washcloud Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ...θηλυκό και γκρινιάζει για τα γλυκά ; ! ...Α ρε τυχεράκια...
god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά πήρα προχθές ένα πακετάκι σνίτσελ απαναριστο από τα λιντλ και έληγε χθες. το τηγάνισα σήμερα. λέτε να ψοφήσω; δεν είναι και τα καλύτερα κρέατα του λιντλ από την μια... αλλά από την άλλη σκέφτομαι τόσο καιρό τα διατηρούν σε ψυγεία κτλ. για μια μέρα θα γίνει το κακό; τι λέτε, να το σουτάρω ή είναι οκ η κατάσταση;
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Η υφή του πώς ήταν πριν το τηγάνισμα; Ήταν σφιχτό ή διαλυόταν; Ήταν γλιτσερό; Μύριζε;
god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κοίτα. δεν διαλυόταν, ήταν κανονικό. από μυρωδιά ήταν ψιλοκανονικο. μύριζε σαν κρέας λίγο πριν χαλάσει. το τηγάνισα χωρίς μείγμα... σαν μπριζόλα δλδ. όταν έβαλα τα πρώτα 2 κομμάτια στο τηγάνι έβγαλε αρκετά υγρά... τώρα σε αυτό μπορεί να φταίει ότι το έπλυνα λίγο πριν το ρίξω στο τηγάνι και δεν το άφησα να στραγγίσει.
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 μύριζε σαν κρέας λίγο πριν χαλάσει. Σκυλιά έχεις;
god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 χαχαχαχ όχι... να το σουτάρω έ; πρώτη φορά πήρα κρέας από λιντλ επειδή βαριόμουνα να πάω στο χασάπικο μετά... και τελευταία μάλλον...
freedubus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Το λίντλ φταίει που αποφάσισες να το μαγειρέψεις μετά την ημερομηνία λήξης;
god4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 καλά όχι... αλλά μην το ρισκάρω ξανά... θέλω το χρόνο μου για να ξεκινήσω εργασίες μαγειρέματος και μια μέρα περιθώριο δεν αρκεί άσχετο: είδα μνμ πιο παλιά που λένε ότι το λιντλ είναι για χαρτικά και γλυκά. συμφωνώ αλλά να προσθέσω και τυριά, αλλαντικά. πάνω απ'ολα το κ***χαρτο του λιντλ... τα σπάει.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Άσχετο, ποιόν έχεις στην υπογραφή σου ρε συ God4; Renato;
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά πήρα προχθές ένα πακετάκι σνίτσελ απαναριστο από τα λιντλ και έληγε χθες.το τηγάνισα σήμερα. λέτε να ψοφήσω; δεν είναι και τα καλύτερα κρέατα του λιντλ από την μια... αλλά από την άλλη σκέφτομαι τόσο καιρό τα διατηρούν σε ψυγεία κτλ. για μια μέρα θα γίνει το κακό; τι λέτε, να το σουτάρω ή είναι οκ η κατάσταση; α) Η ημερομηνία λήξης ΠΟΤΕ δεν υποδηλώνει (σε οποιοδήποτε προϊόν, οποιουδήποτε μαγαζιού, οπουδήποτε στον κόσμο) δηλητηρίαση την επομένη της λήξεως. β) Κακός Πουέρτας ψόφο δεν έχει. γ) Τα κρέατα του Lidl είναι από ζώα με 3 ή με 5 πόδια; (μια χαρά είναι...) δ) ...έχω τηγανίσει παντσέτες λιντλίσιες ΒΔΟΜΑΔΕΣ μετά τη λήξη τους (είχαν παραμείνει βέβαια στην βαθειά κατάψυξη), τις έχω φάει, κι όπως βλέπεις γράφω ακόμα (οι τουαλέτες φυσιολογικές και τότε και έκτοτε).
god4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Σεβιγιάνος είσαι; και ξερό ψωμί α) Η ημερομηνία λήξης ΠΟΤΕ δεν υποδηλώνει (σε οποιοδήποτε προϊόν, οποιουδήποτε μαγαζιού, οπουδήποτε στον κόσμο) δηλητηρίαση την επομένη της λήξεως.β) Κακός Πουέρτας ψόφο δεν έχει. γ) Τα κρέατα του Lidl είναι από ζώα με 3 ή με 5 πόδια; (μια χαρά είναι...) δ) ...έχω τηγανίσει παντσέτες λιντλίσιες ΒΔΟΜΑΔΕΣ μετά τη λήξη τους (είχαν παραμείνει βέβαια στην βαθειά κατάψυξη), τις έχω φάει, κι όπως βλέπεις γράφω ακόμα (οι τουαλέτες φυσιολογικές και τότε και έκτοτε). οκ... αυτό περίμενα να ακούσω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πες και για τους godzilles στο στρατό
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 πες και για τους godzilles στο στρατό Μπα εγώ βίωσα σχετικά νορμάλ κρέατα στο στρατό
Προτεινόμενες αναρτήσεις