα ; Ο χαλβάς με το κακάο, μέτριος και κάπως σαν χαρτί. Αυτός με το αμύγδαλο μου φάνηκε πολύ φρέσκος και νόστιμος, αν προλάβω θα ξαναπάρω. Συσκευασίες 400γρ στο χαρτονένιο κουτί αυτά. Αν πήρε κανείς τα χαλβαδο-τάπερ των 800γρ να μας πει πως ήταν φέτος γιατί πέρσι δυστυχώς δεν έλεγαν τίποτε...
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Πηρα εγω δεν εφαγα ομως. Απλα.ειδα διαφορα στο κοψιμο. Το χαρτι κοβεται με πιο μεγαλη δυσκολια απο τι το ταπερ. Νομιζω του ταπερ ειναι πιο χαλια ποιοτητα
pigeon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ωχ κατάλαβα, χαιρετίσματα στο "τάπερ", μένουμε στον "χάρτινο" με ~1,99ε / 400γρ. Κανονικά πρέπει να είναι αρκετά μαστιχωτός και να μην κόβεται εύκολα, όχι ομως και τσιμέντο. Για την σύγκριση, σήμερα δοκίμασα τον 365 του AB (~3,00ε / 400γρ), γευση βανίλια. Τα ίδια πράγματα με τον "χάρτινο" του lidl.
swkhj Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Προσοχη με τη ζυγαρια την επομενη βδομαδα γιατι το καντραν ειναι μαυρο και οι αριθμοι σε φωτεινοτερο μαυρο και δε βλεπεις τιποτα http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=47951
greekparot Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Εμενα μου αρεσε του ταπερ παντως. Εξισου καλος και του mr.grand (μασουτη).
washcloud Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ωχ κατάλαβα, χαιρετίσματα στο "τάπερ", μένουμε στον "χάρτινο" με ~1,99ε / 400γρ. Κανονικά πρέπει να είναι αρκετά μαστιχωτός και να μην κόβεται εύκολα, όχι ομως και τσιμέντο. Για την σύγκριση, σήμερα δοκίμασα τον 365 του AB (~3,00ε / 400γρ), γευση βανίλια. Τα ίδια πράγματα με τον "χάρτινο" του lidl. ...του Λιντλ πάντως είναι από Χαΐτογλου. Αν και του Βασιλόπιτα είναι επίσης από 'κει, νόου γουόντερ... Κατατά, πολύ ιδιαίτερη φάση προϊόν - το γούστο παίζει πολύ. Προσωπικά, "καλό" τον βρήκα τον ταπερίσιο. Ούτε κοψοφλεβιακό δηλαδή - ούτε "χμμμ" (όπως πχ θυμάμαι κάποτε ήταν ο "1" από Καρφομαρινόπουλο). Μέτρο σύγκρισης με την χάρτινη 400άρα γιοκ, διότι έχω χρόνια να πάρω (και τον πλαστικωτό, πάντα καθαροδευτεριάτικα τον θυμάμαι). Πήρα και τον κακαοβανιλοαμυγδαλοσταφιδωτό και τον βανιλοαμύγδαλο. Ο πρώτος λίγο πιο στυφός, λίγο πιο στεγνός, λίγο πιο άγευστος - λίγο πιο "χάρτινος" που λες κι εσύ (τρίβεται ολίγον ευκολότερα). Μάλλον το κακάο κάνει τη ζημιά. Δεν θυμάμαι πώς ήταν πέρσι. Ο άλλος όμως, νομίζω αξίζει το "ρίσκο". Το θέμα είναι, θα βρεις; Δεν έχω πάει από Σάββατο, και ήδη από τότε είχαν εξαφανιστεί τ' αποθέματα (του δικούς μου τους είχα τσιμπήσει Τετάρτη; Πέμπτη; ) και δεν νομίζω να υπάρχουν, ή έστω σε τιμή προσφοράς (εξαρτάται φυσικά κι από τα καταστήματα...). Μαλακία όμως που δεν τους έχουν προσφορά για περισσότερο διάστημα - άλλωστε υποτίθεται ότι η χαλβαδόφαση για όλη τη Σαρακοστή είναι, κι όχι μόνο για την πρώτη μέρα... 1
iordanis77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μα τι χαλβα περιμενετε να φατε οταν το 45% του ειναι σιροπι γλυκοζης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις