Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...αυτό που κάνω εγώ, είναι που "πριονίζω τα πριονίδια". Μεγάλη έκπληξη που το παίρνεις για "πελάγωμα".

Εσύ πάλι, "ψάχνεις ψύλλους στ' άχυρα" - χωρίς καν να τους χρειάζεσαι στην τελική (και είναι αυτό που προσπάθησα να σου εξηγήσω).

Πελαγωμενος ακουγεσαι, καθεσαι και κανεις αναλυσεις τι και πως και γιατι, ενω στην ουσια συμφωνεις οτι οι ελεγχοι ειναι απαραιτητοι. Εγω δε ψαχνω ψυλλους στ αχυρα, λεω μονο τα αυτονοητα. Αμπελοφιλοσοφιες που δε καταληγουν σε κατι ειναι περιττες.

το φιλέτο σολωμού από 3.69 πήγε αυτόν τον μήνα στα 3.99.

το κομμάτι σολωμού παραμένει στα 3.19 ευρώ.

Τις προαλλες πηρα σολωμο, ειχαν συσκευασιες των 250g και ταμπελακια με δυο τιμες 3,19 και 3,99€. Δε μπορουσα να ξερω ποια ειναι η σωστη. Μονο στο λογ/σμο ειδα οτι ειχαν χρεωσει 3,19€.

Δημοσ.
Τις προαλλες πηρα σολωμο, ειχαν συσκευασιες των 250g και ταμπελακια με δυο τιμες 3,19 και 3,99€. Δε μπορουσα να ξερω ποια ειναι η σωστη. Μονο στο λογ/σμο ειδα οτι ειχαν χρεωσει 3,19€.

και οι δυο τιμές σωστές είναι, προφανώς αυτή που γράφει σολομός σε φέτα είναι για τον σολομό φέτα και η άλλη που γράφει σολομός φιλέτο είναι για τον σολομό φιλέτο.

Δημοσ.

...θα μας τρελλάνεις, ε. Για να είμαι πελαγωμένος πρέπει να είμαι απελπισμένος και απεγνωσμένα να προσπαθώ κάτι. Σαν τί; Να αποτρέψω ας πούμε τον κόσμο από το να την ψάχνει για το καλό του;

Όσο για την "συμφωνία" που είδες κατόπιν εορτής, από την αρχή μίλησα περί ελέγχων, τονίζοντας πως αυτή είναι η πρακτική της καθημερινής ζωής στο εμπόριο κι απλά δεν έχει νόημα να θες εσύ "λεπτομέρειες".

Τα αμπέλια και οι φιλόσοφοι πάλι, δεν ξέρω από πού φυτρώσανε. Μήπως απλά -όπως στη φάση με το κουώουτ ή με το κρυμμένο μπραντνέημ- να προσέχεις περισσότερο όταν διαβάζεις; Διότι κατασκευάζεις πράγματα εκεί που δεν έχουν λόγο να υπάρχουν.

Αυτοννόητο δε, δεν είναι να ρωτάς "πώς τις βρίσκουμε αυτές τις εταιρίες;". Είναι τέρμα περιττό, και λες ότι δεν σου αρέσουν αυτά.

Δημοσ.

Αντε να δω ποτε θα φερει καμια σκηνη(καμπιγκ) το lidl...

Ειναι ενα ειδος οπως καταλαβα, εντελως περιστασιακο, δεν εχει ετησια εμφανιση/συχνοτητα...

Δημοσ.

και οι δυο τιμές σωστές είναι, προφανώς αυτή που γράφει σολομός σε φέτα είναι για τον σολομό φέτα και η άλλη που γράφει σολομός φιλέτο είναι για τον σολομό φιλέτο.

Eιχανε συσκευασιες των 250g χωρις να αναφερεται καπου για φετα ή φιλετο.

Πως ξεχωριζεις το μεν απ το δε?

..... Διότι κατασκευάζεις πράγματα εκεί που δεν έχουν λόγο να υπάρχουν.

Φιλε καθεσαι λες και μου εξηγεις πραγματα, για τα οποια ομως δεν σου ζητησα εξηγηση. Ποιος λοιπον κατασκευαζει?

Όσο για την "συμφωνία" που είδες κατόπιν εορτής, από την αρχή μίλησα περί ελέγχων, τονίζοντας πως αυτή είναι η πρακτική της καθημερινής ζωής στο εμπόριο κι απλά δεν έχει νόημα να θες εσύ "λεπτομέρειες".

