Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεκα του μαρτη ειχε λευκο τυρι 900 γρ 3.50 αντι 5και,που εχει κανονικα.το παιρνω αραια και που,για καμια τυροπιττα.η συγκεκριμενη παρτιδα πρεπει να ηταν για πεταμα.χτες το επεστρεψα,και με εδωσαν πησω τα λ7.....ειχε και βαλιτσες,αρκετες,αν και το καταστημα ειναι κεντρικο και οι προσφορες εξαφανιζονται,παντα....αυτο που γινεται ομως σαβατιατικα,ειναι το κατι αλλο......οχτω ταμεια,ολα ανοιχτα,ολα γεματα απο 5-6 καροτσια και σχεδον ολα με αρκετο πραμα,ειναι εκνευριστικο.οτι ωρα και να παω,σαβατο,αυτη ειναι η εικονα.και μετα θελετε και δουλειες....πορτογαλια,ολοι στα λιντλ.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς εδώ :)

• Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οντως το ταχινι ακομα και τωρα ειναι φθηνο. Αλλα θα προτειμουσα να το βγαζουν σε xxl προσφορα.

Μονο του γαλαξια τα 900γρ το κοντραρει. Νομιζω εχει 6 ευρω αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Χαλάρωσε, δεν είναι όλα ίδια... μπορείς να φας σαλάμι από χοίρο, αλλά μπορείς να φας και βραστή γαλοπούλα. Δεν νομίζω να πάθεις καρκίνο από το δεύτερο.

Εγω που δε τρωω ποτε αλλαντικα προφανως και ειμαι χαλαρωμενος και εχω το κεφαλακι μου ησυχο.

Επισης στα αλλαντικα πρεπει να λαμβανετε υποψη τα κρεατα που βαζουν(γ διαλογης, λιπη, ξυγκια ή και σαπια, ποιος τους ελεγχει?), τα συντηρητικα-ουσιες και το μπολικο αλατι.

Τη γαλοπουλα καλυτερα να τη βραζεις ο ιδιος, η συσκευασμενη σε φετες του εμποριου ειναι ακαταλληλη

(καπνιστη, παστωμενη, γεματη συντηρητικα για να διαρκει στα ραφια και τις αποθηκες).

Τα έντομα θυμάμαι ότι αντιπαθείς, για τη γαλοπούλα δεν το ήξερα! Άνοστη είναι πάντως, δε χάνεις και τίποτα! :)

Η γαλοπουλα ειναι πιο νοστιμη απ το κοτοπουλο. Μηπως δεν την καρυκευεις?

Δημοσ.

δεκα του μαρτη ειχε λευκο τυρι 900 γρ 3.50 αντι 5και,που εχει κανονικα.το παιρνω αραια και που,για καμια τυροπιττα.η συγκεκριμενη παρτιδα πρεπει να ηταν για πεταμα.χτες το επεστρεψα,και με εδωσαν πησω τα λ7.....ειχε και βαλιτσες,αρκετες,αν και το καταστημα ειναι κεντρικο και οι προσφορες εξαφανιζονται,παντα....αυτο που γινεται ομως σαβατιατικα,ειναι το κατι αλλο......οχτω ταμεια,ολα ανοιχτα,ολα γεματα απο 5-6 καροτσια και σχεδον ολα με αρκετο πραμα,ειναι εκνευριστικο.οτι ωρα και να παω,σαβατο,αυτη ειναι η εικονα.και μετα θελετε και δουλειες....πορτογαλια,ολοι στα λιντλ.

βρίσκουν ευκαιρία πολλοί που δε δουλεύουν και πηγαίνουν τότε.

εμένα δε με βολεύει αλλά αντίθετα παρατηρώ κόσμο τις παρασκευές, και στο carrefour που πήγαινα παλαιότερα, τις παρασκευές γίνοταν χαμός.

Δημοσ.

Καλημέρα, σε ποιο λευκό τυρί αναφέρεσαι; μήπως είχες καταγράψει ημερομηνίες παραγωγής και λήξης; Γιατί κι εγώ είχα πετύχει κατακιτρινο αλλά πρέπει να είχε πάρει αέρα η συσκευασία.

το λευκο το γαλπο ειναι.πριν το παρω,ελεγξα την συσκευασια διοτι στην προηγουμενη παρτιδα επιασα να παρω ενα ,και βρωμουσε η συσκευασια.αυτο δεν ειχε μυρωδια,αλλα το μεσα ειχε τρομερη βρωμα,χωρις ιχνη αλλιωσης.

