Προς το περιεχόμενο

Drivers για AM2 στα WinXP SP2

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα…

Έχω τον AM2 4600+ και διάβασα σε κάποιο TOPIC ότι χρειάζεται Drivers. Δεν κατάλαβα και πάρα πολύ καλά και γιʼ αυτό θα ήθελα να το ξεκαθαρίσουμε αυτό με τους διπλοπύρηνους. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ DRIVERS ΟΙ AM2? Αν ναι, πως τους εγκαθιστούμε και από πού τους κατεβάζουμε. Παρακαλώ να είστε όσο πιο αναλυτικοί μπορείτε. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

ola ta mobo xriazonte drivers (gia agp h pci-e,sata,onboard kartes hxou klp klp...) to ekastote sinodeutiko cd ta periexei opos kai to site tis kathe eterias.

se idikes periptosis isos na sinodeuete kai apo diafora patch fix klp kaloudia...

den blepw giati to am2 na apoteli ekseresi ;)

an den exeis kapio sigekrimeno problima kai exeis perasi to cd tis mobo sou eisai ok pantos...

Δημοσ.

Όταν πατάω Alt Ctrl Del στο Task Manager μου βγάζει κανονικά 2 CPU. Όσον αφορά τα Sata Drivers δεν χρειάστηκε να βάλω τίποτα κατά την εγκατάσταση των XP, καθώς το BIOS είναι πολύ καινούριο λόγω το ότι η MOBO είναι καινούρια. Και όταν έιχα μονοπύρηνο και τώρα που έχω διπλοπύρινο την ίδια διαδικασία ακολουθώ στην εγκατάσταση των WINDOWS. Απλά μήπως έχουν κάποια ιδιαιτερότητα οι διπλοπύρινοι, αυτό ρώτάω... μήπως πρέπει να προσέξω κάτι για να λειτουργεί στο 100% η CPU.

Δημοσ.

nai exei simbi kai auto kirios stous core 2 duo. exei anaferthi se kapies ekseretikes periptosis. fantazome ta problimata auta ksepernioune pleon me diafora bios update kai lipous drivers.

Δημοσ.

Nai apo oti katalaveno einai ola thema BIOS. Na fantasteis otan evala WINDOWS otan to estisa to mixaniaki perimena na patiso F6 gia na valo tous Drivers tou Controller. Alla telika den xreiastike. Rotisa enan filo mou texniko kai mou eipe oti einai logo tou kenouriou BIOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...