Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά είναι λίγο χύμα η κατάσταση...

Αρκετές φορές έχω δει πεταμένα μακαρόνια/ρύζια (από σκισμένες συσκευασίες), μέχρι και αυγά στο πάτωμα.

Για τους σεκιουριτάδες να μην σχολιάσω καλύτερα...

Πάντως φτηνά είναι και τα ΝΕΤΟ/ΕΛΟΜΑΣ (πρώην Bazaar), ίσως και φτηνότερα θα έλεγα από τα Lidl. Απλά δεν είναι πολύ γνωστά, με πολλά καταστήματα.

Δημοσ.

Η αγαπημένη μας φίλη Έλενα Τσέκου ήταν η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας Lidl Deluxe Fan Bonus ο οποίος διεξήχθη κατά την περίοδο των γιορτών μέσω της σελίδας μας στο Facebook! Το δώρο της ήταν δωρεάν αγορές για 3 λεπτά, μέσα στα οποία κατάφερε να συγκεντρώσει προϊόντα αξίας 592,63€

Σχολια και βιντεο:
Δημοσ.

κρίμα ...   εγώ περίμενα νά ειναι η .... νταβαρίνου  .... η κοπελιά γιά νά πάρει τόσο λάδι κ τόσους καφέδες μάλλον  μαγαζί θά εχει... στό σπίτι της δέν πλένουν ? πλυντήριο δέν εχουν ?? αντί νά πάρει σκόνη πλυντηρίου μαλακτικά γιά ρούχα , υγρό πλυντηρίου γιά μαύρα ρούχα (πού ειναι κ ακριβά )  κλπ  πήρε  μόνο καφέδες κ λάδι ??  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

Στα ηλεκτρικά δεν μπορείς να πας; 6 χιλιάρικα τα είχα για πλάκα  B)  :P

Σαν κότα πήγαινε. Η κοπέλα δεν πλένει? δεν καθαρίζει? δεν τρώει? μόνο φραπέδες? :P

Και λάδι φίλε μου και λάδι!! Θα πήξει στο φραπόλαδο!!!

• Like 2
Δημοσ.

Στα ηλεκτρικά δεν μπορείς να πας; 6 χιλιάρικα τα είχα για πλάκα  B)  :P

Και λάδι φίλε μου και λάδι!! Θα πήξει στο φραπόλαδο!!!

Τι ακριβά ηλεκτρικά έχει στα lidl;

Δημοσ.

Τι ακριβά ηλεκτρικά έχει στα lidl;

Ιδέα δεν έχω! αλλά από τους φραπέδες πιο ακριβά δε θα 'ναι όσο να 'ναι;  :P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια; Πηρε προιοντα που δυσκολα θα χαλάσουν ή δε θα καταναλωθούν σε λογικο χρονικο διαστημα, εναντιθεσι με ειδη ψυγείου. Και γω πιθανοτατα το ιδιο θα εκανα, ειδικα για το λαδι.

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλαν προσφατα στα ταμεια μικρη σοκολατα 30γρ, ονομα geneva (ελβετικη με πολυ κακαο και καλα), ειναι made in greece και η τιμη της 0,99€.

Τι συμπερασμα να βγαλει κανεις για το δηθεν vfm lidl;

Δημοσ.

μάλλον δεν προτιμάει τα απορρυπαντικά του lidl, όπως πολλοί

αλλά γιατί δεν πήγε στα κρέατα και τα ψαρικά;

τουλάχιστον τα λάδια και τους καφέδες επειδή θα λήξουν ας τα μοιράσει

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια; Πηρε προιοντα που δυσκολα θα χαλάσουν ή δε θα καταναλωθούν σε λογικο χρονικο διαστημα, εναντιθεσι με ειδη ψυγείου. Και γω πιθανοτατα το ιδιο θα εκανα, ειδικα για το λαδι.

Σίγουρα απλά λέμε μήπως θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί ακόμα καλύτερα (που δε νομίζω τελικά να μπορούσε, θα το έχουν προβλέψει οι υπεύθυνοι...)  Eλπίζω πάντως το λάδι να ήταν έξτρα παρθένο  :wub:  :wub:   :P

• Like 1
Δημοσ.

οτι και να λετε,το λαδι και ο καφες,ειναι απο τα ακριβοτερα αγαθα σε ενα σπιτι.δεν θα μπορουσε να παρει περισοτερα χρηματα στο τριλεπτο,με αλλα προιοντα.προσωπικα, ουτε που το ειχα σκεφτει.εγω θα γεμιζα το καροτσι με βλακειες,και δεν θα ειχα φτασει ουτε τα μισα που επιασε η μανδαμ.

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλαν προσφατα στα ταμεια μικρη σοκολατα 30γρ, ονομα geneva (ελβετικη με πολυ κακαο και καλα), ειναι made in greece και η τιμη της 0,99€.

Το Μελεκουνι Ροδου ειναι απολυτα χωρις ουσιες, αλλα ενα κομματακι(30g) ο Βασιλοπουλος το εχει 1,08€...

71l.jpg

κρίμα ...   εγώ περίμενα νά ειναι η .... νταβαρίνου  .... η κοπελιά γιά νά πάρει τόσο λάδι κ τόσους καφέδες μάλλον  μαγαζί θά εχει... στό σπίτι της δέν πλένουν ? πλυντήριο δέν εχουν ?? αντί νά πάρει σκόνη πλυντηρίου μαλακτικά γιά ρούχα , υγρό πλυντηρίου γιά μαύρα ρούχα (πού ειναι κ ακριβά )  κλπ  πήρε  μόνο καφέδες κ λάδι ??  :ph34r:

Το πιθανοτερο ειναι πως καποια νταβαρινου θα ειναι, αυτοι οι "διαγωνισμοι" ειναι μουφες ή προοριζονται για γνωστους και συγγενεις.

Τον Σουμπάση που βγαινει τακτικα στου Αυτια τον εχεις υποψη? Τις προαλλες στους νικητες που ανακοινωσε ο Αυτιας ηταν και καποια κυρια Σουμπάση... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...