haris_216 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 γιατι φταιει το λιντλ? Εχουν χ κομματια αν εσυ εισαι ο πελατης Χ+1 δεν φταιει το λιντλ. Και στις 9 να πηγαινες μπορει οι αλλοι Χ να ειχαν παει στις 8 Δεν "μπορεί". Σίγουρα πήγαν. Για την ακρίβεια από τις 8 παρά. 1
Muchacho Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Οποιος θελει να ζησει τριτοκοσμικες καταστασεις μπορει να περασει Δευτερα-Πεμπτη-Σαββατο κατα τις 8 απο τα LIDL. 3
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εσυ μιλησες για τετοιες εταιριες, ενοχλεισαι κιολας που ρωτησα ποιες ειναι αυτες? ...φυσικά και ενοχλούμαι. Το έχω δηλώσει άλλωστε - άσε που φαίνεται και ξεκάθαρα. Έχεις πάρει διαζύγιο με την συνεννόηση.
φραμπάλα Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ναι δεν το ήξερα να κάνω αγώνα δρόμου κιόλας. Θα μπορούσαν να σκεφτούν τους πελάτες.Αλλά προφανώς φέρνουν 10-20 αντικείμενα απλά για την διαφήμιση.
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 .....δεν το κάνουν "για την διαφήμιση". Είναι πάγια πολιτική των Λιντλ να φέρνουν "ελάχιστο αριθμό κομματιών", με βάση προσφορές που διαθέτουν οι συνεργαζόμενες με αυτούς παραγωγές εταιρίες. Αυτό έχω μάθει τουλάχιστον. Επίσης το πόσα ακριβώς κομμάτια (ή και είδη προϊόντων) θα διαθέσουν σε κάθε κατάστημα, έχει να κάνει και με τις αγοραστικές τάσεις που έχουν μελετήσει κτλ. Στην πράξη, όλο αυτό δεν λειτουγεί καλά για τους καταναλωτές (συνήθως μένουν πολλοί χωρίς να μπορέσουν να πάρουν αυτό που θέλανε) δυστυχώς. Αλλά μάλλον βολεύει η τακτική του "λίγα και καλά" το Λιντλ, οπότε εμείς αναγκαστικά την λουζόμαστε.... 2
opera Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ιδια μου φαινονταν. Αρα ειχαν μονο το ενα ειδος? Πεσμου πως ειναι το φιλετο και πως η φετα. Το φιλέτο είναι άνευ κοκκάλου και επιδερμίδας, ή η φέτα είναι εγκάρσια κομμένο κομάτι.
mentoras99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το lidl βγάζει τις προσφορές μόνο για αργόσχολους και για αυτούς που δουλεύουν απόγευμα; Πήγα το μεσημέρι να πάρω την βαλίτσα και είχανε τελειώσει από το πρωί μέσα σε λίγες ώρες.Συγνώμη που δούλευα και δεν προλάβαινα νωρίτερα. Αχ και να ξερες, ποσες φορες εχω θιξει εδω αυτο το θεμα. Δεν ξερω απο ποτε το παρακολουθεις εδω το νημα, αλλα εχει συζητηθει. Ναι, sorry που θα το πω, αλλα ναι, απευθυνονται σε ανεργους-συνταξιουχους-αργοσχολους. Μας γραφουν εκει που δεν πιανει το μελανι, οσους δουλευουμε καπου. Γιατι; Γιατι ο εργαζομενος μεχρι να παει στο καταστημα, εχουν φυγει οι προσφορες. Πολλα εχουμε πει γι'αυτο το θεμα, αλλα ειναι πολιτικη τους και δεν αλλαζει. Αμα εργαζεσαι, το lidl σε γραφει στα παλια του τα παπουτσια γι'αυτο το θεμα. Δυστυχως. 2
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ....πάντως πολλοί συνταξιουχοαργόσχολοι (και νοικοκυρές) ψωνίζουν ακριβώς για τους συγγενοφίλους τους που εργάζονται. Μην το ξεχνάμε. Ένας ακόμη λόγος που τελειώνουν μαζικά οι "προσφορές" λοιπόν. Συν το ότι αρκετοί ψωνίζουν για μαγαζιά που έχουν και τα μεταπουλάνε εκεί....
