Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mελι απο σουπερ μαρκετ????  :shock:  :eek:  :fear:  :X

Aφου θελεις να μας πεις οτι το προβλημα σου δεν ειναι το λιντλ και η φθηνη τιμη ας πουμε για ακριβο μελι , το μελι αττικη ας  πουμε που εχει και βραβεια κλπ και κανει 12 εως 14 ευρω το κιλο οταν δεν ειναι σε προσφορα ,ισχυριζεσαι κι εκει το ιδιο; :devil: :devil: :devil: :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να ενημερώσω τους συναδέλφους πως το μέλι ανθέων 900gr που είχε προσφορά το lidl είναι ακριβώς το ίδιο (του ίδιου συσκευαστηρίου ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ) με το φτηνό μέλι best price του MyMarket και το μέλι "365" του ΑΒ. Ποιοτικά δε είναι σαφώς καλύτερο, πυκνότερο και νοστιμότερο από το μέλι ΑΤΤΙΚΗ που κοντεύουμε να το αγοράζουμε με το γραμμάριο από τον "Ριχάρδο".

Το lidl το έδωσε προσφορά ~4ε το κιλό , κανονικά κοστίζει ~6ε/κιλό. Το myMarket το δίνει ~5,5ε/κιλό. Το ΑΒ το δίνει ~6.5ε/κιλό. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΛΙ. Αυτά τα ολίγα περί σύνδεσης ποιότητας και κόστους, η κατάσταση είναι τζόκερ. Οι παλιότεροι θα θυμούνται οτι το μέλι πριν ~15χρόνια πουλιόταν σε εξεφτελιστικές τιμές γιατί όλοι προτιμούσαν τις μερέντες και τις μαρμελάδες φρούτων που έβλεπαν στα σήριαλ της τηλεόρασης, το μέλι ήταν μπασ-κλάς..

Ο φίλος παραγωγός -στις πιο πίσω σελίδες- αν όντως το δίνει 8-9ε το κιλό όπως ισχυρίζεται, είναι προτιμητέος αν μας βγάζει το πορτοφόλι μας, είναι καλή τιμή. Πάντως σε όποιον παραγωγό ρώτησα μου είπε για 7-8ε τα 500γρ (15-16ε/κιλό) "φιλική τιμή". :blink:

• Like 1

Aφου θελεις να μας πεις οτι το προβλημα σου δεν ειναι το λιντλ και η φθηνη τιμη ας πουμε για ακριβο μελι , το μελι αττικη ας πουμε που εχει και βραβεια κλπ και κανει 12 εως 14 ευρω το κιλο οταν δεν ειναι σε προσφορα ,ισχυριζεσαι κι εκει το ιδιο; :devil: :devil: :devil: :devil:

Τοσο ακριβο το μελι στην αθηνα;Ηρακλειο το βρισκεις παντου απο ολους τους παραγωγους 10 ευρω το κιλο εγω το παιρνω 9 απο εναν δικο μου

σχετικά με την κάλυψη της αύξησης του ΦΠΑ.

https://kollectnews.wordpress.com/2015/07/19/έτσι-η-lidl-hellas-εξαπατά-και-παραπλανά-τους-κα/

[δεν ξέρω αν ισχύει απλά το βάζω να μας πουν όσοι αγοράζουν τακτικά]

Ξέχασαν να μας δείξουν την απόδειξη με την υποτιθέμενη αύξηση τιμής...

• Like 1

Ταυτοτητα ζητα τους...

Ενώ ο μανάβης της γειτονιάς έχει το πιστοποιητικό ελληνικής προέλευσης σε κορνίζα δίπλα στο τελάρο με τα καρπούζια.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για να δικαιολογήσουμε τα ανυπόστατα... :rolleyes:

Ξέχασαν να μας δείξουν την απόδειξη με την υποτιθέμενη αύξηση τιμής...

Πήγε πριν λίγο η μάνα μου και πήρε σαλάτα tricolore με €1,29, όπως ίσχυε πάντα. Όταν είναι σε προσφορά η συγκεκριμένη κάνει €0,99.

