Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζουν κάμερες ήθελα να ξερα. Τον χειμώνα οι 3 στις 5 σοκολάτες ήταν ανοικτές. Γυφταραίοι.

Δημοσ.

Δηλαδη μιλας για καποιο κρυφο συστατικο που δεν αναφερεται ετην ετικετα?

Μπορω να σου πω οτι και πριν την ημερομηνια ληξης εχουν αρχισει να χαλανε.

Και οι σαλατες αλλων σουπερμαρκετ κραταν περισσοτερο?

Εξυπακουεται οτι σαλατα εκτεθειμενη, σπιτικη ή του εμποριου, δε θα κρατησει πολυ.

Για εντος ψυγειου μιλας ή εκτος?

Αν δεν υπαρχει στη Ελλαδα μιλας για αγορες του εξωτερικου, αλλα ως γνωστο στο εξωτερικο οι τιμες των προιοντων ειναι φτηνοτερες απ οτι στη μπανανια μας.

Η σαλατα δεν ειναι δυνατον να κρατησει 3 μερες απ τη στιγμη που θα την ανοιξεις. Για να κραταει αυτη που λες σημαινει οτι ειναι ραντισμενη με συντηρητικα.

Αλλα δε καταλαβαινω για ποιο λογο να ανοιξεις τη συσκευασια και να την αφησεις ετσι για 3 ή περισσοτερες μερες.

Γιατί εξήγησα έχω πτηνό, πόση σαλάτα να φάει πουλί βάρους 100 γραμμαρίων;

Από συσκευασμένες σαλάτες τις έχω αγοράσει όλες, ανοίγω, παίρνω κάποια ποσότητα για το πουλί, διπλώνω, βάζω ψυγείο.

Δύο φορές τη μέρα τάισμα, τρεις μέρες την κρατώ, μετά είτε τρώω εγώ όση περισσέψει είτε την πετώ και αγοράζω καινούργια.

Και επειδή τις έχω δοκιμάσει όλες, οι σαλάτες του Lidl κρατάν λιγότερο, πολλές φορές τρίτη μέρα είναι ήδη για τα σκουπίδια.

Από άλλα σούπες ο.πως Delhaize ή Carrefour η σαλάτα είναι σε καλύτερη κατάσταση την τρίτη μέρα.

Και οι σαλάτες στην Ελλάδα παρόμοιες είναι, αν και όταν κατεβαίνω δεν αγοράζω τόσο συχνά.

Δημοσ.

Οχι ρε συ, θέλω να πω όσα χάνουν από τα χύμα ξηροκάρπια (φεύγει τζάμπα πολύ πράγμα!) τα βάζουν καπέλο στα υπόλοιπα. Εχουν δώσει +10% στα συσκευασμένα από τις τιμές του χειμώνα που τις παρακολουθούσα.

Oι τιμες των ξηρων δεν εχουν ανεβει μονο στο lidl, γενικα εχουν ανεβει. Τα φουντουκια ξαφνικα εγιναν απλησιαστα.

Η αυξηση της ζητησης θα ηταν μια εξηγηση, αφου συμφωνα με τους κανονες της αγορας οταν ανεβαινει η ζητηση ανεβαινει και η τιμη.

Γιατί εξήγησα έχω πτηνό, πόση σαλάτα να φάει πουλί βάρους 100 γραμμαρίων;

Από συσκευασμένες σαλάτες τις έχω αγοράσει όλες, ανοίγω, παίρνω κάποια ποσότητα για το πουλί, ......

Και γιατι δε παιρνεις ενα μαρουλι για το... πουλι σου? και φτηνοτερο ειναι και σε σακουλα στο ψυγειο θα διατηρηθει καμποσες μερες.

Ειναι εκλεκτικο το πουλι σου και θελει ποικιλια?

.

Από άλλα σούπες ο.πως Delhaize ή Carrefour η σαλάτα είναι σε καλύτερη κατάσταση την τρίτη μέρα.

Η σαλατα του καρφουρ εχει 2πλασια τιμη απ αυτη του lidl.

Πολυεξοδο το πουλι σου!

Δημοσ.

Oι τιμες των ξηρων δεν εχουν ανεβει μονο στο lidl, γενικα εχουν ανεβει. Τα φουντουκια ξαφνικα εγιναν απλησιαστα.

Η αυξηση της ζητησης θα ηταν μια εξηγηση, αφου συμφωνα με τους κανονες της αγορας οταν ανεβαινει η ζητηση ανεβαινει και η τιμη.

Και γιατι δε παιρνεις ενα μαρουλι για το... πουλι σου? και φτηνοτερο ειναι και σε σακουλα στο ψυγειο θα διατηρηθει καμποσες μερες.

Ειναι εκλεκτικο το πουλι σου και θελει ποικιλια?

Η σαλατα του καρφουρ εχει 2πλασια τιμη απ αυτη του lidl.

