XXXXX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 ψαχνω για καπιο πραγραμμα που αυτοματα να ρυθμιζη τα windows να τρεχουν πιο γρηγορα,εχω το <gamexp2> εχετε να προτινετε καπιο αλλο καλητερο η παρομιο?
simply_the_best Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου κατα την γνώμη μου ποτέ μην εγκαθιστείς προγράμματα που βελτιστοποιούν το pc μόνο για παιχνίδια γιατί θα έχεις προβλήματα.. Προγράμματα που βελτιστοποιούν το pc συνολικά σε όλες τις εφαρμογές και υποθέτοντας ότι έχεις windows xp... tuneup utilities 2007 είναι το πιο διαδεδομένο αυτό τον καιρό.. Άλλα είναι τo tweak xp, to tweaknow powerpack, registry mechanic και χίλια δυο.. Επίσης κάνε και κανα search στο insomnia και στο google, έχουν απαντηθεί πολλές φορές τέτοια posts.. Kαλές γιορτές!
XXXXX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 χρονια πολλα!δεν το κανω για παιχνιδια γιατι το pc το εχω πιο πολλη για internet αλλα να ξεκινα πιο γρηγορα και γενικα να μη σερνετε στα windows,το gamexp ειναι καλο αλλα το antivirus μου το βρισκη για ιο οκ θα δοκιμασο αυτα που προτινες.thanks! ξεχασα να πω οτι αυτο που ψαχνω να κανει ρυθμησης αυτοματα για το λογο δεν ξερω τι να πειραξω μη κανω καμια μα...κια
simply_the_best Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Αποψή μου.. αν δεν θες περίπλοκα προγράμματα και θες πάνω απ'όλα να είσαι ασφαλής με τις επιλογές σου, κατέβασε το microsoft bootvis για να ξεκινάνε πιο γρήγορα τα windows, μετά κατέβασε το tweaknow powerpack 2003 (2003 για τον λόγο οτι είναι το πιο απλό) που βελτιώνει την ταχύτητα των windows. Τέλος ένα defragment από τα windows (η' με το diskeeper) και θα είσαι αρχηγός.. (Το ccleaner που είπε ο φίλος είναι ένα πολύ απλό προγραμματάκι που κάνει όμως καλή δουλειά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προαιρετικά)
perkas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 εγώ επίσης προτείνω να πάρεις ένα καλό λεξικό.
Parasight Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ^Αυτό. Και επίσης, αν θες το PC σου να πηγαίνει πιο γρήγορα, ο καλύτερος και πιο "καθαρός" τρόπος είναι format και επανεγκατάσταση. Όσο προσθέτεις (ιδιαίτερα πράγματα που δεν ξέρεις ακριβώς πώς λειτουργούν) τόσο επιβαρύνεται το σύστημα. Και ως επακόλουθο, κάποια στιγμή μοιραία θα καταφύγεις στο format, οπότε κάντο τώρα να ησυχάσεις.
simply_the_best Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 no right spelling -> greeklish windows confusion -> format
adaml Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Αυτα τα προγραμματα ειναι απατη.! περα απο κανα clean registry δεν κανουν και σπουδαια πραματα. καλυτερα να μην τρεχεις τιποτα. περισσοτερα προβληματα παρα το καλο τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.