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Αχ και να ξερες, ποσες φορες εχω θιξει εδω αυτο το θεμα. Δεν ξερω απο ποτε το παρακολουθεις εδω το νημα, αλλα εχει συζητηθει. Ναι, sorry που θα το πω, αλλα ναι, απευθυνονται σε ανεργους-συνταξιουχους-αργοσχολους. Μας γραφουν εκει που δεν πιανει το μελανι, οσους δουλευουμε καπου. Γιατι; Γιατι ο εργαζομενος μεχρι να παει στο καταστημα, εχουν φυγει οι προσφορες. Πολλα εχουμε πει γι'αυτο το θεμα, αλλα ειναι πολιτικη τους και δεν αλλαζει. Αμα εργαζεσαι, το lidl σε γραφει στα παλια του τα παπουτσια γι'αυτο το θεμα. Δυστυχως. Κατά τη γνώμη σου δηλαδή ενώ είναι σίγουροι πως μπορούν να πουλήσουν άνετα πχ 50 βαλίτσες ανά κατάστημα, φέρνουν επίτηδες μόλις 20 για να μην προλάβουν να αγοράσουν οι "εργαζόμενοι"?
nvel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Πεσμου πως ειναι το φιλετο και πως η φετα. αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά εγκάρσιου και διαμήκους κοψίματος των κομματιών μπορείς να διαβάσεις την αυτοκόλλητη ετικέτα
pigeon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Για το θέμα των προσφορών, κάντε ένα τηλεφωνάκι στο 800 111 3333 με τη σχετική γκρίνια (δεν έφεραν "τάδε" στο κατάστημα "τάδε"), κάποιες φορές διορθώνονται καταστάσεις, όταν οι ελλείψεις δεν οφείλονται σε μικρό στοκ. Επίσης προτείνω να ζητήσετε/ρωτήσετε γιατί δεν υπάρχει ακόμα eshop για παραγγελίες όπως στο μητρικό site. 1
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Κατά τη γνώμη σου δηλαδή ενώ είναι σίγουροι πως μπορούν να πουλήσουν άνετα πχ 50 βαλίτσες ανά κατάστημα, φέρνουν επίτηδες μόλις 20 για να μην προλάβουν να αγοράσουν οι "εργαζόμενοι"? Οτι θες λες; Δεν ειπα οτι λενε συνειδητα 'θελουμε να κανουμε καψονι στους εργαζομενους'. Αλλα με το να φερνουν 'κραχτες'-λιγα κομματια και 'οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε', προφανως εργαζομενος ανθρωπος δεν μπορει να στηθει πρωι Δευτερας ή πρωι Πεμπτης στις 8.00, για να προλαβει την προσφορα. Αν ομως τα εφερναν σε περισσοτερα κομματια, ή γιατι οχι, να τα εβγαζαν στα ραφια πχ απογευμα Πεμπτης, θα ειχε μια ευκαιρια κι ο εργαζομενος, να διεκδικησει επι ισοις οροις με τους αλλους πελατες, την αγορα μιας προσφορας. Φερνει καλες προσφορες, αυτη ειναι η αληθεια, γι'αυτο και οι πελατες που δεν προλαβαινουν ουτε να τις δουν, διαμαρτυρονται. Μπορουσαν κατι να εχουν κανει γι'αυτο το θεμα. Ειμαστε πολλοι που παραπονιομαστε, και δικαιως. Επισης θα μπορουσαν να εχουν και eshop, για πολλα απο τα ειδη τους. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 mentora εστω οτι φερνουν 30 κομματια σαν κραχτες και δεν προλαβαινεις να το παρεις γιατι δουλευεις τι διαφορα θα ειχε αν εφερναν 200 κομματια και παλι δεν προλαβαινεις γιατι καποιοι αλλοι θα ειχαν παει πριν απο σενα!? Το να τα βγαλουν το απογευμα δεν ειναι "λογικο" γιατι απο τη στιγμη που η προσοφρα λεει Πεμπτη 15/5 περιμενεις οτι με το που ανοιξει το μαγαζι θα ειναι στο ραφι οχι καποια στιγμη μεσα στη μερα. Τελος, εστω οτι γινοταν αυτο που λες και τα εβγαζαν το απογευμα αλλα δουλευες εκεινη τη βαρδια και δεν μπορουσες να το παρεις παλι θα παραπονιοσουν οτι τα βγαζουν απογευμα και οχι πρωι. Το ποιντ μου ειναι οτι παραπονιεσαι (και γενικα ολοι) επειδη δεν προλαβαινετε να παρετε αυτο που θελετε αλλα αν εσεις προλαβαινατε και ο διπλα οχι δεν θα λεγατε κουβεντα.
torq Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ρε παιδιά μην είστε υπερβολικοί και μη σκέφτεστε μοναχά με βάση τον εαυτό σας. η αλήθεια είναι ότι το λιντλ βάζει κατά καιρούς πολύ καλές προσφορές όπου γίνεται χαμός και αρκετοί δε προλαβαίνουν με αποτέλεσμα να γκρινιάζουν με την κλασική ατάκα "φέρνουν 2-3 κομμάτια μόνο". δεν είναι ακριβώς έτσι, έχει τύχει παλαιότερα λόγω δουλειάς να περνάω πρωί έξω από το λιντλ λίγο πριν ανοίξει. μερικές μέρες είχε τόσο κόσμο που νόμιζα ότι κάτι είχε γίνει. έχουμε πόλεμο, δίνουν κάτι τζάμπα; προφανώς περίμεναν να πάρουν κάποια προσφορά. αλλά ήταν τόσοι πολλοί μου μισή ώρα μετά το άνοιγμα να πας δε βρίσκεις τίποτα. για να πω την αλήθεια το έχω κάνει κι εγώ. ένα δεκάλεπτο μετά το άνοιγμα έφτασα στο μαγαζί και έβλεπα καρότσια να βγαίνουν γεμάτα. τελικά πρόλαβα να πάρω αυτό που ήθελα. λίγη ώρα μετά υποθέτω δε θα υπήρχε τίποτα και σίγουρα δεν ειχαν φέρει λίγα κομμάτια. όπως έγραψε και ο Spect~, αυτοί που γκρινιάζουν, αν προλαβαίνανε δε θα λέγανε τίποτα κι ας έφερνε το λιντλ 1 τεμάχιο μόνο. το μοναδικό τεμάχιο αν παίρνανε δε θα κάνανε παράπονα ότι βάζουν κράχτες, αφού έγινε η δουλειά τους στα @@@ οι άλλοι. αν δε προλάβουμε όμως.... το λιντλ βάζει κράχτες. αναγκαστικά λοιπόν κάποιοι δε θα προλάβουν, ε αυτοί οι κάποιοι θα ψάχνουν ένα σωρό δικαιολογίες ιδέες να πούνε... επίσης δε νομίζω να τους απασχολεί αν δε προλαβαίνουν τις προσφορές κάποιοι εργαζόμενοι. μου φαίνεται αστείο δηλαδή, βάζουν προσφορές, πουλάνε, τέλος. σιγά μη κάθονται να υπολογίσουν ποιός δε κατάφερε να αγοράσει το προιόν τους προλάβαμε την προσφορά...... γαμάτο κατάστημα το λιντλ. δεν προλάβαμε..... ε τους μαλάκες φέρνουν 1-2 για κράχτη
Glikos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Έχω πετύχει ανα καιρούς πάντως μερικά καλά προϊόντα από το lidl
Προτεινόμενες αναρτήσεις