Αφου λοιπον συμφωνουμε γιατι με πρηζεις δυο μερες τωρα?...

Τις λεπτομερειες των ελεγχων τις θελουμε ολοι, οχι μονο εγω. Τα αποτελεσματα πρεπει φυσικα να ανακοινωνονται, οχι να κρυβονται.

• Moderators
Δημοσ.

κοιτας το νουμερακι του barcode και το συγκρινεις με την ταμπελιτσα. και δεν χρειαζεται να δεις ολο το νουμερο αλλα μονο τα τελευταια ψηφια

Δημοσ.

Αυτοννόητο δε, δεν είναι να ρωτάς "πώς τις βρίσκουμε αυτές τις εταιρίες;". Είναι τέρμα περιττό, και λες ότι δεν σου αρέσουν αυτά.

Εσυ μιλησες για τετοιες εταιριες, ενοχλεισαι κιολας που ρωτησα ποιες ειναι αυτες?

κοιτας το νουμερακι του barcode και το συγκρινεις με την ταμπελιτσα. και δεν χρειαζεται να δεις ολο το νουμερο αλλα μονο τα τελευταια ψηφια

η ταμπελιτσα εχει μπαρκοουντ?

• Moderators
Δημοσ.

Εσυ μιλησες για τετοιες εταιριες, ενοχλεισαι κιολας που ρωτησα ποιες ειναι αυτες?

η ταμπελιτσα εχει μπαρκοουντ?

δεν εχει? Εγω εδω που ειμαι (Εσθονια) αυτο κανω οταν δεν βγαζω ακρη.

Δημοσ.

οι συσκευασίες είναι διαφανείς, δεν μπορείς οπτικά να ξεχωρίσεις αν ένα κομμάτι σολομός είναι φιλέτο ή φέτα;

• Like 1
Δημοσ.

Αντε να δω ποτε θα φερει καμια σκηνη(καμπιγκ) το lidl...

Ειναι ενα ειδος οπως καταλαβα, εντελως περιστασιακο, δεν εχει ετησια εμφανιση/συχνοτητα...

Τι λεει!  θα πας Ειδομενη;  :P 

Τωρα...πλακα στην πλακα αμα φερνανε θα μοσχοπουλουσανε

οι συσκευασίες είναι διαφανείς, δεν μπορείς οπτικά να ξεχωρίσεις αν ένα κομμάτι σολομός είναι φιλέτο ή φέτα;

σολομο μπριζολα η φετα?

Δημοσ.

Ιδια μου φαινονταν. Αρα ειχαν μονο το ενα ειδος?

Πεσμου πως ειναι το φιλετο και πως η φετα.

Δημοσ.

Το lidl βγάζει τις προσφορές μόνο για αργόσχολους και για αυτούς που δουλεύουν απόγευμα; Πήγα το μεσημέρι να πάρω την βαλίτσα και είχανε τελειώσει από το πρωί μέσα σε λίγες ώρες.Συγνώμη που δούλευα και δεν προλάβαινα νωρίτερα.

• Moderators
Δημοσ.

Το lidl βγάζει τις προσφορές μόνο για αργόσχολους και για αυτούς που δουλεύουν απόγευμα; Πήγα το μεσημέρι να πάρω την βαλίτσα και είχανε τελειώσει από το πρωί μέσα σε λίγες ώρες.Συγνώμη που δούλευα και δεν προλάβαινα νωρίτερα.

γιατι φταιει το λιντλ? Εχουν χ κομματια αν εσυ εισαι ο πελατης Χ+1 δεν φταιει το λιντλ. Και στις 9 να πηγαινες μπορει οι αλλοι Χ να ειχαν παει στις 8

Δημοσ.

Ίσως να μην φταίει το lidl γι' αυτό αλλά η μανία μας να ψωνίζουμε σα να μην υπάρχει αύριο.

Δηλαδή πραγματικά τόσοι ταξιδιάρηδες υπάρχουν ανάμεσά μας (και μάλιστα νεο-ταξιδάρηδες γιατί οι πιο παλιοί όλο και με κάποιες βαλίτσες θα είναι καβατζωμένοι) που τελειώνουν τόσο γρήγορα; Εκτός πια αν είχε φέρει...δύο.

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω παρατηρήσει και εγω. Κάποια προϊόντα εξαφανίζονται σε χρόνο dt. Είναι να πας νωρίς να προλάβεις .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...