Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι οπως τα λετε ρε παιδια.

Εγω προσωπικα δεν ειμαι του στυλ 'πηρα εγω, στα @@@@ μας οι αλλοι'.

Οπως μου λεγε πχ ενας γνωστος 'στα @@@ μου για τους προσφυγες, εγω ειμαι σε μερος της ελλαδας που δεν ερχονται απο εδω!'-ο παρτακισμος σε ολο το μεγαλειο.

Προφανως και λογικο ειναι να φωναξουν, αυτοι που δεν προλαβαν.

Λογικο δεν ειναι;

Εγω ομως ειχα στειλει και mail στο lidl (απαντηση αοριστίες...), και το συζηταμε κι εδω,

και λεμε γενικοτερα πως εχει το πραγμα.

Γιατι σημερα δεν προλαβαινω εγω, αλλα αυριο βρισκω δουλεια διπλα απο ενα lidl, και ξεσκιζω εγω τις προσφορες, και δεν προλαβαινουν καποιοι αλλοι, που σημερα προλαβαινουν.

Ροδα ειναι και γυριζει.

Παραπονιομαστε γενικοτερα, οχι μονο για μενα, την φραμπαλα, τον ταδε μονο,

αλλα για την κατηγορια ανθρωπων, που δεν εχουν τη δυνατοτητα να 'στηθουν' απεξω για να τις χτυπησουν.

Ολοι απο την ιδια πλευρα ειμαστε, δεν ειναι 'εμεις' κι 'εσεις'.

Αν πχ εφερνε τοσα κομματια ωστε να υπαρχει τις περισσοτερες φορες ενα αποθεμα τουλαχιστον  για μες τη μερα,

δεν θα χα την 'παραλογη' απαιτηση να πω 'δεν προλαβα', αν δεν εβρισκα την προσφορα το Σαββατο...

Μην ειστε επιθετικοι.

Λεμε ομως, οτι ειμαστε πολλοι, που κλασικα-διαχρονικα, δεν εχουμε καν τη δυνατοτητα να παρουμε κατι απο αυτα, γιατι ακομη κι αν πας το απογευμα της ιδιας μερας, εχουν φυγει.

Κι οπως ειπατε, πολλες απο αυτες φευγουν ακομη και σε μια ωρα απο το ανοιγμα του lidl.

Δεν βλεπω να υπαρχει λυση.

Αυτο που ειχα προτεινει - σκεφτει, ηταν μια δυνατοτητα 'προκρατησης' ηλεκτρονικα (με πραγματικα στοιχεια, ονοματεπωνυμο, χρεωστικη/πιστωτικη αν θελουν, κλπ), ή eshop, αν ολα τα αλλα (πιο πολλα κομματια, whatever) ειναι ανεφικτα.

Αλλα οπως καταλαβα, απο ολη την κουβεντα, δεν αλλαζει κατι.

Take it or leave it κατασταση, οτι και να πουμε.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι θες λες;

Δεν ειπα οτι λενε συνειδητα 'θελουμε να κανουμε καψονι στους εργαζομενους'.

Αλλα με το να φερνουν 'κραχτες'-λιγα κομματια και 'οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε',

προφανως εργαζομενος ανθρωπος δεν μπορει να στηθει πρωι Δευτερας ή πρωι Πεμπτης στις 8.00,

για να προλαβει την προσφορα.

Αν ομως τα εφερναν σε περισσοτερα κομματια, ή γιατι οχι, να τα εβγαζαν στα ραφια πχ απογευμα Πεμπτης,

θα ειχε μια ευκαιρια κι ο εργαζομενος, να διεκδικησει επι ισοις οροις με τους αλλους πελατες,

την αγορα μιας προσφορας.

Φερνει καλες προσφορες, αυτη ειναι η αληθεια,

γι'αυτο και οι πελατες που δεν προλαβαινουν ουτε να τις δουν, διαμαρτυρονται.

Μπορουσαν κατι να εχουν κανει γι'αυτο το θεμα.

Ειμαστε πολλοι που παραπονιομαστε, και δικαιως.