το καταστημα ειναι σαλονικα.δυτικα

Αυτό μου έχει τύχει και εμένα με μία φέτα 1 κιλού σε αεροστεγή συσκευασία, νομίζω τη λέσβιγαλ που βγάζει προσφορά 4.99 που και που. Από την πρώτη μέρα βρώμαγε ελαφρώς και από τη δεύτερη δεν τρώγοταν. Μία άλλη φορά που είχα πάρει ήταν πολύ καλή, αλλά δε λέει τώρα 5 ευρώ να πάνε χαμένα.

Δημοσ.

Οντως το ταχινι ακομα και τωρα ειναι φθηνο. Αλλα θα προτειμουσα να το βγαζουν σε xxl προσφορα.

Μονο του γαλαξια τα 900γρ το κοντραρει. Νομιζω εχει 6 ευρω αν δεν κανω λαθος

Τα έχεις δοκιμάσει και τα 2 ; Ποιο είναι "καλύτερο" ;

Δημοσ.

Χαλάρωσε, δεν είναι όλα ίδια... μπορείς να φας σαλάμι από χοίρο, αλλά μπορείς να φας και βραστή γαλοπούλα. Δεν νομίζω να πάθεις καρκίνο από το δεύτερο.

H ανακοίνωση του ΠΟΥ για τη σύνδεση αλλαντικών και καρκίνου δεν διαφοροποιεί στο είδος κρέατος αλλά στη χρήση των νιτρικών αλάτων. Τα νιτρικά είναι αυτά που πιθανότατα προκαλούν καρκίνο (θα δούμε τι θα πει και η EFSA αφού ο ΠΟΥ δεν κάνει policy making) οπότε όποια αλλαντικά έχουν νιτρικά στα συστατικά (hint: όλα τα αλλαντικά) ανήκουν στη λίστα του ΠΟΥ.

• Like 1
Δημοσ.

H ανακοίνωση του ΠΟΥ για τη σύνδεση αλλαντικών και καρκίνου δεν διαφοροποιεί στο είδος κρέατος αλλά στη χρήση των νιτρικών αλάτων. Τα νιτρικά είναι αυτά που πιθανότατα προκαλούν καρκίνο (θα δούμε τι θα πει και η EFSA αφού ο ΠΟΥ δεν κάνει policy making) οπότε όποια αλλαντικά έχουν νιτρικά στα συστατικά (hint: όλα τα αλλαντικά) ανήκουν στη λίστα του ΠΟΥ.

Οπότε τι να βάζουμε στα τοστ μας;

Δημοσ.

Η γαλοπουλα ειναι πιο νοστιμη απ το κοτοπουλο. Μηπως δεν την καρυκευεις?

Δεν μαγειρεύω γαλοπούλα, δεν την έχω και σε μεγάλη εκτίμηση γενικά :)

Απλά όσες φορές έτυχε  να φάω δεν μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Τα έχεις δοκιμάσει και τα 2 ; Ποιο είναι "καλύτερο" ;

Ναι και τα δυο.

Θα ελεγα οτι εχουν σχεδον ιδια υφη και ιδια γευση.

Δεν καταλαβαδιαφορα.

Του γαλαξια σημερα που πηγα ειδα οτι ειχε 5,80 περιπου. 900γρ

Του γαλαξια σε τιμη κιλου ειναι πιο φθηνο.

Οχι καμια τεραστια διαφορα ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Το Βαζααρ διαφημίζει στον κατάλογο Χαλβά Εδέσσης στα 3.95€ το κιλό...για ταχίνι μιλούσατε βέβαια, αλλα είπα να το σημειώσω.

Δημοσ.

Οπότε τι να βάζουμε στα τοστ μας;

Τυρι με χαμηλα λιπαρα.

Το Βαζααρ διαφημίζει στον κατάλογο Χαλβά Εδέσσης στα 3.95€ το κιλό

Toυ Lidl ακομα φτηνοτερα, ενω στα Καρφουρ εχουν Μακεδονικο Χαλβα στα 3,55€.

Δυστυχως ολοι οι χαλβαδες του εμποριου εχουν κατα 50% γλυκαντικα (γλυκοζη συνηθως, αντι ζαχαρης) και αλλα φτηνα συστατικα, οπως το φοινικελαιο.

Βρηκα εναν χαλβα Δραπετσωνας χωρις γλυκοζη/αμυλοσιροπιο, αλλα στα 8,4€. Ρωταω  'γιατι τοσο ακριβα οταν οι αλλοι της ιδιας φιρμας κανουν γυρω στα 5"? και μου λεει "ξερετε κυριε, ειναι για διαβητικους..."

Δηλαδη πρεπει να εισαι διαβητικος για να φας κατι υγιεινο :lol: :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...