Πολυεξοδο το πουλι σου!

Γιατί δεν θέλει μόνο μαρούλι ρε φίλε, κοίτα που θα κάνω βραδυάτικα σεμινάριο για διατροφή κοκατιέλ.

Και η σαλάτα του carrefour που αγοράζω, γύρω στα 0,70-0,80 λεπτά έχει το πολύ.

Αλλά όπως είπα προτιμώ άλλου σούπερ που είναι η μισή ποσότητα με 0,56 λεπτά, γιατί στην τελική μου βγαίνει πιο οικονομική αφού τη θέλω μόνο για το πουλί και περισσότερη ποσότητα μου πάει τζάμπα ή αναγκάζομαι να την καταναλώνω εγώ στο τριήμερο την υπόλοιπη.

Δημοσ.

Aναγκαζεσαι ε? τοση απεχθεια εχεις στην υγιεινη διατροφη?

Οι σαλατες του καρφουρ ειναι γυρω στα 2-3 ευρω.

Μηπως μιλας παλι για τιμες εξωτερικου?

Δημοσ.

Aναγκαζεσαι ε? τοση απεχθεια εχεις στην υγιεινη διατροφη?

Οι σαλατες του καρφουρ ειναι γυρω στα 2-3 ευρω.

Μηπως μιλας παλι για τιμες εξωτερικου?

Ναι, όταν τρώω σαλάτα τριημέρου αναγκάζομαι, θα με τρολάρεις πολύ ακόμα;

Εκτός και αν εσύ θεωρείς υγιεινή διατροφή την κομμένη, μέσα στα συντηρητικά, σαλάτα του Lidl.

Εγώ πάλι όχι.

Και ναι, τιμή εξωτερικού μιλώ, εξάλλου carrefour στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πια.

Δημοσ.

Ναι, όταν τρώω σαλάτα τριημέρου αναγκάζομαι, θα με τρολάρεις πολύ ακόμα;

Εκτός και αν εσύ θεωρείς υγιεινή διατροφή την κομμένη, μέσα στα συντηρητικά, σαλάτα του Lidl.

Εγώ πάλι όχι.

Και ναι, τιμή εξωτερικού μιλώ, εξάλλου carrefour στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πια.

H συνεισφορα στο νημα εκλαμβανεται απο σενα ως τρολαρισμα?

Δεν εισαι υποχρεωμενος να απαντας. Κουβεντα κανουμε, προαιρετικη.

Εγω καταλαβα οτι δε τρως γενικα σαλατες, παρα μονο αυτες που ανοιγεις για το εκλεκτικο πουλι σου.

Ποιος σου ειπε οτι εχει συντηρητικα η σαλατα του lidl?? Aν ειχε θα το ειχα ηδη επισημανει, και φυσικα δεν θα την ακουμπουσα...

Διαβασες καποια ετικετα που ο υπολοιπος κοσμος δε τη προσεξε ή μηπως επικαλεισαι καποιες θεωριες συνωμοσιας με κρυμμενα συστατικα?

Οπως ειπα τα συσκευασμενα αυτα λαχανικα εχουν αρχισει εμφανως να χαλανε και πριν την αναφερομενη ημερομηνια ληξης. Aυτο δειχνει οτι δεν υπαρχει κατι. Αν παντως πιστευεις οτι η σαλατα του lidl εχει συντηρητικα, τοτε ποσο μαλλον αυτη του Delhaize που προτιμας και οπως λες διαρκει περισσοτερο...

Για τιμες του εξωτερικου ειπαμε, δεν υπαρχει συγκριση.

Τελος, στην Ελλαδα συνηθιζουμε ακομα το Μαρινοπουλο να τον λεμε και καρφουρ.

Δημοσ.

Τελος, στην Ελλαδα συνηθιζουμε ακομα το Μαρινοπουλο να τον λεμε και καρφουρ.

Δε συνηθίζουμε εμείς να τον λέμε καρφούρ, έχει επιλέξει ο ίδιος να κρατήσει την επωνυμία

• Like 1
Δημοσ.

Δε συνηθίζουμε εμείς να τον λέμε καρφούρ, έχει επιλέξει ο ίδιος να κρατήσει την επωνυμία

Σωστα, η λεξη καρφουρ υπαρχει στη φιρμα. Με μπερδεψε ο φιλος μας με το πουλι:)

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κρατήσει το καρφουρ γιατί είναι αναγνωρίσιμο brand name αλλά ταυτόχρονα κότσαρε και το μαρινόπουλος απο δίπλα για να πουλήσει ελλάδα

Δημοσ.

για τα τυρια του lidl (gouda,edam,emmental) τι γνωμη εχετε?

Εγω δυστυχως τυρια δε βρισκω να παρω απ το lidl γιατι δεν εχει light.

Eχει πολυ μεγαλη ποικιλια τυριων αλλα ουτε ενα light, ποιος ξερει γιατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...