Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα τα αναβραζων δισκια οου εφερε το λιντ ξερει κανεις αν αξιζουν. Εχει τρεις ποικιλιες βιταμινη c μαγνησιο η ψευδαργυρο δεν θυμαμαι και πολυβιταμινουχο.

3 συσκευασίες: Optisana Παράγονται στη Γερμανία για λογαριασμό της Lidl Hellas 

1 πράσινη Μαγνήσιο

1 κίτρινη Βιταμίνη C με ¨γεύση¨ λεμόνι 

Βιταμίνη C 80mg/δισκίο  100% Διατροφικές Τιμές Αναφοράς(ΔΤΑ)

1 πορτοκαλί Πολυβιταμίνες με ¨γεύση¨ πορτοκάλι 

Βιταμίνη Ε 12mg/δισκίο  100% Διατροφικές Τιμές Αναφοράς(ΔΤΑ)

Βιταμίνη C 80mg/δισκίο  100%

Θειαμίνη 1,1mg/δισκίο    100%

ΡΙβοφλαβίνη 1,4mg/δισκίο 100%

Νιασίνη 16mg/δισκίο 100%

Βιταμίνη Β6 1,4mg/δισκίο 100%

Φολικό οξύ 200μg/δισκίο 100%

Βιταμίνη Β12 2,5μg/δισκίο 100%

Βιοτίνη 50μg/δισκίο 100%

Παντοθενικό οξύ 6mg/δισκίο 100% 

• Like 1
Δημοσ.

Eγω παιρνω ταμπλετες βιταμινης c απο το φαρμακειο, του 1g. Φτηνα ειναι αληθεια, 12 ταμπλετες, λιγοτερο απο 2 ευρω(vitorange).

Πως συσχετιζεται αυτο με τα 80mg του lidl? Εννοω, 1g, 80mg, καμια σχεση;

Δημοσ.

Σήμερα έφαγα την τάρτα(quiche) με σολωμό και σπανάκι (κατεψυγμένο). Αν θέλετε να ξεράσετε πάρτε την κι εσείς. Ζύμη άθλια, η γέμιση αναγουλιαστική. Δε μπορώ να καταλάβω αυτούς τους Γάλλους ρε παιδί μου..κις λορέν, φουά γκρα και αηδίες..

Δημοσ.

Σήμερα έφαγα την τάρτα(quiche) με σολωμό και σπανάκι (κατεψυγμένο). Αν θέλετε να ξεράσετε πάρτε την κι εσείς. Ζύμη άθλια, η γέμιση αναγουλιαστική. Δε μπορώ να καταλάβω αυτούς τους Γάλλους ρε παιδί μου..κις λορέν, φουά γκρα και αηδίες..

Ωραίο συμπέρασμα έβγαλες για τη γαλλική κουζίνα απο τα Lidl.

Σαν αυτούς που λένε ότι ο γύρος είναι μάπα επειδή έφαγαν Greek Gyros απο το κεμπαμπτζίδικο του Μεχμέτ στη Βιέννη.

• Like 1
Δημοσ.

Έμενα στην Γαλλία και ξέρω πώς τρώνε.Δεν το λέω αυθαίρετα.

Το ότι μπορεί να έφαγες απο μάπα μαγαζιά, δεν σου έχει περάσει απο το μυαλό;

Δημοσ.

Μπορει να μην της αρεσουν της κοπελας ολες οι μιξεις αυτες που κανουν οι γαλλοι!!τι σχεση εχουν τα μαγαζια?και εμενα δεν μου αρεσει το σουσι τι σημαινει οτι δεν εχω φαει απο καλο μαγαζι?

• Like 3
Δημοσ.

Μπορει να μην της αρεσουν της κοπελας ολες οι μιξεις αυτες που κανουν οι γαλλοι!!τι σχεση εχουν τα μαγαζια?και εμενα δεν μου αρεσει το σουσι τι σημαινει οτι δεν εχω φαει απο καλο μαγαζι?

Σωστός. Ξέχασα την περίπτωση της στενομυαλιάς.

Δημοσ.

Δηλαδή που έπρεπε να είχα φάει για να μου αρέσει το φαγητό εκεί ; Στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα; Δεν μαγείρευα με γαλλικά προιόντα; Τι να πρωτοθυμηθώ; Αυτό το fromage du chevre;; Το ανύπαρκτο φρέσκο γάλα;

Mόνο το pain au chocolat άξιζε και οι μπαγκέτες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυριο λεω να δοκιμασω το τσιπουρο του lidl "Κορυφαιος". Χρονια το βλεπω στα ραφια, αλλα δεν το εμπιστευθηκα για δοκιμη. Θα ειναι και σε προσφορα οποτε οτι και να γινει, θα ειναι μικρη η χασουρα (6€ τα 700ml).

Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει μια γνωμη;

Δημοσ.

Σωστός. Ξέχασα την περίπτωση της στενομυαλιάς.

Δηλαδή αν κάτι δεν σου αρέσει είσαι στενομυαλος!

Μάλιστα!

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή αν κάτι δεν σου αρέσει είσαι στενομυαλος!
Μάλιστα!

Αν και offtopic, το θέμα δεν είναι άσπρο ή μαύρο.

Ναι, ενδεχομένως και να είσαι στενόμυαλος αν δε σου αρέσει κάτι. Ενδεχομένως. Όχι απαραίτητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...