nikos_e34 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 φετος θα τη βγαλω με τα πεθερικα μου σπιτι και τη γυναικα...θα ερθουν και αλλα ζευγαρια και θα ειμαστε ολο το βραδι τσιπουρο,κοντσινα στουκι κλπ...περισι με μια παρεα 10 ατομα τελευτεα στιγμη πηραμε 4 μπουκαλια ουισκι απο το λιντλ ξηρους καρπους,80ς μεταλ και ποκα...ημασταν η παλιοπαρεα και στο τελος πηγαμε σε ενα κολομπαρο σε καποια εθνικη τσιμογιαννης σασα μπαστα κλπ φανταστειτε σοου βουλγαρες ουκρανες λουλουδουδες κλπ...εγω δεν θυμαμαι τπτ...θυμαμαι μονο οτι καποια στιγμη επιανα το βυζι μιας ουκρανεζας λουλουδους,μετα ενα καρε θυμαμαι οτι σερνονταν τα διο μου ποδια και κοιμηθηκα στο αμαξι ενος κολλητου...το προι ξυπνησα αγκαλια με τον κολητο στους καναπεδες 2 φιλαρακια και αυτα...πω ρε γμτ τι ωραια περασα...καποιος μετα μου ειπε οτι πηγαμε για πατσα κοντα στη λαχαναγορα του ρεντη και ειχα πεσει κατω απο το τραπεζι και το πιατο επανω μου
sunday11 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 βρε αδερφε,σε ποιο μερος της γης?? και έλεγα τι ξέχασα....Αθήνα
panraf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Φετος πρωτοχρονια εχει στην Συρο μαζι με την αραβωνιαστικια μου. Στην αρχη στο σπιτι κσι μετα εξοδος πιθανων για ποτακι!
Achilles Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Φέτος για πρώτη φορά θα τη βγάλω στη δουλειά Ωχ!!! Πρωτοχρονιά στην δουλειά και πρωτοχρονιά φαντάρος, είναι δύο καταστάσεις που δεν παλεύονται με τίποτα. Αλλά θα μου πεις ότι υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάζεσαι να είμασταν στην φυλακή, τι ωραία πρωτοχρονιά θα κάναμε;
xrest Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 γω δουλευω oakenfold,και σε τετοια events βαριεμαι τις ομιλιες.μονο μουσικη και παιχνιδι.χρυσες εποχες umatic/soda πανε
Mithrantir Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ωχ!!! Πρωτοχρονιά στην δουλειά και πρωτοχρονιά φαντάρος, είναι δύο καταστάσεις που δεν παλεύονται με τίποτα. Αλλά θα μου πεις ότι υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάζεσαι να είμασταν στην φυλακή, τι ωραία πρωτοχρονιά θα κάναμε; Εξαρτάται τη δουλειά. Πάντως εγώ πρόπερσι που έκανα Πρωτοχρονιά στη δουλειά δε χαλάστηκα όπως περίμενα. Ίσα ίσα που ήταν ενδιαφέρουσα εμπειρια.
sp00ker@s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 paul oakenfold πιστεύω ότι θα είναι το μεγαλύτερο event της πρωτοχρονιάς.... θα παίξει και το Greece 2000 πιθανότατα στο Dj Shog rmx.
kx5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 lol στον oakenfold θα δουλεύω και εγώ... Πανικός θα γίνει, θα τρέχουμε.
LL_NEO Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παίδες τι λέτε; Ειρήνη Μερκούρη είναι με Πάνο Κιάμο...
Φρού-Φρού Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ε για την σεζόν του 2006 θα ήταν σε άλλο σχήμα το κορίτσι φαντάζομαι LL_NEO
DrLo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν εδώ δε μου "βγαίνει" κανένας. Την "καλύτερη" έξοδο θα την κάνουμε εμείς εδώ. Τρεις μέρες τώρα που σκοτώσανε την Μπούτο έιμαστε κλεισμένοι στο σπίτι και ετοιμαζόμαστε για την ... "έξοδο του Καρατσίου"
Commentator Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 lolστον oakenfold θα δουλεύω και εγώ... Πανικός θα γίνει, θα τρέχουμε. τί δουλεια;
21century Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Οσοι θα εργαστουν για το κοινο οφελος καλη χρονια και καλη δυναμη παιδια, ειμαστε μαζι σας πραγματικα και το εννοουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.