Προς το περιεχόμενο

Lidl

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα κανένας δεν είπε ότι βάζουν οξυγόνο στις συσκευασίες τον προσησκευασμένων τροφίμων (σαλάτες, κρέατα, τυριά και άλλα)

Όλα συσκευάζονται σε προστατευτικές ατμόσφαιρες διαφόρων αναλογιών αερίων ώστε να αυξάνεται η διάρκεια ζωής τους

Αυτο ακριβως

Τροποποιημενη ατμοσφαιρα λεγεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα κανένας δεν είπε ότι βάζουν οξυγόνο στις συσκευασίες τον προσησκευασμένων τροφίμων (σαλάτες, κρέατα, τυριά και άλλα)

Όλα συσκευάζονται σε προστατευτικές ατμόσφαιρες διαφόρων αναλογιών αερίων ώστε να αυξάνεται η διάρκεια ζωής τους

Απαντούσα σε προηγούμενο post, που άνοιγε τη σακούλα με τα λαχανικά για να ταΐσει το κατοικίδιο του και απογοητευόταν που χαλούσαν σε 3 μέρες... Εκεί ανέφερα το οξύγόνο.

Τα συσκευασμενα θα εννοει, ναι.... δεν ξερω γιατι, τα φουντουκια οντως πολυ ακριβα, αν και θα τα προτιμουσα απο τα αμυγδαλα για το σκοπο που τα παιρνω...

Ε λογικό είναι με τόσο χούφτωμα που παίζει..

Δεν υπάρχει "σαγιοναράκιας" ή "φανελάκιας" που δεν μασουλάει ξηροκάρπι :P

ο "σαγιοναρακιας" της Ελλαδας μπορει να οδηγαει αυτοκινητο/φορτηγο/μηχανακι/ποδηλατο, να σκαλιζει τον κηπο ή να δουλευει κομπρεσερ

ο "σαγιοναρακιας" της Ελλαδας μπορει να οδηγαει αυτοκινητο/φορτηγο/μηχανακι/ποδηλατο, να σκαλιζει τον κηπο ή να δουλευει κομπρεσερ

Κατ'αρχήν είναι εγκληματικό να χρησιμοποιείς σαγιονάρα στην οδήγηση. Για υπόλοιπα πρέπει να είσαι διανοητικά καθυστερημένος να τα κάνεις φορώντας σαγιονάρα. Τα έχεις κάνει ποτέ όλα αυτά στη ζωή σου, με σαγιονάρα, και να σου φάνηκε καλό επιχείρημα; :-(

Σαγιοναράκιας Νο1 , Νο2.

Και γενικότερα η εικόνα με το ξηροκάρπι στη χούφτα, να γυρνάς και να μασουλάς χαιδεύοντας με τα σαλιωμένα χέρια σου τις μπύρες και τα μακαρόνια, δεν είναι δείγμα πολιτισμού ή οτιδήποτε εκεί κοντά.

• Like 1

Η αλλη πηρεβσακουλα εβαλε αμυγδαλα μπροστα βλεπετε καθεται ο σεκιουριτι, προχωρουσε για τα αλλα ψωνια, εφαγε τα μισα πηγε στο ταμειο το δειγμα..καλα.ειναι

Ε λογικό είναι με τόσο χούφτωμα που παίζει..

Δεν υπάρχει "σαγιοναράκιας" ή "φανελάκιας" που δεν μασουλάει ξηροκάρπι :P

Δηλαδη η αυξηθηκε η ζητηση?

Οι φτηνοι ξηροι που μπορεις τωρα να παρεις ειναι οι σταφιδες και τα στραγαλια... γυρω στο 1 ευρω.

Αντε και το αραπικο φυστικι στο 1μισο(οχι ελληνικο).

• Like 1

Η αλλη πηρεβσακουλα εβαλε αμυγδαλα μπροστα βλεπετε καθεται ο σεκιουριτι, προχωρουσε για τα αλλα ψωνια, εφαγε τα μισα πηγε στο ταμειο το δειγμα..καλα.ειναι

Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους βάζουμε στη θέση τους και εμείς. Την ώρα που περνάει δίπλα σου αγριοκοίταξέ την ή κάνε της ένα "τσκ τσκ τσκ" να νιώσει λίγο σκατά για αυτό που έκανε. Αλλιώς θα νομίζει όλα καλά.

Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους βάζουμε στη θέση τους και εμείς. Την ώρα που περνάει δίπλα σου αγριοκοίταξέ την ή κάνε της ένα "τσκ τσκ τσκ" να νιώσει λίγο σκατά για αυτό που έκανε. Αλλιώς θα νομίζει όλα καλά.

τέτοιοι γύφτοι δε καταλαβαίνουν.

άσε που μπορεί να μαλώσεις κιόλας.

αυτό με τους ξηρούς καρπούς στα λιντλ το έχω παρατηρήσει κι εγώ όποτε πηγαίνω 

• Like 3

θα σε γραψει στ' αντιδια της :P

• Like 1

Δηλαδη η αυξηθηκε η ζητηση?

Οχι ρε συ, θέλω να πω όσα χάνουν από τα χύμα ξηροκάρπια (φεύγει τζάμπα πολύ πράγμα!) τα βάζουν καπέλο στα υπόλοιπα. Εχουν δώσει +10% στα συσκευασμένα από τις τιμές του χειμώνα που τις παρακολουθούσα.

Οχι ρε συ, θέλω να πω όσα χάνουν από τα χύμα ξηροκάρπια (φεύγει τζάμπα πολύ πράγμα!) τα βάζουν καπέλο στα υπόλοιπα. Εχουν δώσει +10% στα συσκευασμένα από τις τιμές του χειμώνα που τις παρακολουθούσα.

Α γεια σου.

Αυτο δεν ειπα και γω λιγα ποστ πιο πισω;

Οτι επειδη ειμαι τακτικος αγοραστης των συσκευασμενων ξηρων καρπων του lidl, εχω δει οτι οι τιμες εχουν τσιμπησει προς τα πανω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...