damian1977 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πηρα απ το lidl ενα gouda σε φετες, απο πισω γραφει στα δανεζικα οτι διατηρειται στο ψυγειο στους εως 5οC, ενω στα ελληνικα γραφει οτι διατηρειται στους εως 8οC.... Mηπως στη Δανια τα ψυγεια ψυχουν λιγοτερο απ οτι στην Ελλαδα? Και ειναι το μονο!!! Ετικετα σε κρασι με 2-3 αραδες γραμματα γραφει οτι παρασκευαζεται ΓΕΡΜΑΙΑ Ειχες μια δουλεια.....μια ομως.... 1
iordanis77 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον τα supermarket στην Ελλάδα ρύθμισαν την συντήρηση σε υψηλότερη θερμοκρασία για να πληρώνουν λιγότερο ρεύμα. To προιον στα ψυγεια των σουοπερμαρκετς δε θα μεινει πολυ καιρο, το θεμα ειναι τα ψυγεια στο σπιτι μας τι κανουν. Τι θερμοκρασια εχει το ψυγειο σου?
nvel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 και στο lidl κάποια ψυγεία έχουν θέμα με την θερμοκρασία τους 1
Porg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Έβγαζαν ένα ψωμί στρόγγυλο σικάλεως αλλά στο κατάστημα που πάω το σταμάτησαν, κάποιος που το βλέπει εκεί που ψωνίζει; Ένιωθες πως έτρωγες ψωμί αλλά λογικά δεν είχε ζήτηση λόγο τιμής
vgiozo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το σικάλεως το μεγάλο είναι εξαιρετικό (αλλά δεν ήταν στρογγυλό βέβαια), είχε κι ένα πολύσπορο λιγο μικρότερο που δεν το έχω πάρει λόγω τιμής...δεν νομίζω ότι το σταμάτησαν το πρώτο. Τη προηγούμενη βδομάδα το πήρα.
mentoras99 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εχω παρατηρησει οτι εχει αρκετες βδομαδες να φερει προιοντα που να απευθυνονται στους ανδρες. Ενδυση, υποδηση, whatever. Αντιθετως, προιοντα για γυναικες, εποχικα, φερνει παντα καθε εβδομαδα νέα. 1
Porg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το σικάλεως το μεγάλο είναι εξαιρετικό (αλλά δεν ήταν στρογγυλό βέβαια), είχε κι ένα πολύσπορο λιγο μικρότερο που δεν το έχω πάρει λόγω τιμής...δεν νομίζω ότι το σταμάτησαν το πρώτο. Τη προηγούμενη βδομάδα το πήρα. Πολύσπορο παίρνω τώρα αλλά δεν μαρέσει τόσο Αυτό που λέω εγώ έμοιαζε σε αυτό:
zeys13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το έπερνα και εγώ νομίζω οτι το έλεγε σύmμικτο, και με τιμή κοντά στο 2 ευρώ. Το θέμα είναι οτι παρότι και κατεψυγμένο ήταν ψωμί, και μετά απο 4-5 ημέρες τρωγώταν κανονικά. 1
vgiozo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το έπερνα και εγώ νομίζω οτι το έλεγε σύmμικτο, και με τιμή κοντά στο 2 ευρώ. Το θέμα είναι οτι παρότι και κατεψυγμένο ήταν ψωμί, και μετά απο 4-5 ημέρες τρωγώταν κανονικά. Ναι σύμμεικτο το λένε και το φέρνει ακόμη καθόσον ξέρω (σίγουρα πιο μακρόστενο από αυτό που έχεις στην φωτογραφία). Το είχε σε προσφορά 1,39€ πριν μερικές βδομάδες, ευχαριστήθηκα ψωμί.
michael92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 To προιον στα ψυγεια των σουοπερμαρκετς δε θα μεινει πολυ καιρο, το θεμα ειναι τα ψυγεια στο σπιτι μας τι κανουν. Τι θερμοκρασια εχει το ψυγειο σου? Το έχω ρυθμίσει στους 2°C. Στον 1°C συντήρησης μου παγώνουν τα λαχανικά. Κατάψυξη -18°C
Porg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ναι σύμμεικτο το λένε και το φέρνει ακόμη καθόσον ξέρω (σίγουρα πιο μακρόστενο από αυτό που έχεις στην φωτογραφία). Το είχε σε προσφορά 1,39€ πριν μερικές βδομάδες, ευχαριστήθηκα ψωμί. Η τιμή ήταν κάπου εκεί αλλά μακρόστενο δεν το λες, όπως αυτό στη φώτο ήταν Δηλαδή σε άλλα lidl υπάρχει ακόμη; Να το τσεκάρω αν είναι
zeys13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το έχω δει σαν συμμεικτο αλλά πλέον είναι μισό κιλό και όχι ένα. Δεν θα με πείραζε αυτό αλλά δεν έχει καμία σχέση. Η φραντζόλα ήταν πολύ καλύτερη.
iordanis77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το έχω ρυθμίσει στους 2°C. Στον 1°C συντήρησης μου παγώνουν τα λαχανικά. To δικο μου ειναι λιγο παλιο και εχει αρχισει να ρεταρει. Του βαζω θερμομετρο και δε δειχνει κατω απο 5. Οτι κρεας-ψαρι δε φαω αμεσως πρεπει να το βαζω στη καταψυξη. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2015 από iordanis77
swkhj Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Εχω παρατηρησει οτι εχει αρκετες βδομαδες να φερει προιοντα που να απευθυνονται στους ανδρες. Ενδυση, υποδηση, whatever. Αντιθετως, προιοντα για γυναικες, εποχικα, φερνει παντα καθε εβδομαδα νέα. Πες τους το εδω: https://www.facebook.com/lidlgr?fref=photo ...Τι θα γινει... ολο σουτιεν δοκιμαζουμε πεστου
gia_nnis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 παιδια ξερετε αν θα φερει τον αφυγραντηρα αυτον με κοστος 30ε? τον εχει παρει κανεις? σχολια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις