Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To φτηνό emmental είναι έτσι άνοστο άγευστο(εμένα και αυτό μου αρέσει). Υπάρχουν 1000άδες εταιρίες που το παρασκευάζουν και πουλάει όπως και να έχει, ε και καταλαβαίνεις.

Δοκίμασε απο άλλο super market, να είναι απο Ελβετία(το γράφει)και θα δεις τεράστια διαφορά. Milky taste είναι, πρέπει να το έχεις συνηθίσει. 

Η αλήθεια είναι ότι μόνο από σπόντα έχω φάει(λάθος αγορά αντί γκούντα) οπότε δεν έχω ψαχτεί με διάφορες μάρκες κ.λπ

Έχω συνηθίσει και τη γεύση του γκούντα στο τοστ(στάνταρ 2 τη μέρα) οπότε οτιδήποτε άλλο με ξενίζει

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φυστικοβουτηρο το κοψανε? Πηγα σε 2 και δεν ειχε...

4908296736_f68de128a5.jpg

Νομιζω οτι η mckenedy δεν ειναι 'σταθερη'/μονιμη σειρα του lidl, μονο περιστασιακα την φερνει, διορθωστε με αν κανω λαθος.

• Like 1
Δημοσ.

Πουλουσαν αεροστρωμα, μιας μαρκας που δεν τη θυμαμαι (δεν τη νομιζω για γνωστη...), με τιμη 15 ευρω περιπου,

οταν η γνωστη-ποιοτικη και κορυφαια στο ειδος της μαρκα intex, εχει αερόστρωμα, με τιμες που ξεκινουν απο 10 και 12 ευρω...

Ψαχνω για αεροστρωμα, αλλα ευτυχως θυμομουν τιμες, και αμεσως μου χτυπησε ασχημα η τιμη στο Lidl.

Δεν το εψαξα πολυ, για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω αν το εν λογω αεροστρωμα στο Lidl ειχε κατι 'παραπανω', αλλα παει στην ευχη, στρωμα ειναι, δεν εχει και πολλα να διαφοροποιηθει κανεις.

Ευτυχως, θυμομουν τιμες, και δεν το αγορασα.

Θα αγορασω το φτηνοτερο-επωνυμο-και σιγουρα ποιοτικο, της intex.

Παντως με κατι τετοιες 'παραφωνιες', αν δεν προσεξεις, μπορει να την πατησεις στο lidl....

Να παρεις 'εποχικη προσφορα' σε noname προιον, σε τιμη ακριβοτερη απο τα επωνυμα!

Δεν μου αρεσε η εν λογω τιμολογηση, και θα πρεπει να ειμαστε διαβασμενοι απο τα φυλλαδια, πριν παμε στο καταστημα και μας 'γυαλισει' κατι...

Δημοσ.

Νομιζω οτι η mckenedy δεν ειναι 'σταθερη'/μονιμη σειρα του lidl, μονο περιστασιακα την φερνει, διορθωστε με αν κανω λαθος.

Το φέρνει όποτε έχει "Αμερικάνικη" εβδομάδα, πάντως μένουν βαζάκια για πολλές εβδομάδες μετά. Το smooth peanut butter είναι ωραίο και για επάλειψη και για σάλτσες.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω που πηγα σημερα σε ενα αλλο λιντ δεν τα χε τα φυστικοβουτυρα, σε αυτο που παω συνηθως τα χει, εκει που εχει το ταχινι.

Αυτο το τυρι εννοουσα εγω

post-223961-0-82385900-1434214840_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πουλουσαν αεροστρωμα, μιας μαρκας που δεν τη θυμαμαι (δεν τη νομιζω για γνωστη...), με τιμη 15 ευρω περιπου,

οταν η γνωστη-ποιοτικη και κορυφαια στο ειδος της μαρκα intex, εχει αερόστρωμα, με τιμες που ξεκινουν απο 10 και 12 ευρω...

Ψαχνω για αεροστρωμα, αλλα ευτυχως θυμομουν τιμες, και αμεσως μου χτυπησε ασχημα η τιμη στο Lidl.

Δεν το εψαξα πολυ, για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω αν το εν λογω αεροστρωμα στο Lidl ειχε κατι 'παραπανω', αλλα παει στην ευχη, στρωμα ειναι, δεν εχει και πολλα να διαφοροποιηθει κανεις.

Ευτυχως, θυμομουν τιμες, και δεν το αγορασα.

Θα αγορασω το φτηνοτερο-επωνυμο-και σιγουρα ποιοτικο, της intex.

Παντως με κατι τετοιες 'παραφωνιες', αν δεν προσεξεις, μπορει να την πατησεις στο lidl....

Να παρεις 'εποχικη προσφορα' σε noname προιον, σε τιμη ακριβοτερη απο τα επωνυμα!

Δεν μου αρεσε η εν λογω τιμολογηση, και θα πρεπει να ειμαστε διαβασμενοι απο τα φυλλαδια, πριν παμε στο καταστημα και μας 'γυαλισει' κατι...

