AfterForever Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Έχω έναν φορητό Acer όπου ο 60άρης δίσκος του στην αρχή ένα hidden partition με όνομα PQService. O τύπος του είναι Hidden FAT32. Υπάρχει τρόπος να δω τι έχει μέσα; Με κάποιο πρόγραμμα ίσως; Ευχαριστώ YΓ. Υποθέτω και άλλοι φορητοί Acer θα' χουν κάτι ανάλογο (αν όχι το ίδιο). Αν ξέρει κάποιος τι παίζει ενημερώνει (μήπως είναι κάποιο image της αρχικής κατάστασης του pc or something)
getsa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 exei to leitoyrgiko etsi oste an xreiastei na to kaneis restore
PATRINOS06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 έχω την εντυπωση ότι είχα καταφέρει να το δώ με το partition magic αλλα δεν ειμαι σίγουρος? για ποιον λόγω να το δεις?τα αρχεία που έχει μέσα δεν είναι executable...
AfterForever Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Έτσι, είμαι περίεργος να δω τι αρχεία έχει μέσα. Και δε νομίζω ότι είναι του λειτουργικού. Δηλαδή για να γίνει το restore χρειάζονται 2+ GB που είναι αυτό το partition?
PATRINOS06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 ναι φιλε μου χρειαζονται 2+GB για να γινει το restore γιατι restore δεν γινεται μονο στα windows,γινεται σε όλα στα tools της acer, στα προγραμματα που σου δινει μαζι,σε ολα.αν κανεις ποτε restore με το dvd που σου ζητησε να γραψεις θα με καταλαβεις...επίσης το dvd κι αυτο εχει καμμια 15αρια αρχεια,που δεν ειναι executable.και ναι είναι τα απαραιτητα αρχεια που χρειαζεσαι για να κανεις restore....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.