nikoskon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Χρόνια πολλά και καλές γιορτές! Φιλικά, Genichi Konishi.
viper2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Saneatsu Arihyoshi [greeklish] Ai Abukara [ελληνικα] ?
antreaslam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Τι στο διάολο είναι αυτό ρε;Έρωτας με καούρες; ζηλεύεις ρε ανέραστε? θα ήθελες να το έχεις κ εσύ τόσο μακρύ όσο εγώ,και τόσο εύηχο κ εύπεπτο?ξαναδιάβασε το... KaoruKasuga Amori είναι αυτό που έπαθε η κορίνα στεργιάδου όταν με είδε,και παράτησε τον σαβούρη τον βλοντάκη για πάρτη μου!!!!
MagicaDeSpell Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Saneatsu Arihyoshi [greeklish] Ai Abukara [ελληνικα] ? γιατι εχουμε το ιδιο ονομα ρε σεις? viper, κοπελα εισαι?
nmtray2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/261/ Tι σημαινει το ονομα μας... Atsumichi Kawasaki
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Εδώ Gennai Murasaki, χάρηκα! Gennai με έβγαλε και εμένα! Μανώλη σε λένε; Εγώ έβαλα Emmanouil για να μου το βγάλει. Επίθετο μου έβγαλε Nakanishi που είναι κάτι σε οδοντίατρο. Όχι, δε με λένε Τροχόπουλο στο επίθετο, ούτε Δόντιας.
kostasplak1986 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα και χρονια πολλα! εμενα με λενε "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας", χαρηκα για τη γνωριμια!
DarkKnight Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αχαχα λολ μου φαίνετε πως έχει κάποιο πρόβλημα με τα ελληνικά με ονομάζει Ai Abukara όπως κ τον viper στα αγγλικά με λέει Harukichi Mitsubishi κ το darkknight το μεταφράζει Harukichi Makiguchi δεν πειράζει μπορείτε να με φωνάζετε Ιsmael Abdul Matafatach...
Vagos_46 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 δεν αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες και βγαζει μπαρουφες,μονο λατινικους!
theoritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Γεία σας! το όνομα μου είναι Atsutane Takenouchi, αλλα δεν μπορώ να σας πω τι σημαίνει γιατί θα φάω ban!
anthony_88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον αν βαλω σε greeklish το Antonios με βγαζει Sanetomo Chikamatsu το οποιο σημαινει: your life ambition is to bring the entire world under your control, and use a colony of ferrets as your minions. Αν βαλω Antonis με βγαζει Akinori Chikamatsu το οποιο σημαινει: You have sexual fantasies about your nanna, whilst wearing her pantyhose.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.