nickmanak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Φετα απο lidl ποια αξιζει παιδια; Γαλπο ή βαρελισια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREENLAND Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ναι, μου λεγανε κι εμενα κατι γνωστοι οτι 'ξερεις, ο βασιλοπουλος δεν ειναι οπως παλια, εχει ριξει τιμες κλπ', και πηγα μια φορα μετα απο αυτο, να κανω τα ψωνια μου, και κοντεψα να παθω σοκ απο τις τιμες! Τουλαχιστον σε κανα carrefour θα πετυχεις και καμια καλυτερη τιμη, καμια προσφορα, κατι τελωσπαντων. Το lidl εχει σχεδον παντα, τις καλυτερες τιμες σε οτι φερνει. Σε αυτα που δεν φερνει τι κανουμε... Πες ποια προιοντα η γενικα κατηγοριες προιοντων εννοεις οταν λες δεν φερνει το λιντλ μπας και δωσουμε καμμια ιδεα γιατι συμφωνω και για καρφουρ που λες και για αβ με ελαχιστες εξαιρεσεις αλλα δεν μπρω να σκεφτω κατι που να μην εχω παρει ποτε απο τα λιντλ εστω με προσφορα που να μην ηταν φθηνοτερο απο τους αλλους. Εκτος κι αν εννοεις ολα τα επωνυμα προιοντα που πραγματι δεν τα εχει ολα αν και εχει περισσοτερα απο παλια .Επισης σε αυτα τα προιοντα πραγματι δεν ειναι φθηνοτερο γιατι οι αλλοι κανουν μεγαλυτερες προσφορες στα επωνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Φετα απο lidl ποια αξιζει παιδια; Γαλπο ή βαρελισια; Είναι και το "κατσικίσιο" που παίζει στην ίδια τιμή. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν βγάζεις συμπέρασμα, όλες είναι "οκ" κατ'εμέ. Οχι σούπερ, απλά οκ. Το κατσικίσιο όταν η παρτίδα είναι φρέσκια, φυσάει. Τώρα το καλοκαίρι είναι συνήθως στεγνό και λίγο αλμυρό -τέλος σεζόν. Επίσης, το λευκό τυρί του lidl είναι καλύτερο από οποιοδήποτε λευκό έχω δοκιμάσει από αλλού, είτε συσκευασμένο είτε πάγκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ποια παγωτα να παρω? εδω χρονια να παρω απο κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 ποια παγωτα να παρω? Οτι παγωτο εχει ζαχαρη αντι για σιροπι γλυκοζης, επισης με χαμηλα λιπαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Τρωτε σκατα απο σουπερμαρκετσ. Σας αξιζει οτι παθαινετε. Μην κατηγορειτε κανεναν εσεις δινετε αξια σε αναξια πραγματα και χτιζετε τον κοζμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δεν προλαβα το καλαθακι λημνου που ειχε σημερα. Δοκιμασε κανεις, αξιζε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiderling Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το καλαθάκι Λήμνου είναι πολύ ωραίο, αλλά το καλύτερο είναι το τυροβολάκι Μυτιλήνης. Εγώ από το Lidl αυτά τα δύο παίρνω. Φέτα από όσες δοκίμασα δεν μου άρεσε καμία. Το κατσικίσιο που ανέφερε ο pigeon είναι συμπαθητικό. Το καλαθάκι πάντως το είδα αυτή την εβδομάδα στην ίδια περίπου τιμή (6,75 €/kg) αλλά χύμα, όχι συσκευασμένο, στο Σκλαβενίτη και στο ΑΒ. Για το Σκλαβενίτη δεν ξέρω αν έχει ακόμα, αλλά το ΑΒ το έχει στο φυλλάδιο μέχρι 24/6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Πες ποια προιοντα η γενικα κατηγοριες προιοντων εννοεις οταν λες δεν φερνει το λιντλ μπας και δωσουμε καμμια ιδεα γιατι συμφωνω και για καρφουρ που λες και για αβ με ελαχιστες εξαιρεσεις αλλα δεν μπρω να σκεφτω κατι που να μην εχω παρει ποτε απο τα λιντλ εστω με προσφορα που να μην ηταν φθηνοτερο απο τους αλλους. Εκτος κι αν εννοεις ολα τα επωνυμα προιοντα που πραγματι δεν τα εχει ολα αν και εχει περισσοτερα απο παλια .Επισης σε αυτα τα προιοντα πραγματι δεν ειναι φθηνοτερο γιατι οι αλλοι κανουν μεγαλυτερες προσφορες στα επωνυμα. Δεν εννοω κατ'αναγκη τροφιμα, που συχνα, κι εκει εχει ελλειψεις. Και δεν εννοω, για τροφιμα ή μη, για επωνυμα. Σε πολλα ειδη, που ενα νοικοκυριο μπορει να τα χρειαζεται, μπορει το lidl να μην φερνει καν αυτο το ειδος. Νομιζω αυτο απο τα αρνητικα του. Πχ. θελω να αγορασω μια 'κλασικη' σκουπα. Ή μια σφουγγαρίστρα. Ε...δεν εχει! Πρεπει να παω σε αλλο σουπερ μαρκετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Επίσης, το λευκό τυρί του lidl είναι καλύτερο από οποιοδήποτε λευκό έχω δοκιμάσει από αλλού, είτε συσκευασμένο είτε πάγκου.Το κραταω αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Επειδη εδω ειμαστε για να λεμε τα καλα αλλά και τα άσχημα, θελω να πω οτι ολο και συχνοτερα πλεον βρισκω 'κρουσματα' τιμων, ακριβων, και ειδικα απο τo lidl δεν το περιμενα. Και γενικα δεν ειμαι (ως αντρας) και ανθρωπος να κανω πληρη ελεγχο τιμων, να το ψαχνω εξονυχιστικα κλπ. Ωστοσο, σε πραγματα που αγοραζω τακτικα, δεν ειμαι αμνημων. Γκαζακι, στην τιμη του 1 ευρω???? (0,99 για την ακριβεια) Ζελες (βρωσιμος), ο γνωστος-διπλος(δυο φακελακια), στην τιμη του 1,60 ευρω???? Ειμαι σιγουρος οτι σε πολλα σουπερ μαρκετ, μπορει να τα βρει κανεις, αρκετα φτηνοτερα. Και σιγουρα στο lidl στο παρελθον, ηταν μικροτερες οι τιμες τους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Γκαζακι, στην τιμη του 1 ευρω???? (0,99 για την ακριβεια)(..) Και σιγουρα στο lidl στο παρελθον, ηταν μικροτερες οι τιμες τους.... Δίκιο έχεις, η τιμή έχει αλλάξει κάπου στο Πάσχα. Επαιζε μεταξύ 0,70-0,80 κι έχω πάρει σε προσφορά με 0,59 αρχές του '15. Τραγικό για lidl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν γνωριζει κανεις, θα ηθελα καποια πληροφορια (αν αξιζουν) για τις παρακατω 2 συσκευες που εχει το lidl σημερα. Αντικουνουπική συσκευή http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=35167 Παρασκευαστης smoothies http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=35137 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δινετε εσεις στις γερμανικες εταιριες τα λευτα σας...Στα αφεντικα μας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δινετε εσεις στις γερμανικες εταιριες τα λευτα σας...Στα αφεντικα μας... συμφωνω καμμια αγορα απο τα lidl και γενικα απο γερμανικες εταιρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις