Backpacker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 ΤΕΛΟΣ τσ Lidl , ουτε δραχμη ξανα εκει κωλογερμαναραδες Ούτε δραχμή? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε? 5
NT1G Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Σταματήστε να πηγαίνετε στα λιδλ να κλείσουν να μείνουν οι Έλληνες που δουλεύουν εκεί άνεργοι... Αυτό είναι σκέψη ανώτερου επιπέδου, δύσκολο να γίνει, ειδικά στην Ελλάδα..
revolver1990 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ναι ρε παιδιά μη πηγαίνετε στα lidl μπας και προλάβουμε καμιά προσφορά και εμείς Άντε να δούμε γιατί έχει χεστεί η κατάσταση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Αυτό είναι σκέψη ανώτερου επιπέδου, δύσκολο να γίνει, ειδικά στην Ελλάδα.. την ειρωνια δεν την καταλαβες ε?
NT1G Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 την ειρωνια δεν την καταλαβες ε? Δεν έχω πιει καφέ ακόμα. 1
pournaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Στις σερρες λεει δεν πατησε ψυχη Απο μια φωτο που κυκλοφορει, που μπορει να τραβηχτηκε και Κυριακη... 1
adi32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ουτε πηγαινα ουτε θα παω Καφτε και τα Γερμανικα αυτοκινητα Μονο Ιταλικα απο δω και περα
Anorymous Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Σταματήστε να πηγαίνετε στα λιδλ να κλείσουν να μείνουν οι Έλληνες που δουλεύουν εκεί άνεργοι... το ενδεχομενο στην θεση του να ανοιξει αλλο ελληνικο σουπερμαρκετ και να παρει κοσμο δια δουλια δεν παιζει ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 το ενδεχομενο στην θεση του να ανοιξει αλλο ελληνικο σουπερμαρκετ και να παρει κοσμο δια δουλια δεν παιζει ? Μπα. Τα Μόνα ελληνικά σούπερ μάρκετ που ξέρω είναι το Δήμητρα μάρκετ (τοπικό εδώ Κέρκυρα) και ο Σκλαβενίτης
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μπα. Τα Μόνα ελληνικά σούπερ μάρκετ που ξέρω είναι το Δήμητρα μάρκετ (τοπικό εδώ Κέρκυρα) και ο Σκλαβενίτης Τα Γαλαξίας, Βασιλόπουλος, Μαρινόπουλος, Μασούτης δεν είναι ελληνικά; Τα έχουν πάρει ξένοι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Γαλαξίας το είχα ξεχάσει Μαρινόπουλος γαλλικός Βασιλόπουλος βελγικος Μασουτης πανακριβος! :-P 1
d_gkal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 μασουτης πανακριβος? δε νομιζω!!! θεωρω οτι ειναι απ τα φθηνοτερα. ον τοπικ: μονο για σοκολατες αξιζει το λιντλ(περα απ τα επωνυμα προϊοντα)
haris_216 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Ασχέτως πάντως εθνικότητας των διαφόρων supermarket είναι τουλάχιστον ουτοπικό (αν όχι τρολλάρισμα) να πιστεύει κάποιος ότι το κλείσιμο της όποιας εταιρίας και απόλυση του Χ αριθμού εργαζομένων θα δημιουργήσει ανάγκες στις εναπομείνασες ετιαρίες για πρόσληψη "ισοδύναμου" αριθμού εργαζομένων. Το λιανεμπόριο δεν λειτουργεί καθόλου έτσι (και ειδικά σήμερα) μασουτης πανακριβος? δε νομιζω!!! θεωρω οτι ειναι απ τα φθηνοτερα.ον τοπικ: μονο για σοκολατες αξιζει το λιντλ(περα απ τα επωνυμα προϊοντα) on topic Το Lidl "αξίζει" όση αξία του δίνει ο καθένας μας (το ίδιο που ισχύει και για όλα τα προϊόντα και τις εταιρίες άλλωστε). Μπορούμε να το συζητάμε όσο θέλουμε αλλά μια "αντικειμενική αλήθεια" δεν πρόκειται να βγάλουμε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Γαλαξίας το είχα ξεχάσει Μαρινόπουλος γαλλικός Βασιλόπουλος βελγικος Μασουτης πανακριβος! :-P Με τον Μαρινόπουλο δεν έχω βγάλει άκρη...ο ίδιος δεν λέει 100% ελληνική εταιρεία; Κι από άλλους έχω ακούσει ότι δεν ισχύει όμως
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 +My Market Iσοδύναμες ίσως όχι, εμάς πάντως στην ευρύτερη περιοχή που μένω μέσα στην τελευταία 5ετία έχουν ανοίξει 2 νέα σούπερ μάρκετ, έχουν ανακαινιστεί 2 παλιά και έχουν συγχωνευθεί 3 σε ένα (πολύ μεγαλύτερο). Απο κουτσομπολιά που ακούω, όχι μόνο κράτησαν τους παλιούς (για την περίπτωση εξαγοράς) αλλά πήραν και νέους. Και αυτά είναι Σκλαβενίτης και My Market που "χαίρομαι" να ψωνίζω γιατί είναι ελληνικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις