Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, μου λεγανε κι εμενα κατι γνωστοι οτι 'ξερεις, ο βασιλοπουλος δεν ειναι οπως παλια, εχει ριξει τιμες κλπ', και πηγα μια φορα μετα απο αυτο, να κανω τα ψωνια μου, και κοντεψα να παθω σοκ απο τις τιμες!

Τουλαχιστον σε κανα carrefour θα πετυχεις και καμια καλυτερη τιμη, καμια προσφορα, κατι τελωσπαντων.

Το lidl εχει σχεδον παντα, τις καλυτερες τιμες σε οτι φερνει.

Σε αυτα που δεν φερνει τι κανουμε...

Πες ποια προιοντα η γενικα κατηγοριες προιοντων εννοεις οταν λες δεν φερνει το λιντλ μπας και  δωσουμε καμμια ιδεα γιατι συμφωνω και για καρφουρ που λες και για αβ με ελαχιστες εξαιρεσεις αλλα δεν μπρω να σκεφτω κατι που να μην εχω παρει ποτε απο τα λιντλ εστω με προσφορα που να μην ηταν φθηνοτερο απο τους αλλους.

Εκτος κι αν εννοεις ολα τα επωνυμα προιοντα που πραγματι δεν τα εχει ολα αν και εχει περισσοτερα απο παλια .Επισης σε αυτα τα προιοντα πραγματι δεν ειναι φθηνοτερο γιατι οι αλλοι κανουν μεγαλυτερες προσφορες στα επωνυμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φετα απο lidl ποια αξιζει παιδια;

Γαλπο ή βαρελισια;

Είναι και το "κατσικίσιο" που παίζει στην ίδια τιμή. Αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν βγάζεις συμπέρασμα, όλες είναι "οκ" κατ'εμέ. Οχι σούπερ, απλά οκ. Το κατσικίσιο όταν η παρτίδα είναι φρέσκια, φυσάει. Τώρα το καλοκαίρι είναι συνήθως στεγνό και λίγο αλμυρό -τέλος σεζόν.

Επίσης, το λευκό τυρί του lidl είναι καλύτερο από οποιοδήποτε λευκό έχω δοκιμάσει από αλλού, είτε συσκευασμένο είτε πάγκου.

Το καλαθάκι Λήμνου είναι πολύ ωραίο, αλλά το καλύτερο είναι το τυροβολάκι Μυτιλήνης. Εγώ από το Lidl αυτά τα δύο παίρνω. Φέτα από όσες δοκίμασα δεν μου άρεσε καμία. Το κατσικίσιο που ανέφερε ο pigeon είναι συμπαθητικό. Το καλαθάκι πάντως το είδα αυτή την εβδομάδα στην ίδια περίπου τιμή (6,75/kg) αλλά χύμα, όχι συσκευασμένο, στο Σκλαβενίτη και στο ΑΒ. Για το Σκλαβενίτη δεν ξέρω αν έχει ακόμα, αλλά το ΑΒ το έχει στο φυλλάδιο μέχρι 24/6.

Πες ποια προιοντα η γενικα κατηγοριες προιοντων εννοεις οταν λες δεν φερνει το λιντλ μπας και  δωσουμε καμμια ιδεα γιατι συμφωνω και για καρφουρ που λες και για αβ με ελαχιστες εξαιρεσεις αλλα δεν μπρω να σκεφτω κατι που να μην εχω παρει ποτε απο τα λιντλ εστω με προσφορα που να μην ηταν φθηνοτερο απο τους αλλους.

Εκτος κι αν εννοεις ολα τα επωνυμα προιοντα που πραγματι δεν τα εχει ολα αν και εχει περισσοτερα απο παλια .Επισης σε αυτα τα προιοντα πραγματι δεν ειναι φθηνοτερο γιατι οι αλλοι κανουν μεγαλυτερες προσφορες στα επωνυμα.

Δεν εννοω κατ'αναγκη τροφιμα, που συχνα, κι εκει εχει ελλειψεις.

Και δεν εννοω, για τροφιμα ή μη, για επωνυμα.

Σε πολλα ειδη, που ενα νοικοκυριο μπορει να τα χρειαζεται, μπορει το lidl να μην φερνει καν αυτο το ειδος.

Νομιζω αυτο απο τα αρνητικα του.

Πχ. θελω να αγορασω μια 'κλασικη' σκουπα. Ή μια σφουγγαρίστρα. Ε...δεν εχει! Πρεπει να παω σε αλλο σουπερ μαρκετ.

Επίσης, το λευκό τυρί του lidl είναι καλύτερο από οποιοδήποτε λευκό έχω δοκιμάσει από αλλού, είτε συσκευασμένο είτε πάγκου.

Το κραταω αυτο..

Επειδη εδω ειμαστε για να λεμε τα καλα αλλά και τα άσχημα, θελω να πω οτι ολο και συχνοτερα πλεον βρισκω 'κρουσματα' τιμων, ακριβων, και ειδικα απο τo lidl δεν το περιμενα.

Και γενικα δεν ειμαι (ως αντρας) και ανθρωπος να κανω πληρη ελεγχο τιμων, να το ψαχνω εξονυχιστικα κλπ.

Ωστοσο, σε πραγματα που αγοραζω τακτικα, δεν ειμαι αμνημων.

Γκαζακι, στην τιμη του 1 ευρω???? (0,99 για την ακριβεια)

Ζελες (βρωσιμος), ο γνωστος-διπλος(δυο φακελακια), στην τιμη του 1,60 ευρω????

Ειμαι σιγουρος οτι σε πολλα σουπερ μαρκετ, μπορει να τα βρει κανεις, αρκετα φτηνοτερα.

Και σιγουρα στο lidl στο παρελθον, ηταν μικροτερες οι τιμες τους....

• Like 1

Γκαζακι, στην τιμη του 1 ευρω???? (0,99 για την ακριβεια)(..)
Και σιγουρα στο lidl στο παρελθον, ηταν μικροτερες οι τιμες τους....

Δίκιο έχεις, η τιμή έχει αλλάξει κάπου στο Πάσχα. Επαιζε μεταξύ 0,70-0,80 κι έχω πάρει σε προσφορά με 0,59 αρχές του '15.

Τραγικό για lidl. :fear:

Αν γνωριζει κανεις, θα ηθελα καποια πληροφορια (αν αξιζουν) για τις παρακατω 2 συσκευες που εχει το lidl σημερα.

Αντικουνουπική συσκευή

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=35167

Παρασκευαστης smoothies

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=35137

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...