Αλλά ξέχασα, καλύτερα να πάω στον (καλό κατά τα άλλα) Σκλαβενίτη να την πληρώσω πάνω από €2 "για να μην μας κοροϊδεύουν" :-D

• Like 4

Εγω φιλε μιλαω για το τωρα οχι για το πριν...δυστηχως η ευτηχως τις χρυσες εποχες ημουν μικρος κ δεν εδινα σημασια απλα δουλευα καπου κ οτι εβγαζα πηγαινε στις βενζινες στα ποτα κ στα ρουχα...Ασε λοιπον το τοτε κ κοιτα τι κανεις τωρα μπας κ δουμε προκοπη κααααποτε...Για να μη το κουραζω αλλο η γνωμη μου ειναι αυτη κ την αιτιολογισα πιο πανω δινε στον τοπο σου κ θα θα σ δωσει κ αυτος,κυκλος ειναι..Οσο για τις τιμες ψαξε το λιγο κ θα δεις οτι θα βρεις πολυ φθηνα πραγματα απλα δεν θα ειναι σε ενα μερος..Το μαναβικο στη γειτονια μου εχει καρπουζια με 25 λεπτα το κιλο..βρες μου φθηνοτερα!

Ο μανάβης στην γειτονιά σου, σου κόβει απόδειξη;

Γιατι το lidl,carrefour, βασιλόπουλος κτλ, σου κόβουν απόδειξη.

Οσο για τις τιμες ψαξε το λιγο κ θα δεις οτι θα βρεις πολυ φθηνα πραγματα απλα δεν θα ειναι σε ενα μερος..Το μαναβικο στη γειτονια μου εχει καρπουζια με 25 λεπτα το κιλο..βρες μου φθηνοτερα!

Α ρε ψαγμένε ελληνάρα μου!!!

Carrefour 0.17E

Lidl 0.19E

Μασούτης 0,22Ε

• Like 4

Aφου θελεις να μας πεις οτι το προβλημα σου δεν ειναι το λιντλ και η φθηνη τιμη ας πουμε για ακριβο μελι , το μελι αττικη ας  πουμε που εχει και βραβεια κλπ και κανει 12 εως 14 ευρω το κιλο οταν δεν ειναι σε προσφορα ,ισχυριζεσαι κι εκει το ιδιο; :devil: :devil: :devil: :devil:

Eγραψα γενικα για μελι απο σουπερ μαρκετ... Οποτε και το αττικη στην ιδια κατηγορια το βαζω. Ολα αυτα ειναι μειγμα μελι με γλυκοζη...

Ε ενταξη φιλε μου εγω ειμαι χαζος που παω κ παιρνω απο παραγωγο μελι,αλευρι απ τους μυλους κρητης,οσπρια και φρουτα απ τη λαικη,γενικα θελω να πιστευω οτι στηριζω οσο μπορω την τοπικη αγορα κ εσυ εισαι ο εξυπνος που πας απο μια αλυσιδα κ σ μενουν κ 10 ευρω στην τσεπη .Δεν το παιζω ελληναρας ουτε κολημενος οπως τους εξυπνακιδες εδω μεσα π θα πουν τι αμαξι εχεις κ τι κινητο λες κ παραγουμε αμαξια η κινητα,προσπαθω να στηριζω τους γυρο μου για να με στηριζουν κ αυτοι ως εμπορος που ειμαι κ τα χρηματα μου να μενουν τα περισσοτερα εδω...

Ψωνιζω κρεας απ τα λιντλ φρουτα απ το καρφουρ επιπλα απ το πρακτικερ αλλα θελω ο κρεωπολης ο μαναβης ο ξυλουργος της γειτονιας να ψωνιζει απο εμενα για να μπορω να ζησω...Με αυτη τη λογικη κρατα τα ευρουλακια που κερδιζεις απ τις αλυσιδες κ ζησε αρχοντας...δεν θελει μυαλο απλη λογικη ειναι

Δεν παω απο σουπερ να παρω μελι... Ειπα οτι συγκεκριμενα το ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ειναι σχεδον παντα απατη. Αυτα! Μαθετε να διαβαζετε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...