Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όποιος θέλει πάει, όποιος θέλει δεν πάει. Απλό το πράγμα.

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ δεν θα σταματήσω ποτέ να ψωνίζω από τα Lidl, ο βασικότερος λόγος είναι διότι δεν ξεκίνησα να ψωνίζω ποτέ από αυτό.

Δημοσ.

Αφου ο φπα πάλι σε αυτούς θα καταλήξει ενωείτε και θα τον καλύψουν..για να συνεχίσουν τα ζοντόβολα να ψωνίζουν απο εκεί..

Πλέον ότι γερμανικό υπάρχει θα είναι ποιο φτινό απο τα Ελληνικά να μας περνουν 100% τα λευτά μας όχι μόνο 23 η 13% απο το φπα αλλά και απο την αξία του εκάστοτε πρωιόν.

Ανοίξτε ένα Ελληνικό super market με φτινά Ελληνικά προιόντα και ακριβότερα ολα τα οιπόλοιπα και θα δείτε πος όλοι πέρνουν Ελλινικά προιόντα...

Πάς και βλέπεις τα κρεμίδια απο Ελλάδα ποιο ακριβά απο αυτά της αιγύπτου ε τι θα πάρει ο κόσμος?

Μονοι μας σκάβουμε το λάκο μας

Δημοσ.

τοτε κανε και ενα μποικαταζ στην 3Ε και στη Νεστλε και σε αλλες ποσες εταιρειες που χρηματοδοτουν πολεμους κτλ.

Αλλα ναι ξεχασα κοβεται η κοκα κολα?!

Εγώ μια χαρά έχω κόψει την κοκα κόλα, και έχω γυρίσει σε πορτοκαλάδες Λουξ.

Δημοσ.

Άπειρα τα παραδείγματα, απλά ένα φρέσκο δείγμα...

Σ'ευχαριστούμε για την επικοινωνία! Ενίοτε συγκυριακές εξελίξεις στον χώρο των τροφίμων και της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, ωθούν τις τιμές σε υψηλότερα επίπεδα πανευρωπαϊκά και μας υποχρεώνουν σε αναπροσαρμογή των τιμών των προϊόντων. Η συγκεκριμένη, μεμονωμένη ανατίμηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουλίου ανεξάρτητα από το πολιτικό και οικονομικό υπόβαθρο. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν τέτοιου είδους αλλαγές γίνεται ένας προγραμματισμός αρκετές εβδομάδες νωρίτερα βάσει των δεδομένων που επικρατούν στην αγορά γενικότερα. Θα θέλαμε την κατανόησή σου για το συγκεκριμένο γεγονός καθώς καθημερινή μας επιδίωξη είναι να εξασφαλίσουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για το καταναλωτικό μας κοινό και σε διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ μια χαρά έχω κόψει την κοκα κόλα, και έχω γυρίσει σε πορτοκαλάδες Λουξ.

και γω μια χαρα εχω κοψει ολα τα αναψυκτικα και τα φαστ φοοντ κτλ! το θεμα ειναι η πλειοψηφια που λεει μποικαταζ σε αυτο θα παρει το αλλο το οποιο χρειαζεται ασχετα με τη χωρα προελευσης

Δημοσ.

και γω μια χαρα εχω κοψει ολα τα αναψυκτικα και τα φαστ φοοντ κτλ! το θεμα ειναι η πλειοψηφια που λεει μποικαταζ σε αυτο θα παρει το αλλο το οποιο χρειαζεται ασχετα με τη χωρα προελευσης

Έλα αφού έχουμε δει τα burgers Που ανεβάζεις στο antifitness! :P

• Moderators
Δημοσ.

Έλα αφού έχουμε δει τα burgers Που ανεβάζεις στο antifitness! :P

2 τα τελευταια 3 χρονια! +1 στο Χονκ Κονκ αλλα ηταν σε εστιατοριο :P

• Like 1
Δημοσ.

Αφου ο φπα πάλι σε αυτούς θα καταλήξει ενωείτε και θα τον καλύψουν..για να συνεχίσουν τα ζοντόβολα να ψωνίζουν απο εκεί..

Πλέον ότι γερμανικό υπάρχει θα είναι ποιο φτινό απο τα Ελληνικά να μας περνουν 100% τα λευτά μας όχι μόνο 23 η 13% απο το φπα αλλά και απο την αξία του εκάστοτε πρωιόν.

Ανοίξτε ένα Ελληνικό super market με φτινά Ελληνικά προιόντα και ακριβότερα ολα τα οιπόλοιπα και θα δείτε πος όλοι πέρνουν Ελλινικά προιόντα...

Πάς και βλέπεις τα κρεμίδια απο Ελλάδα ποιο ακριβά απο αυτά της αιγύπτου ε τι θα πάρει ο κόσμος?

Μονοι μας σκάβουμε το λάκο μας

Βασικά σκάβουμε το λάκκο της ορθογραφίας, αλλά ας είναι...

Πώς ακριβώς θα καταλήξει ο ΦΠΑ πάλι σ΄αυτούς; Θέλεις να μας δώσεις τα φώτα σου;

Όταν μας έλεγαν οι Γερμανοί και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη ότι στην Ελλάδα οι μισθοί και το κόστος παραγωγής είναι εξωπραγματικό, εμείς σφάζαμε αρνιά στο Σύνταγμα.

Καλοφάγωτα τώρα τα κρεμμύδια από την Αίγυπτο.

Δημοσ.

Βασικά σκάβουμε το λάκκο της ορθογραφίας, αλλά ας είναι...

Πώς ακριβώς θα καταλήξει ο ΦΠΑ πάλι σ΄αυτούς; Θέλεις να μας δώσεις τα φώτα σου;

Όταν μας έλεγαν οι Γερμανοί και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη ότι στην Ελλάδα οι μισθοί και το κόστος παραγωγής είναι εξωπραγματικό, εμείς σφάζαμε αρνιά στο Σύνταγμα.

Καλοφάγωτα τώρα τα κρεμμύδια από την Αίγυπτο.

Παλιά λέγαμε για πατάτες Αιγύπτου-άλλαξε το φαγί αλλά η παροιμία έμεινε ίδια;

Δημοσ.

Mastoras007, υπάρχουν και πολύ χειρότερα πάντως, μια χαρά γράφεις και με λίγη προσπάθεια θα γράφεις ακόμα καλύτερα! :)

• Super Moderators
Δημοσ.

2 τα τελευταια 3 χρονια! +1 στο Χονκ Κονκ αλλα ηταν σε εστιατοριο :P

γκ γκ...

Δημοσ.

ενα απορρυπαντικό για τον wc που εχει το λιντλ που το ρυχνεις στην λεκανη και γινεται αφρος που καθαριζει μπορουμε να το βρουμε και αλλου ?

Δημοσ.

ενα απορρυπαντικό για τον wc που εχει το λιντλ που το ρυχνεις στην λεκανη και γινεται αφρος που καθαριζει μπορουμε να το βρουμε και αλλου ?

Το εψαχνα κ εγω σε αλλο μαγαζι κ ηθελα να το παρω απο επιχείρηση που δινει δουλεια σε Ελληνες κ αποδιδει ΦΠΑ στο ελληνικο κρατος.

Το βρηκα αλλου σε μικροτερο μαγαζι κ δεν το πηρα απο το lidl στην Μαραθωνος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...