jimmy_techsound Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Chikuma Fujimaki :-x Νομίζω είναι καλό κι εύκολο το έμαθα κιόλας
shipwrecked Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Haniko Tankoshitsu! Αγοράζετε μόνο ψυγεία Fujitsu!
Giourkas1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Gennosuke Tomimoto. Pleased to meet you!!!
firewalker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Miwako Fujiwara Χάρηκα για την γνωριμία.
nontasg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Norinaga Nobunaga. Ρε τι μαμακίες βγάζουν στο net.........
Lomar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Εγώ δεν έβαλα το πραγματικό μου όνομα, γιατί με τέτοια σκηνικά μπορεί να γίνει αντιστοίχηση Η/Υ ονόματος ακόμα και με δυναμική ΙΡ. (Έτσι πιστεύω τουλάχιστον). Οπότε για όνομα έβαλα το nick μου μαζι με nick επίθετο και μου έβγαλε το εξής: Hitomaro Ienari!!!! (Μάλλον κάτι θα γίνει αυτόν το μήνα, τον Γενάρη 8-) )
nontasg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ε δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που έβαλε το πραγματικό του όνομα εξάλλου.....Και εγώ το nick έβαλα.
--b}{d-- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αν και λίγο καθυστερημένα θέλω να πω χρόνια πολλά σε όλους τους Gonnohyoe Chikanatsu που γιορτάζαν χτες. Φιλικά, Noritoshi Horigoshi
Arioch79 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 -]Αν και λίγο καθυστερημένα θέλω να πω χρόνια πολλά σε όλους τους Gonnohyoe Chikanatsu που γιορτάζαν χτες.Φιλικά' date=' Noritoshi Horigoshi[/quote'] LOOOOOOOOL Εγώ είμαι ο Rosanjin Yoshinobu. Ο γνωστός...
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Members Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Gennosuke Sugitani ή Yoriyoshi Sugitani (το πρώτο με το "Γιώργος" γραμμένο ως George και το δεύτερο ως Yorgos. Μάλλον θα προτιμήσω το δεύτερο - ακούγεται πιο ιαπωνικό :-P)
Vagos_46 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Azumamaro Akamatsu :D scider το κανονικο σου ονοματεπωνυμο εβαλες ή το nickname? ισως εχουμε το ιδιο επιθετο...:razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.