Δαιμονιος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 φιλτατοι ας μην λοξοδρομούμε καθως υπαρχει αλλο θεμα γενιικα για ολα τα προιοντα του LIDL. Το παρον topic ειναι συγκεκριμενα για τα τυρια του LIDL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Προφανώς και δεν είναι μόνο για τα τυριά αυτό το topic, πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Συγχώνευση thread 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καποιες παρατηρησεις, απο επισκεψεις στο lidl, το προσφατο χρονικο διαστημα: - οι σακουλες του ειναι πλεον αρκετα μαλακες, με αποτελεσμα να σκιζονται αν βαλεις πολλα πραγματα μεσα, ενω παλιοτερα ηταν ανθεκτικοτερες - ακριβυναν και οι σοκολατες, τουλαχιστον η 'μαυρη' και η 'πρασινη'-γαλακτος(με τριμενο φουντουκι)!!! Αυξηση! - προσωπικα προτιμουσα την παλια μορφη φυλλαδιων, με τα μεγαλα φυλλα - ΄ζελε'(βρωσιμο), φερνει οποτε τους καπνισει, λιγα κομματια, και συνηθως δεν εχουν - παλια ειχε σαπουνι 'ελαιολαδου', τωρα δεν ειδα να εχει πια - επισης το γαλα υψηλης παστεριωσης, πλεον δεν εχει -οπως θα πρεπε- μακρα ημερομηνια ληξης. Παλια αγοραζα και εληγε σε ενα 5μηνο, τωρα πηγα σημερα Ιουνη, και ληγει τον Ιουλη! Σε οποιο αλλο σουπερ μαρκετ να πας, uht ειναι αν μη τι αλλο 'μακρας διαρκειας', για χρηση που το θελει ο πελατης. Uht που ληγει σε ενα μηνα, ε οχι, δεν ειναι μακρας διαρκειας, και ποιο το νοημα της συγκεκριμενης επεξεργασιας γαλακτος, αν δεν δινεις 'μερες' στον καταναλωτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ^ Αυτό με το γάλα μακράς διάρκειας θα το κάνω θέμα αν συνεχίσει, άκου 1 μήνα! (Βασικά πίστευα ότι φταίει το δικό μου LIDL). Πάντως γενικότερα με τις ημερομηνίες υπάρχει ζόρι, σαλάμια/τυριά πριν μερικά χρόνια είχαν τουλάχιστον 1,5 μήνα τώρα ορισμένα είδη δεν πιάνουν ούτε 20 μέρες. Τυρί κρέμα, πριν αγόραζα 2 μαζί, τώρα ένα-ένα και από τα πίσω. Αυτά δεν είναι θέμα mother-LIDL βεβαίως, είναι Ελληνικές τσαχπινιές γιατί τους έρχονται φτηνότερα τα κοντοληγμένα, συν ότι το τσέκαρα με φίλο στη Γερμανία και γέλαγε για τις 25 μέρες στα σαλάμια dulano πχ. Και στα υπόλοιπα έχεις δίκιο, οι σακούλες (σκουπιδιών?) είναι πλέον ελεεινές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το φυστικοβουτηρο το κοψανε? Πηγα σε 2 και δεν ειχε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εχει και light Που το χει, κρυμμενο? Πουθενα δε το βρισκω. Μαρκα/ειδος? Επισης προσοχη θελει και το αλατι που περιεχουν. τελικα θυσιασα ενα 5ευρω για να δοκιμασω τι λενε Gouda- καθολου ασχημο Edam- και αυτο καθολου ασχημο emmental- Δεν τρωγεται με τιποτα παρενεργειες στην τουαλετα θα διαπιστωθουν απο αυριο Γενικα πιστευω οτι δεν αξιζουν τα τυρια του Lidl οι τιμες στα συγκεκριμενα τυρια με τις τιμες των επωνυμων δεν διαφερουν πολυ ενω η ποιοτητα των επωνυμων ειναι πολυ ανωτερη Thats all, δεν ξανα πειραματιζομαι με προιοντα του lidl, περα απο καποια σοκολατοειδη,χαρτια υγειας,νερα και μερικα αλλα πραγματακια, δεν αξιζει.! Μα τα gouda, edam, emmental δεν ειναι αποκλειστικοτητα του lidl. Yπαρχουν παντου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 το εμενταλ τριμενο στα 6+ €/kgr,στην πιτσα,ελαφρως ανοστο,οχι κακο,αλλα δεν ανεβαζει την γευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το εμενταλ γενικά είναι άνοστο/ελαφρύ στη γεύση σαν τυρί Δε μου αρέσει καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Φυστικοβουτυρο ειχε την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα... Κατσε να καταλαβουμε τι εννοουμε τυρι.. τυρι=κασερι ή τυρι=φετα; εχει φετα γαλπο σε πρασινη συσκευασια μπορει αν παω σημερα να το βγαλω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Φυστικοβουτυρο ειχε την προηγουμενη εβδομαδα που πηγα... Κατσε να καταλαβουμε τι εννοουμε τυρι.. τυρι=κασερι ή τυρι=φετα; εχει φετα γαλπο σε πρασινη συσκευασια μπορει αν παω σημερα να το βγαλω φωτο κασέρι=τυρί φέτα=τυρί γκούντα=τυρί ροκφόρ=τυρί παρμεζάνα=τυρί Όλα τυριά είναι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Διαχωρίζονται σε λευκό , φέτα , κιτρινο κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Το εμενταλ γενικά είναι άνοστο/ελαφρύ στη γεύση σαν τυρί Δε μου αρέσει καθόλου To φτηνό emmental είναι έτσι άνοστο άγευστο(εμένα και αυτό μου αρέσει). Υπάρχουν 1000άδες εταιρίες που το παρασκευάζουν και πουλάει όπως και να έχει, ε και καταλαβαίνεις. Δοκίμασε απο άλλο super market, να είναι απο Ελβετία(το γράφει)και θα δεις τεράστια διαφορά. Milky taste είναι, πρέπει να το έχεις συνηθίσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Οο βορειοι παντως για λογους ευκολιας συνηθιζουμε οταν λεμε τυρι να εννοουμε την φετα , ενω ολα τα αλλα τα "κιτρινα" που λιωνουν σε πιτσες,τοστ,φαγητα κλπ να τα λεμε κασερια . Ασχετο αν το "φετα" και το "κασερι" αποτελουν ονομασιες Π.Ο.Π Επισης εχω να πω οτι ειστε πολυ παρατηριτικοι ρε παιδια. Πατε στο ΛΙΔΛ και καθεστε με τις ωρες και διαβαζετε συστατικα,ημερομηνιες κλπ ; Ή ειστε πολυ ψειρες και παρατηριτικοι ή εγω απλα δεν δινω σημασια . Παω,παιρνω οτι μου γυαλισει στο ματι, αν δε μαρεσει η αν δω οτι χαλαει ευκολα , δε το ξαναπαιρνω. Απλα Τι να πω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγω γι αυτο ρωτησα, οταν λεω τυρι εννοω φετα λευκο,.ενω οταν λεω οταν θελω κασερι το ζηταω ετσι. Ηξερα οτι οι νοτιοι τυρι εννοουν και το κασερι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις