Προς το περιεχόμενο

ADSL Help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήξερα πού να postαρω και έτσι είπα να ανοίξω νέο θέμα!

Ψάχνω εδώ και 2 μέρες στο insomnia για να ξεκαθαρίσω κάποιους συγκεκριμέμους όρους που με δυσκολεύουν και με μπερδευουν!!

Λοιπον,ψάχνω να διευκριστουν οι οροι Shared LLU και Full LLU όπως επίσης και οι Dynamic IP και Static IP,τι σημαινουν?Προσπάθω να μάθω διοτι με δυσκολεύουν στην επιλογή παροχεα DSL και διοτι οι τιμές διαφέρουν απο Full LLU σε Shared LLU κλπ

Αν δεν μπορει να βοηθήσει καποιος,υπάρχει κανένα site το οποιο να επεξηγεί ολα αυτά?

Ευχαριστώ!:)

Δημοσ.

se genikes grammes

shared LLU = pernas pali apo ton akatanomasto

Full LLU = eisai 100% sto diktio tou provider sou

static ip = me thn syndesh pou kaneis prwth fora perneis mia monadikh ip (ip = dieythinsh ypologisth sto diktyo) apo ekei kai pera oses fores kai na kaneis restart to router/modem sou tha vgeneis internet me thn idia ip

Dynamic IP = theoritika kathe fora pou kaneis restart tha vgeneis internet me diaforetikh ip . theoritika panta giati ap oso exw akousei me kapious provider exeis thn idia ip akoma kai meta apo 10-20 restart

ayta ta liga elpizw na se voithisa

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστώ πολύ που απαντησες,δλδ τωρα εγώ που έχω vivodi μεσω Οτε,ειμαι shared LLU και επειδη έχω royter έχω Dynamic ip,τεσπα ευχαριστώ παντως

Δημοσ.

το ότι έχεις router δεν δεν έχει να κάνει με το αν έχεις Dynamic ip address ή όχι ... αυτό εξαρτάται από τον Internet Provider σου (σ'αυτη τη περίπτωση vivodι). Το να έχεις static ip, δεν είναι τόσο συνηθισμένο στις dsl συνδέσεις, και νομίζω πρέπει να πληρώσεις κάποιο ποσό για να έχεις στατικο ιρ (διορθώστε με παρακαλώ αν έχω λάθος).

Χρόνια Πολλά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...