Επισης θα μπορουσαν να εχουν και eshop, για πολλα απο τα ειδη τους.

Με το "απευθυνονται σε ανεργους-συνταξιουχους-αργοσχολους. Μας γραφουν εκει που δεν πιανει το μελανι, οσους δουλευουμε καπου" που έγραψες στο προηγούμενο post αυτό ακριβώς το συμπέρασμα βγαίνει, ότι κάνουν συνειδητά καψόνι στους "εργαζόμενους".

Όσο για τις λύσεις που προτείνεις πιθανόν να βοηθήσουν εσένα, αλλά σίγουρα όχι τα lidl. Τα lidl με τον τρόπο που δουλεύουν έχουν πετύχει να ξεπουλάνε, έχουν καταφέρει να κάνουν τους πελάτες να πέφτουν με τα μούτρα σε πράγματα που δεν χρειάζονται άμεσα ή δεν θα χρειαστούν ποτέ. Αν έφερναν περισσότερα τεμάχια τότε κανείς δεν θα έτρεχε να αγοράσει, γιατί θα ήξερε πως θα τα έβρισκε τη στιγμή που θα τα χρειαζόταν.

Δημοσ.

Εχει καταντήσει λαμακία αυτό το θέμα συζήτησης. Άμα κλείσει και ανοιξει καινουργιο θα το θεωρήσω πρακτικό.

Απο κριτική προϊόντων και ενημέρωση προσφορών, με τις ανουσιες ερωτήσεις κάποιων (κυρίως bumb) έχει καταντήσει κουτσομπολιό και χασομερι χειρότερο απο μεσημεριανές εκπομπές. Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι ασχολούνται με το αν ο σολωμός ειναι φιλέτο ή φέτα και απαράδεκτο γιατί έφερε 18 αντί για 22 κομμάτια προσφορας. Ακόμα και κάποιος να ενδιαφέρεται να μάθει για μια προσφορά/προϊόν δεν προκειται να βγάλει άκρη μεσα σε 200 σελίδες.

Παιδιά συνέλθετε. Κάντε πρακτικό το θέμα, οχι κουτσομπολίστικο περιοδικό για σκότωμα χρόνου. 

• Like 3
Δημοσ.

Εχει καταντήσει λαμακία αυτό το θέμα συζήτησης. Άμα κλείσει και ανοιξει καινουργιο θα το θεωρήσω πρακτικό.

Απο κριτική προϊόντων και ενημέρωση προσφορών, με τις ανουσιες ερωτήσεις κάποιων (κυρίως bumb) έχει καταντήσει κουτσομπολιό και χασομερι χειρότερο απο μεσημεριανές εκπομπές. Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι ασχολούνται με το αν ο σολωμός ειναι φιλέτο ή φέτα και απαράδεκτο γιατί έφερε 18 αντί για 22 κομμάτια προσφορας. Ακόμα και κάποιος να ενδιαφέρεται να μάθει για μια προσφορά/προϊόν δεν προκειται να βγάλει άκρη μεσα σε 200 σελίδες.

Παιδιά συνέλθετε. Κάντε πρακτικό το θέμα, οχι κουτσομπολίστικο περιοδικό για σκότωμα χρόνου.

Τα ειπες ολα.. και περαστικα τους!!!
Δημοσ.

Δεν ειναι οπως τα λετε ρε παιδια...

......φίλε Μέντορα, σε καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω δηλαδή ότι, από τον όμορφο/ανθρώπινο τρόπο που γράφεις, τους ανθρώπους γενικά σκέφτεσαι κι ότι δεν είσαι κάτοικος ενός προσωπικού Παρτακιστάν.

Και σίγουρα απλά έβγαλες μια "δικαιωματική" αγανάκτηση, μιλώντας για τους "εργαζόμενους που τους έχουν γραμμένους" (όπως τόνισε και η Φράου). Αυτό όμως "ενόχλησε", χωρίς να υπάρχει ανάγκη να είναι "συμφερόντων Λιντλ" όσοι ενοχλήθηκαν. Διότι απλά σε κάποιους φαίνεται αυτοννόητο το ότι οι επιχειρήσεις κοιτάνε τα πλάνα τους, τα μπάτζετ τους - "την δουλειά τους" στην τελική, χωρίς να χαλάνε την ζαχαρένια τους αν οι καταναλωτές χαλάνε την δική τους στις ουρές. Κι ένα δίκιο, το 'χουν όσοι το βλέπουν έτσι.

Να στο πω και πιο απλά : ως γνωστόν, τα τελέ χρόνια τα Λιντλ έχουν μειώσει αισθητά το προσωπικό τους, με αποτέλεσμα να περιμένει ο κόσμος στα ταμεία λες και πρόκειται για εφημερεύον νοσοκομείο (και με έντονες παρενέργειες του όλου σκηνικού μπορώ να πω, καθώς έχω βρεθεί μάρτυρας αρκετών "χαριτωμένων" στιγμών από τον αγανακτισμένο κόσμο που περιμέεεεεενει).

Συμπέρασμα : εδώ "δεν νοιάζονται για τον κόσμο" που είναι στάνταρ πελάτης τους, και θα "νοιαστούν για τους εργαζόμενους που δεν προλαβαίνουν τις προσφορές";

(...μάλιστα προ μερικών χρόνων υπήρχε κι η δυνατότητα αν δεν έβρισκες προσφορά, να τηλεφωνήσεις στην ανοικτή γραμμή τους και αν ζητήσεις να έρθει από άλλο κατάστημα που πιθανώς να είχε ξεμείνει κάποιο κομμάτι, σε κατάστημα κοντά σε 'σένα και να πας να παραλάβεις με το ονοματεπώνυμό σου μετά από ειδοποίηση. Ε λοιπόν αφού την κόψανε κι αυτήν την "διευκόλυνση", φαντάσου.)

έχει καταντήσει κουτσομπολιό και χασομερι

....δίκιο βουνό. Σόρι και από μέρους μου που τελευταία έχω συνδράμει σε αυτό. Το κόβω.

Δημοσ.

Δεν ειναι τόσο προσφορές όσο νομίζετε κάποια προιόντα.

Το μόνο θετικό ειναι οτι δέχονται επιστροφή χρηματων . Αυτος ειναι ο βασικός λόγος που θα "τρέξω" σε μια προσφορά.

Αλλιώς γιατι να πάω να πάρω το δισκοπρίονο που έχει 40 ευρώ και να μην πάω να πάρω ενα επώνυμο Skill B&D με 20 ευρώ παραπάνω και να εχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Για τα ρούχα μην τρελαθούμε παίζουν παντου και πάντα προσφορές.. Δεν θα τρέξω σαν τρελός να ξάχνω καλαθούνες για 5 ευρώ διαφορά.

Οπως και να χει περίμενα πως και πως τα ποδηλατικά και τώρα που τα έφερε δεν έφερε τα κράνη.

Θα έπερνα 2 κράνη και άλλα πραγματάκια τώρα όμως δεν πρόκειτε να πατήσω στο μαγαζί.

Θα δώσω λίγα παραπάνω και θα πάρω απο αλλού.

Δημοσ.

...φυσικά και ενοχλούμαι. Το έχω δηλώσει άλλωστε - άσε που φαίνεται και ξεκάθαρα.

Έχεις πάρει διαζύγιο με την συνεννόηση.

Δεν ειναι ευκολο να συνεννοηθεις με καποιον που quotaρει τα posts σου για να σου πει κινεζικα.

Το φιλέτο είναι άνευ κοκκάλου και επιδερμίδας,

ή

η φέτα είναι εγκάρσια κομμένο κομάτι.

Οk ευχαριστω για τις φωτο. Αρα το φιλετο δεν εχει κοκκαλο(δερμα εχουν).

