daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Εχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει πολλαπλά συνδεδεμένα UPS; Το ένα μετά το άλλο ώστε όταν τελειώσει η μπαταρία του ενός να συνεχίσει το άλλο;
PATRINOS06 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 ναι και δεν γινεται...εγω αυτο που εχω κανει ειναι το εξης.εχω βαλει στο ενα μονο το tower και στο αλλο εχω συνδεσει τα περιεφερειακα,οθονη,ηχεια εξωτερικους σκληρους,modem/router κλπ...αν παντως καποιος το εχει κανει να μας πει πως γιατι με ενδιαφερει πολυ
etheo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να γίνεται αυτο που σκέφτεστε, αλλά μπορείται να πάρετε κάποιο ups στο οποίο να δέχεται συνδέσεις πολλαπλών μπαταριών. Φυσικά και το κόστος θα είναι μεγάλο, σε σχέση με ένα απλό standby ups, αλλά θα έχεις αυτόνομία την οποία μπορείς να την αυξήσεις όσο θέλεις.
Evi25 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα! Δεν γίνεται να συνδέσεις πολλαπλά UPS παρά μόνο αν τα συγκεκριμένα UPS επιδέχονται παράλληλη σύνδεση. Αυτά που μπορούν να το κάνουν είναι κάποια πολύ ακριβά on line. Αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ, είναι να πάρεις line interactive που παίρνουν έξτρα μπαταρίες (βέβαια θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω)
spirosta Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Αν τα συνδέσεις παράλληλα θα καταλήξει να δουλεύει μόνο το τελευταίο... Αυτό γιατί το ups όταν δουλεύει με μπαταρία δίνει τετραγωνικό και όχι ημιτονοειδή παλμό.. Έτσι κάθε επόμενο ups θα νομίζει ότι το ρεύμα δεν είναι εντάξει και θα δίνει μπαταρία.. Μόνο με online γίνεται κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι μέσα στα όρια του οικιακού χρήστη...
benZi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ΑΠΟΡΙΑ! γιατι να δωσεις λεφτα να παρεις 3 ups ενω μπορεις να δωσεις τα ιδια λεφτα και να παρεις ενα Μεγαλο UPs. Στο πλαισιο ας πουμε εχουνε 1500va Turbo-X ups με 180 ευρω. Εχω συνδεση το pc μου επανω (το γραφει απο κατω) και κραταει 25-35 λεπτα! Τις προαλλες ειχε πεσει το ρευμα σε ολη την πολη και εχω ειχα την μουσικη στη διαπασον! Κουφανα τους γειτονες.... Παντως το UPS 1500va 180 ευρω ειναι και γαμω τις ευκαιριες.
puncher72 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Παντως το UPS 1500va 180 ευρω ειναι και γαμω τις ευκαιριες. Φίλε μου, θα ήμουν υποχρεωμένος αν μπορούσες να μου λύσεις κάποιες απορίες για το ups που αγόρασες από το πλαίσιο. Το έψαξα στο http://www.plaisio.gr και δεν το έχουν στα προιόντα ups.Το ζήτησες από το κατάστημα που το αγόρασες? Και δύο άλλες απορίες αν γίνεται.Τι τύπος ups είναι ? Stand by, line interactive ή on line? Και μια άλλη ερώτηση...Κάνει αρκετό θόρυβο (σαν τα merlin gerin) ή είναι σχεδόν αθόρυβα όπως τα APC? Έχει μεγάλη σημασία για μένα δεδομένου ότι το pc είναι στο δωμάτιο που κοιμάμαι και κοντά στο κρεβάτι. Σε ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές!
benZi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Το UPS φιλε μου θα το ξαναφερουν στις αρχες του χρονου μαλλον.. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα θα το φερουν σιγουρα. Αλλωστε Turbo-X ειναι... του Πλαισιου εισαγωγη. Ειναι Line Interactive και κανει θορυβο αλλα μονο οταν πεσει το ρευμα.. οταν δουλευει απλως ειναι εντελως αθορυβο. Εχει και συνδεση usb. Για την ακριβεια εχει 189 με ΦΠΑ. Αν δεν το εχει στο site σημαινει πως δεν το ξαναφερει ακομα.
puncher72 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε μου benΖi, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.Θα ελέγχω το site κατά καιρούς να δω αν το ξαναβάλουν και μπορεί να πάρω και κανά τηλέφωνο στο Πλαίσιο να τους ρωτήσω πότε θα το ξαναφέρουν. Καλές γιορτές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.