PATRINOS06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 γεια σε όλους και χρόνια πολλά.έχουμε ένα αυτοκίνητο οικογενειακό με πολυτεκνικές πινακίδες (κόκκινες),με ιδιοκτήτες τους γονείς μου.κάπου μας είπαν ότι εγώ (ο γιος τους) αν το οδηγήσω είναι παράνομο γιατί λέει δεν έχει δικαίωμα να οδηγεί καποιος ένα τετοιο αυτοκίνητο πλην των ιδιοκτητων (επείδη ειναι ειδικης κατηγορίας) με ότι αυτο συνεπάγεται απ'την τροχαία.η τροχαία δεν ξέρει,ρωτησα.μήπως ξερει καποιος να μου πει?παρακαλω απαντηστε υπευθυνα ομως,αν εχετε γνωση του αντικειμένου....ευχαριστω πολυ
Harkon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 η τροχαία δεν ξέρει;;;;; ΧΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧ ήμαρτων... από ότι θυμάμαι (να το ελέγξεις γιατί δεν το έχω διασταυρώσει - απλά είχα ακούσει) στα αυτοκίνητα με κόκκινες πινακίδες ο ιδιοκτήτης ορίζει μια λίστα με 5 άτομα που έχουν το δικαίωμα να το οδηγήσουν. πέρα από τα άτομα αυτά είναι παράνομο να το πάρει κάποιος άλλος.
PATRINOS06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 η τροχαία δεν ξέρει;;;;;ΧΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧ ήμαρτων... όντως η τροχαία δεν ξέρει,πριν λίγο χτύπησα τηλ...μωρέ το θέμα είναι μην με σταματήσει κανα όργανο και πληρώνω!!η μην με καρφωσει κανείς (πχ, κάποιος απο δω μέσα που το είπα!! :):))
pern112 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 @@ριες φιλε μου δεν θα εχεις κανενα προβλημα εφοσον εχεις το επιθετο του πατερα σου το προβλημα με αυτα τα αυτοκινητα ειναι στις μεταβιβασεις και οταν τα παιρνει καποιος ασχετος. Θεμα ποιος οδηγει το αυτοκινητο τιθεται μονο σε αυτα με πινακιδες απο εξωτερικο γιατι πρεπει ο ιδιοκτητης οδηγος να μπορει να αποδειξει οτι διαμενει στο εξωτερικο, αντε τωρα να το κανει αυτο ο αδερφος μου. Και παλι δεν θα ειναι η τροχαια που θα σε πρηξει αλλα η ΣΔΟΕ...
bianca76 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον επειδη δουλευα στην TOYOTA 5 χρονια, εχω να σου πω το εξης: Το αμαξι πρεπει να το οδηγουν συγκεκριμενα δηλωμενα ατομα. Αν πεσεις σε τροχονομους που δεν ξερουν γρι (καλη ωρα οπως ανεφερες) εισαι τυχερος.Αλλιως.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.