haris_216 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Τον Σκλαβενίτη τον βγάζεις εκτός από την όποια σύγκριση με άλλους γιατί είναι ειδική κατηγορία από μόνος του (με την καλή έννοια), τουλάχιστον ως προς τα εργασικά. 3
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ξεχάσατε και τα ΕΛΟΜΑΣ που είναι και ελληνικά έχουν και καλές τιμές και φυσικά όπως είπαν το My Market. Ερώτηση για τα Lidl , κανονικά παγωτά που να αξίζουν και όχι παγωμένο επιδόρπιο γάλακτος έχουν ? 1
Neo4 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ο Μαρινοπουλος είναι Ελληνική εταιρεία , η carrefour έχει αποχωρήσει Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 2
liakjim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Γαλαξίας το είχα ξεχάσει Μαρινόπουλος γαλλικός Βασιλόπουλος βελγικος Μασουτης πανακριβος! :-P O Βασιλόπουλος ολλανδικός (εδώ κ κανά μήνα).
Porg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μασουτης πανακριβος? δε νομιζω!!! θεωρω οτι ειναι απ τα φθηνοτερα. Συμφωνώ! Ο κανόνας είναι να αγοράζουμε συγκεκριμένα πράγματα απο συγκεκριμένα σουπερ μάρκετ και όταν έχει προσφορές στοκάρουμε Αυτό θέλει χρόνο και χώρο
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ο Μασούτης είναι απο τα ακριβότερα πιστεύω και εγώ . 3
pigeon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αλλάξτε ρε παιδιά και τον τίτλο, μη μπερδευτεί κανένας και μιλήσει εντός θέματος. (μποϋκοταζ στη βλακεία πότε θα αρχίσουμε δεν ξέρω) 1
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αλλάξτε ρε παιδιά και τον τίτλο, μη μπερδευτεί κανένας και μιλήσει εντός θέματος. (μποϋκοταζ στη βλακεία πότε θα αρχίσουμε δεν ξέρω) για πες κανα παγωτο ξερεις αν εχει ?
pigeon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 για πες κανα παγωτο ξερεις αν εχει ? Οχι φιλε δυστυχώς όλα παγωμένα γλυκίσματα, μόνο δεν ξέρω τι λέει αυτό το "παγωτό καιμάκι" που έχει προσφορά σήμερα, το κουτί του μοιάζει να είναι της ΕΒΓΑ. Γενικά του lidl τα επιδόρπια κάποια είναι οκ και στην γεύση μοιάζουν με παγωτό μηχανής. Κάποια άλλα είναι σκέτη αηδία, τα λιπαρά τους αφήνουν πολύ άσχημη γεύση και αίσθηση στο στόμα. Με την ευκαιρία μια πληροφορία για τα παγωτά "365" (του ΑΒ): τα 2λιτρα είναι επιδόρπια, τα μονόλιτρα είναι παγωτά. Περίεργο ε; 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 O Βασιλόπουλος ολλανδικός (εδώ κ κανά μήνα). Εδώ και μερικά χρόνια, η Α-Β Βασιλοπουλος ανήκει στην Βελγική Delhaize. Άλλο Βέλγιο, άλλο Ολλανδία. 1
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Οχι φιλε δυστυχώς όλα παγωμένα γλυκίσματα, μόνο δεν ξέρω τι λέει αυτό το "παγωτό καιμάκι" που έχει προσφορά σήμερα, το κουτί του μοιάζει να είναι της ΕΒΓΑ. Γενικά του lidl τα επιδόρπια κάποια είναι οκ και στην γεύση μοιάζουν με παγωτό μηχανής. Κάποια άλλα είναι σκέτη αηδία, τα λιπαρά τους αφήνουν πολύ άσχημη γεύση και αίσθηση στο στόμα. Με την ευκαιρία μια πληροφορία για τα παγωτά "365" (του ΑΒ): τα 2λιτρα είναι επιδόρπια, τα μονόλιτρα είναι παγωτά. Περίεργο ε; ειχε κατι μακενζι η καπως ετσι που ηταν σαν τα νιρβανα αυτα παγωτα κανονικα δεν ειναι ? Τα γκελατελι παντως ειναι πολυ χαλια.
nickmanak Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Το κρασοτυρι που ειχαν αυτη τη βδομαδα το δοκιμασε κανεις;
liakjim Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Εδώ και μερικά χρόνια, η Α-Β Βασιλοπουλος ανήκει στην Βελγική Delhaize. Άλλο Βέλγιο, άλλο Ολλανδία. Αγοράστηκε από Ολλανδούς πολύ πρόσφατα. (θα προσπαθήσω να βρω Link)
pigeon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ειχε κατι μακενζι η καπως ετσι που ηταν σαν τα νιρβανα αυτα παγωτα κανονικα δεν ειναι ? Τα γκελατελι παντως ειναι πολυ χαλια. Νομίζω λες αυτά τα MCENNEDY αλλά δυστυχώς ούτε αυτά είναι κανονικά.. 1
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Νομίζω λες αυτά τα MCENNEDY αλλά δυστυχώς ούτε αυτά είναι κανονικά.. ναι αυτα λεω, μουφα δηλαδη ε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις