Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Lidl χθες πληρωμή κανονικά με maestro και visa electron, όμως με αρκετή καθυστέρηση και επαναπροσπάθειες για να έρθει η έγκριση στη συσκευή.

Τα μακαρόνια και τα ρύζια εξαφανισμένα, η βλακεία ορισμένων δίποδων τερμάτισε. Ελπίζω να πήραν και dulcolax για ...μετά το στούμπωμα. :P

παιρνει και χρεωστικές δηλαδη το lidl? να με συγχωρειτε δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε καρτα για αγορα και δεν τα ξερω. Απλα  ειμαι στην αναγκη σημερα γιατι εβαλα βενζινη και δεν εμεινε τιποτα στο χερι! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιρνει και χρεωστικές δηλαδη το lidl? να με συγχωρειτε δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε καρτα για αγορα και δεν τα ξερω. Απλα  ειμαι στην αναγκη σημερα γιατι εβαλα βενζινη και δεν εμεινε τιποτα στο χερι!

Ναι, δέχεται και χρεωστικές. Και εγώ για χρόνια χρησιμοποιούσα τη χρεωστική μόνο σε ATM, πρώτη φορά την χρησιμοποίησα για αγορά σε lidl την Παρασκευή(δεν είχα ξεμείνει, απλά για να δω πως γίνεται). Από τη στιγμή που έβαλα το pin η συναλλαγή ολοκληρώθηκε μέσα σε 5-10 sec.

Ήρθε η κρίση. Έσφιξαν τα πράγματα. "Ανακαλύψαμε" το ποδήλατο (ενώ το είχαμε ήδη στο υπόγειο)

Έκλεισαν οι τράπεζες. Ξεμείναμε από ρευστό. Μάθαμε τη χρήση της χρεωστικής (που ήταν ήδη στο πορτοφόλι μας)

Συμπέρασμα; Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

• Like 2

Παντως, εγω που ειμαι και ανθρωπος της τεχνολογιας, και ολο και κατι 'τσιμπουσα' απο το lidl, διαπιστωνω (και σε αυτο...) μετα λυπης, οτι εχει μειωσει και την ποσοτητα και την συχνοτητα, των ηλεκτρονικων προϊοντων που φέρνει, στις εβδομαδιαιες προσφορες.

Λιγα πραγματα πλεον, αραια και που. Καμια σχεση με το παρελθον...

Το χει γυρισει σε πολυ 'κλασικο' στυλ, δώσε 'φαί' για την οικογένεια, και ολα τα αλλα σε 2η μοίρα, ενω παλιοτερα ειχε ενα 'balance' σε αυτο το θεμα...
Κριμα...

:(

Δηλαδη χαρακτηριζεται απο το που βρισκεται η πλειοψηφια των μετοχων σε ελληνα ή σε ξενο,  και απο το ποιας χωρας ειναι τα προιοντα που πουλαει?

Η απαντηση ειναι ναι.Το  τι εθνικοτητας ειναι ο κατοχος της πλειοψηφιας των μετοχων,λεει τι συμφεροντων ελληνικων η ξενων ειναι μια εταιρεια αν και υποτιθεται το κεφαλαιο δεν εχει πατριδα και οι εταιρειες ειναι πολυεθνικες.

Οσο για το ποιας χωρας ειναι τα προιοντα που πουλαει αυτο δεν δειχνει τι συμφεροντων ειναι η εταιρια αλλα κοιτα  κατι ενδιαφερον.

Η μαρινοπουλος υποτιθεται ειναι ελληνικη γιατι αγορασε τις μετοχες της ελληνικης καρφουρ αν και στην ουσια αγορασε τη διαχειριση της εταιριας σε Ελλαδα και κυπρο.

Η λιντλ αντιθετα υποτιθεται και ειναι γερμανικη.

Αν δεις την γκαμα των προιοντων ιδιωτικης ετικετας και προιοντων που ερχονται απο τη μητρικη της καθε εταιριας απο γαλλια και γερμανια αντιστοιχα θα δεις οτι η καρφουρ εχει περισοτερα εισαγομενα.

Συν το οτι η λιντλ πολλα ελληνικα προιοντα κυριως τροφιμα τα εξαγει και τα πουλαει στα καταστηματα της στο εξωτερικο. Μαλιστα δηλωνε παλιοτερα σε καποιες διαφημισεις της οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους εξαγωγεις ελληνικων προιοντων.

Αρα με τη λογικη του αγοραστε ελληνικα και βοηθηστε την Ελλαδα , μπορει να το κανεις πιο πολυ αγοραζοντας απο γερμανικο παρα ελληνικο συπερμαρκετ, μιλωντας παντα για το συγκεκριμενο παραδειγμα που ειπα. :)

Εγω θα επαιρνα, με κανα 25αρι, εναν 16000Μah της xiaomi http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-16000mAh-Universal-Battery-Charger-Power-Bank-p-953908.html και θα ημουν σιγουρος για 4-5-6 φορτίσεις, ανάλογα την μπαταρία που θα φορτίζεις. Βεβαια μεχρι να ανοιξουν οι τράπεζες, να το παραγγειλεις και να ερθει, εφυγε το καλοκαιρι. 

Θα μου άρεσε και το ηλιακο αλλά δεν ξερουμε πόσο γρήγορα φορτίζει και το κυριότερο, η μπαταρία του ειναι αρκετά μικρη, με το ζορι μια φόρτιση.

Εγω θα επαιρνα, με κανα 25αρι, εναν 16000Μah της xiaomi http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-16000mAh-Universal-Battery-Charger-Power-Bank-p-953908.html και θα ημουν σιγουρος για 4-5-6 φορτίσεις, ανάλογα την μπαταρία που θα φορτίζεις. Βεβαια μεχρι να ανοιξουν οι τράπεζες, να το παραγγειλεις και να ερθει, εφυγε το καλοκαιρι.

Θα μου άρεσε και το ηλιακο αλλά δεν ξερουμε πόσο γρήγορα φορτίζει και το κυριότερο, η μπαταρία του ειναι αρκετά μικρη, με το ζορι μια φόρτιση.

Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου.

Και γω το φοβάμαι αυτό το "πόσες ώρες θέλει στον ήλιο για να φορτίσει".

Η απαντηση ειναι ναι.Το  τι εθνικοτητας ειναι ο κατοχος της πλειοψηφιας των μετοχων,λεει τι συμφεροντων ελληνικων η ξενων ειναι μια εταιρεια

Και τι σημασια εχει για τη χωρα αν ο κατοχος της πλειοψηφιας των μετοχων ειναι ελληνας, τουρκος, πουερτορικανος ή ιαπωνας?

Τα μακαρόνια και τα ρύζια εξαφανισμένα, η βλακεία ορισμένων δίποδων τερμάτισε. Ελπίζω να πήραν και dulcolax για ...μετά το στούμπωμα. :P

Μα δε τα πηραν για να τα φανε ολα μαζι σε μια μερα... Εσυ στουμπωνεις με ενα πιατο ρυζιου/μακαρονιων?

Μα δε τα πηραν για να τα φανε ολα μαζι σε μια μερα... Εσυ στουμπωνεις με ενα πιατο ρυζιου/μακαρονιων?

Πάντα υπάρχει τρόπος να υπάρχει αντίλογος :whistle:

Η μαυρη σοκολατα του lidl(κοκκινη συσκευασια)  μεχρι τελη του 2014 ειχε 0,49 λεπτα.

Την ανοιξη πηγε 0,55 λεπτα.

Σημερα την ειδα 0,59 λεπτα!

Μπραβο Lidl, η χώρα καταρρέει, αλλά εσύ αυξάνεις τις τιμές!

Η μαυρη σοκολατα του lidl(κοκκινη συσκευασια)  μεχρι τελη του 2014 ειχε 0,49 λεπτα.

Και το ευρώ καταρρέει... δες ισοτιμία USD/EUR.

• Moderators

πως σου φαινεται το οτι ειναι μαγαζι και κανει οτι γουσταρει! αν δεν σου κανει το θεωρεις ακριβως απλα δεν το παιρνεις!

• Like 1

πως σου φαινεται το οτι ειναι μαγαζι και κανει οτι γουσταρει! αν δεν σου κανει το θεωρεις ακριβως απλα δεν το παιρνεις!

Εσύ ρε είρωνα, ποιο νομίζεις ότι θεωρείται μεγάλο πρόβλημα των κατοίκων μιας Ελλάδας η οποία έχει καταρρεύσει, αν όχι η ακριβή μαύρη σοκολάτα; Το νούμερο 2 είναι άνετα, αμέσως μετά τις ακριβές πλαστικές τράπουλες... 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...