user27 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δινετε εσεις στις γερμανικες εταιριες τα λευτα σας...Στα αφεντικα μας... Μα και τα λευτα μας δανεικα απτους γερμανους ειναι.. (αστειευομαι φυσικα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν γνωριζει κανεις, θα ηθελα καποια πληροφορια (αν αξιζουν) για τις παρακατω 2 συσκευες που εχει το lidl σημερα. Αντικουνουπική συσκευή http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=35167 Την αντικουνουπική συσκευή την ειχα παρει περσι απο τα τσαμπο στα 3ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεχεται το lidl πληρωμη με χρεωστικες καρτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Η αντικουνουπικη, κανει δουλεια; καθαριζει δωματιο απο κουνουπια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δεχεται το lidl πληρωμη με χρεωστικες καρτες? Ναι Τουλάχιστον πριν ξεσπάσει αυτό το μπάχαλο των τελευταίων ημερών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ναι Τουλάχιστον πριν ξεσπάσει αυτό το μπάχαλο των τελευταίων ημερών Μα πριν ξεσπασει το μπαχαλο φυσικα και δεχοταν, οπως ολα τα supermarket. Tωρα τι γινεται, ειναι το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Νομίζω δεν έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν Είναι και μεγάλη αλυσίδα το lidl, δεν πιστεύω να μη δέχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 συμφωνω καμμια αγορα απο τα lidl και γενικα απο γερμανικες εταιρειες. Μάλλον πλάκα κάνει ο φίλος... (επίσης. όπως έχω ξαναγράψει, στα lidl δουλεύουν πάρα πολλοί Έλληνες και με καλές - αξιοπρεπείς συνθήκες απ'όσο ξέρω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ειχε προχθές κάτι φορτιστές αυτοκινήτου με πολλά βυσματα για όλα τα κινητά. Έλα όμως που τα είχαν σουφρωσει τα περισσότερα με αποτέλεσμα να υπάρχουν 5 κομματια με το φορτιστη και κανέναν να μην είναι ολόκληρο με όλα τα βυσματα. Και μετά λέμε πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μάλλον πλάκα κάνει ο φίλος... (επίσης. όπως έχω ξαναγράψει, στα lidl δουλεύουν πάρα πολλοί Έλληνες και με καλές - αξιοπρεπείς συνθήκες απ'όσο ξέρω...) οχι δεν κανω πλακα υπαρχουν τοσα ελληνικα σουπερμαρκετ γιατι να παω στο γερμανικο που μαλιστα με κλεβει αφου εχει τιμες με τεραστιες διαφορες απο οτι σε αλλες χωρες της ΕΕ. Οσο για τις καλες συνθηκες http://thivagr.blogspot.gr/2014/04/lidl.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 οχι δεν κανω πλακα υπαρχουν τοσα ελληνικα σουπερμαρκετ γιατι να παω στο γερμανικο που μαλιστα με κλεβει αφου εχει τιμες με τεραστιες διαφορες απο οτι σε αλλες χωρες της ΕΕ. Οσο για τις καλες συνθηκες http://thivagr.blogspot.gr/2014/04/lidl.html Έχω γνωστούς που δουλεύουν, δεν χρειάζεται να διαβάσω το blog της Θήβας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimistic_83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αυτη η ηλεκτρικη εσπρεσιερα τι λεει ρε παιδια,την εχει ξαναβαλει στο παρελθον;Εχει κανεις γνωμη; Δεν εχω εσπρεσιερα και λεω να της ριξω μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Έχω γνωστούς που δουλεύουν, δεν χρειάζεται να διαβάσω το blog της Θήβας...Δεν εχω αποψη σ αυτον τον τομεα αλλα οπως κ να ναι τα πραγματα κατσε κ αναλογισου τι εχει κανει κ τι κανει αυτη η χωρα για εμας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ναι το lidl φταιει , οτι ναναι Πηγαινε καντε πολιτικη συζητηση αλλου οσοι θελετε Κατα τα αλλα , κατα τις 5 σημερα το απογευμα πληρωσαμε κανονικα με καρτα στο Lidl . Πιστωτικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Πήγα 20:00~ να ψωνίσω μερικά πράγματα και είχαν εξαφανίσει τα ράφια από μακαρόνια/ρύζια/όσπρια λες και έχουμε 3ο παγκόσμιο... #the_humanity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις