Sadako Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα. Θέλω να συμπιέσω κάποια DVD σε άλλο φορμάτ, αλλά να διατηρήσω και τα μενού και όλα τους. Μέχρι τώρα δε με είχε απασχολήσει το θέμα, γιατί πολύ απλά, αν θεωρούσα ότι η ταινία άξιζε πραγματικά ή είχε πολλά έξτρα, την κρατούσα σε DVD format, αλλιώς απλά κρατούσα τη main movie σε XviD. Να όμως που σκέφτηκα να πάρω μαζί μου πάνω Αγγλία κάποια από τα μουσικά DVD που έχω, που εδώ πραγματικά έχουν σημαντικό ρόλο τα chapters κλπ, οπότε θα ήθελα να κάνω κάποια εξοικονόμηση χώρου, μην πιάνουν ολόκληρο τον εξωτερικό σκληρό μου. Την τελευταία φορά που είχα ψάξει το θέμα (έχει αρκετούς μήνες), υπήρχε μόνο το ratDVD. Και είπα μήπως στο ενδιάμεσο έχει βγει και καμιά άλλη τέτοια λύση, με διαφορετικά (καλύτερα ελπίζω) αποτελέσματα, και ίσως μεγαλύτερη συμβατότητα σε players. Να πω βέβαια, ότι επειδή ακριβώς πρόκειται για μουσικά DVD, δε θα σκάσω αν δεν είναι και σούπερ ουάου κρυστάλλινη η εικόνα, αφού κύριο μέλημα μου είναι ο ήχος. Και για να προλάβω κάποιους που ίσως δεν το πρόσεξαν πριν, μη μου προτείνετε DVDShrink, γιατί θέλω μεγαλύτερη συμπίεση, οπότε ΟΧΙ σε φορμάτ DVD.
zavlakas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Υπαρχει το DivX Media Format, αλλα... ...δεν ειναι ιδιαιτερα ευχρηστο και στην περιπτωση σου, τα live μουσικα DVDs ειναι πολυ δυσκολα στην συμπιεση και δεν προκειται να γλιτωσεις πολυ χωρο... http://userxp.tripod.com/
Sadako Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 I see.. Οπότε απο τα 2 να υποθέσω ότι προτείνεις το ratDVD. Έβαλα έκανε το ένα το πρωί, το συμπίεσε στο 1/5 του αρχικού μεγέθους του, αρκετά καλό το αποτέλεσμα.. Απλά είπα μήπως είχε βγει τίποτα καινούργιο και είχα χάσει τις εξελίξεις, να ρωτήσω πριν φάω τις ώωωρες για το encoding.. Thanks πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.