Δε θυμαμαι να εχω δει ποτε φιλετο στο τοπικο lidl, αρα ειναι αυτο που λενε τα παιδια, παω παντα καθυστερημενος και τα εχουν παρει.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι ασχολούνται με το αν ο σολωμός ειναι φιλέτο ή φέτα και απαράδεκτο γιατί έφερε 18 αντί για 22 κομμάτια προσφορας. Ακόμα και κάποιος να ενδιαφέρεται να μάθει για μια προσφορά/προϊόν δεν προκειται να βγάλει άκρη μεσα σε 200 σελίδες.

Οχι για τη τιμη μιλαμε, αλλο 3,19€ και αλλο 3,99. Ακριβως επειδη καιγομαστε ειναι που ψαχνουμε και τα ψιλα...

Δημοσ.

Το ανταλλακτικο γκαζακι του lidl, 1 ευρω????

Δεν ειναι πανακριβο;;;

Ε δεν το λες και "πανακριβο". Σου εχω λύση. Μην αγοράσεις και αν βρεις αλλου φθηνότερα ενημέρωσε. ΕΤΣΙ βοηθάς πρακτικά τη συζήτηση. 

• Like 2
Δημοσ.

Το ανταλλακτικο γκαζακι του lidl, 1 ευρω???? Δεν ειναι πανακριβο;;;

Κι όμως είναι το φτηνότερο της αγοράς. Μέχρι πριν 10 ημέρες έβρισκα στα ράφια περίσσευμα από την προσφορά Δεκεμβρίου, στα 4 το 1 δώρο δηλ. 0,75ε/ τεμάχιο. Πάω στοίχημα οτι θα τα ξαναβγάλουν σύντομα, τα γκαζάκια πάντα σε προσφορά τα αγοράζω. ;)

Από την Τρίτη έχει το χαρτί αυτό, πολύ καλή προσφορά και καλή ποιότητα χαρτιού, μπορώ να πω καλύτερη από το regular 3πλο χαρτί που φέρνει (το μπλε). Οσο για το "άρωμα" που λέει, είναι ανεπαίσθητο. Γενικά ιδανικό προιόν για όσους στοκάρουν τέτοια.. B)

Δημοσ.

Το ταχινι ειναι αλλο ενα προιον που ανεβασανε την τιμη. Νομιζω το επαιρνα 1,79 τωρα εχει 1,99

Από την Τρίτη 15/3 μέχρι και το Σάββατο 19/3 θα είναι στα 1,39€ , νομίζω αξίζει να στοκάρουμε ;)

Δημοσ.

Τα προϊόντα δεν είναι ίδια σε αυτά που είναι Γερμανία με άλλες χώρες ίσως εκτός από κάτι μπύρες και λίγα ακόμη υλικά. Εγώ ψωνίζω από το Νετο, ας πούμε στο γάλα χωρίς λιπαρά στο νέτο έχει 5% ζάχαρη ενώ το γάλα στο Λιντλ 15% ζάχαρη. Οι τομάτες από τα Λίντλ και γενικότερα στην Γερμανία είναι άνοστες και οτιδήποτε κηπευτικό, δεν αγοράζω τίποτα εγχώριο. Οι φράουλες είναι τίγκα στις ορμόνες. Τα τυριά δεν είναι και άσχημα, αλλά σε καμία σχέση με αυτά στην Ελλάδα, αγοράζω φέτα τυρί που παράγεται από έλληνες επιχειρηματίες στην Γερμανία και κασέρι. Από αλλαντικά οι γερμανοί πάνε μπροστά. Επίσης οι χοιρινές μπριζόλες δεν έχουν καθόλου λίπος, οι γερμανοί αφαιρούν το λίπος από τις μπριζόλες όταν το δίνουν στην αγορά, γενικότερα είναι άνοστες. 

Η ποιότητα στην Ελλάδα, δεν συγκρίνεται με της Γερμανίας, παντού και σε όλα τα είδη. 

Δημοσ.

Από την Τρίτη 15/3 μέχρι και το Σάββατο 19/3 θα είναι στα 1,39€ , νομίζω αξίζει να στοκάρουμε ;)

Έπρεπε από τη προηγούμενη βδομάδα να βγει η προσφορά μαζί με τους χαλβάδες...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...