Δεν ξέρω πόσο καλό είναι ένα αερόστρωμα με 10€, ετούτο εδώ με 35€ δεν κάνει για να κοιμηθείς πάνω από 2-3 νύχτες. Είναι εντελώς προσωρινή λύση, κυρίως για μουσαφίρηδες (ή για την πεθερά σου), που απλά μαζεύει και βολεύει από το να έχεις ράτζο.

Δημοσ.

κασέρι=τυρί

φέτα=τυρί

γκούντα=τυρί

ροκφόρ=τυρί

παρμεζάνα=τυρί

Όλα τυριά είναι

Από παόκι και βόρειο (;) δεν το περίμενα αυτό, χαλάς την πιάτσα! :P :D

Αεροστρώματα που αναφέρθηκαν έχουν και τα jumbo. Δεν θυμάμαι τιμές αλλά νομίζω σχετικά οικονομικά

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο καλό είναι ένα αερόστρωμα με 10€, ετούτο εδώ με 35€ δεν κάνει για να κοιμηθείς πάνω από 2-3 νύχτες. Είναι εντελώς προσωρινή λύση, κυρίως για μουσαφίρηδες (ή για την πεθερά σου), που απλά μαζεύει και βολεύει από το να έχεις ράτζο.

Μου εξηγεις λιγο, γιατι δεν κανει να κοιμηθεις πανω απο 2-3 νυχτες;

Συνειρμικα σκεφτηκα 'αραγε τα κρεβατια του στρατου με τα κολοστρωματα στα οποια κοιμομασταν, ηταν καλυτερα;' (και κοιμηθηκαμε και σε αυτα για πανω απο 1,5 χρονο...)

Από παόκι και βόρειο ( ;) δεν το περίμενα αυτό, χαλάς την πιάτσα! :P :D

Αεροστρώματα που αναφέρθηκαν έχουν και τα jumbo. Δεν θυμάμαι τιμές αλλά νομίζω σχετικά οικονομικά

Ναι, απο εκει εχω κατα νου να παρω.

• Like 1
Δημοσ.

Μου εξηγεις λιγο, γιατι δεν κανει να κοιμηθεις πανω απο 2-3 νυχτες;

Συνειρμικα σκεφτηκα 'αραγε τα κρεβατια του στρατου με τα κολοστρωματα στα οποια κοιμομασταν, ηταν καλυτερα;' (και κοιμηθηκαμε και σε αυτα για πανω απο 1,5 χρονο...).

Δεν ξεκουράζεσαι, δύσκολα κοιμάσαι μπρούμυτα, ξεφουσκώνει και αν κοιμούνται δύο άτομα, κάθε φορά που ο ένας αλλάζει θέση, ταρακουνάει τον άλλο. Σαν στρώμα νερού αλλά με λιγότερο κυματισμό.

Δημοσ.

Από παόκι και βόρειο (;) δεν το περίμενα αυτό, χαλάς την πιάτσα! :P :D

Χαχαχα και γω όλα τα κίτρινα κασέρια τα λέω και με το "τυρί" εννοώ φέτα αφού έτσι τα έμαθα εδώ στον βορρά! Είναι λάθος όμως και το παραδέχομαι

Το μόνο όμως αφού σε όλα τα υπόλοιπα θέματα(σουβλάκι, μπουγάτσες κ.λπ) έχουμε εμείς δίκιο! :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχα και γω όλα τα κίτρινα κασέρια τα λέω και με το "τυρί" εννοώ φέτα αφού έτσι τα έμαθα εδώ στον βορρά! Είναι λάθος όμως και το παραδέχομαι

Το μόνο όμως αφού σε όλα τα υπόλοιπα θέματα(σουβλάκι, μπουγάτσες κ.λπ) έχουμε εμείς δίκιο! :P

Ξεχνάς τις αλοιφές, τα τοστ και τα σάντουιτς :P :D χαχα

Δημοσ.

Ξεχνάς τις αλοιφές, τα τοστ και τα σάντουιτς :P :D χαχα

και το φουιτ χαχαχαχα

Το μόνο είπαμε.- (place emoticon hear)

• Like 1
Δημοσ.

Που το χει, κρυμμενο? Πουθενα δε το βρισκω. Μαρκα/ειδος?

Xτες που πηγα, βρηκα.

Ειχαν 2 κιτρινα σε φετες, πηρα ενα gouda.

Ειχαν και ενα ανθοτυρο με 10% λιπαρα. 

Τις ετοιμες σαλατες που λεγαμε προχτες τις ειχε σε εκπτωση. 0,9€ τα μαρουλια και 0,6€ το λαχανο-καροτο.

Ειχαν και μια καινουργια κονερβα με ποδια απο καλαμαρακια :)

Απ το lidl παιρνω πραγματα που δε βρισκω αλλου, οπως παστελι με μελι. Καποια πραγματα ομως δεν τα εχει, οπως καστανο ρυζι.

Ουτε και γαλατα εχει, παρα μονο αυτο το γαλπο που ειναι αλατισμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...