2arkoudi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Σπίτι,ποτό,καλή παρέα και... ...στούκι!!! Η καλυτερη και φθηνοτερη λυση!
pern112 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 gia kiriaki fantazomai tha les.... pantos gia to sabbato xero ena kalo sto sytangama sto chroma-chroma karagiorgi servias kai lekka 8 einai kalo magazaki me kali mousiki! οταν το διαβασα στα γρηγορα νομιζα οτι μιλαγες για σερβες συμφωνω σπιτικο παρτυ, μαγαζι οποτε πηγα ηταν κολαση. Το καλυτερο ειναι σπιτι αλλαγη, μετα παρτακι, μετα που ειναι αργα κανα κλαμπακι που κοβει και η κινηση καπως, πρωινο και χαρτακι μεχρι το μεσημερι
nikoskon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Η καλυτερη και φθηνοτερη λυση! Το φθηνότερη το ξανασυζητάμε...
Nikos1983 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Το σκέφτηκα και εγώ για κανένα μαγαζάκι αλλά τελικά μου φαίνεται ότι μάλλον θα μείνω σπίτι την Κυριακή το βράδυ. Με τον πανικό που γίνεται στους δρόμους τις Πρωτοχρονιές δε λέει να βγαίνεις. Πάντως καλή επιλογή είναι και η "Μποέμισα" ...Αν βρεις τραπέζι.
Vagos_46 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 σπιτι,διπλα στο τζακι αγκαλια με το ετερον ημισυ! τιποτα καλυτερο... :-D
pern112 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 αυτο το κανεις τοσα βραδια την εβδομαδα οχι και εκεινη την βραδια ελεος!!!!
Vagos_46 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 αυτο το κανεις τοσα βραδια την εβδομαδα οχι και εκεινη την βραδια ελεος!!!! πραγματι εχεις δικιο ηταν ελεεινο αυτο που εγραψα...
Forensick Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 αυτο το κανεις τοσα βραδια την εβδομαδα οχι και εκεινη την βραδια ελεος!!!! Aπο την αλλη βεβαια, τι ξεχωριστο εχει αυτη η μερα που ΠΡΕΠΕΙ να κανουμε κατι το μοναδικο? Οκ, αλλαζει ο χρονος...και? Τι αλλαζει δηλαδη? Και γιατι να ειναι ολοι χαρουμενοι εκεινη την μερα, οπως ειπε ενα παλικαρι πιο πριν? Τις υπολοιπες μερες ειμαστε δυσκοιλιοι και εκεινη την μερα μας παει νερο και ειναι ολα οκ?
punky Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Τίποτα το ξεχωριστό δεν έχει ρε γκρινιάρη. Εκτός από το γεγονός ότι όλοι σου οι φίλοι θα είναι διαθέσιμοι να βρεθείτε. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μέρες που μπορεί να τους πονάει ο κώλος τους, να βαριούνται, να δουλεύουν την άλλη μέρα, να..να.. Αυτό μόνο. Μια καλή αφορμή να βρεθείς με τους ανθρώπους σου.
antreaslam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 κλασσικός κωλόφαρδος βάζελος. εγώ φταίω που σε ένα σχήμα έχουν μαζέψει όλες τις φωνάρες? μερκούρη, κολέτσα,μπάστα? αν δεν υπήρχε κ ο μενιδιάτης,τότε να με χαρακτήριζες κωλόφαρδο! Πως θα φανεί ότι ξέρω και άπταιστα αγγλικά ρε; αν ήξερες,θα φαινόταν!!!!απλά σου έχει μείνει από τον πρώην σου! Είναι μέρες ρε φίλε που προτιμώ να περιβάλλομαι από κοριτσίστικες μπάλες. συμφωνώ,αλλά σε χώρους που δύσκολα θα κάνω σεξ με άλλη γυναίκα πλην της κοπέλας μου(μια που θα είναι παρούσα),το να βρισκόμαι ανάμεσα σε κοριτσίστικες μπάλες,με αποσυντονίζει,κ κινδυνεύω κ από γκρίνια μετά! κ επεδή η γκρίνια δεν παλεύεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, χίλιες φορές τα πόδια του άμπαλου μπίσκαν, παρά τα πόδια κ οι μπάλες της ψηλής απέναντι,που με γλυκοκοιτάζει.... Κατά τα άλλα, καλό κουράγιο σε όσους βγουν στο δρόμο μετά την αλλαγή του χρόνου. αυτό ξαναπές το! πέρυσι,ήμουν μιάμιση ώρα στο δρόμο... φέτος, που θα είμαι πετρούπολη,κ πρέπει να πάω στο φιξ στη συγγρού,με το κέντρο της αθήνας κλειστό λόγω των εορτασμών,πόσες ώρες θα φάω? Πριν 4 χρόνια έκανα τη διαδρομή Πολύδροσο-Παγκράτι, σε δυόμησι ώρες και δεν το ξανακάνω με τίποτα. με τίποτα? αν αυτή η διαδρομή με αυτήν την κίνηση,σε οδηγούσε πχ στη μερκούρη που σε περιμενε? ή αν αυτή η διαδρομή , οδηγούσε τον εθνικό πρωταθλητή Α εθνικής?
punky Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 εγώ φταίω που σε ένα σχήμα έχουν μαζέψει όλες τις φωνάρες? μερκούρη, κολέτσα,μπάστα? αν δεν υπήρχε κ ο μενιδιάτης,τότε να με χαρακτήριζες κωλόφαρδο! Πάντως πέρυσι που με πήγαν στον Αντύπα και βγήκε η κυρία Πάολα με τα εσώρουχα να τραγουδήσει, ανακάλυψα την αγάπη που τρέφω κρυφά για το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι. αν ήξερες,θα φαινόταν!!!!απλά σου έχει μείνει από τον πρώην σου! I love you. You love I ? αυτό ξαναπές το! πέρυσι,ήμουν μιάμιση ώρα στο δρόμο... φέτος, που θα είμαι πετρούπολη,κ πρέπει να πάω στη συγγρού πόσες ώρες θα φάω? Πόση ανωμαλία υπάρχει στον κόσμο; Μα ποιο είναι ρε φίλε το target group που θέλει να πληρώσει για σεξ, ένα μουσάτο τραβέλι; με τίποτα?αν αυτή η διαδρομή με αυτήν την κίνηση,σε οδηγούσε πχ στη μερκούρη που σε περιμενε? ή αν αυτή η διαδρομή , οδηγούσε τον εθνικό πρωταθλητή Α εθνικής? Για κάποια πράγματα, θα έκανα τη διαδρομή στα γόνατα. Γλύφοντας την άσφαλτο. Τ' ακούς Ειρήνη;
antreaslam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως πέρυσι που με πήγαν στον Αντύπα και βγήκε η κυρία Πάολα με τα εσώρουχα να τραγουδήσει, ανακάλυψα την αγάπη που τρέφω κρυφά για το σύγχρονο λαϊκό τραγούδι. αυτή την κυρία ομολογώ ότι δεν τηνξέρω... αλλά πέρυσι είχα την τιμή κ την χαρά να δω από κοντά να ερμηνευει η κυρία θέλξη,επισης εντός των εσωρούχων της!!!θυμάσαι που λεγαμε πριν για μπάλες???ακριβώς αυτό! αλλά κ στητές τρομάρα τους! I love you. You love I ? βλέπω ότι δεν σχολίασες για ΤΟΝ πρώην σου (μπράβο,το να αναγνωρίζεις ένα πρόβλημα είναι ένα βήμα προς τη λύση του)! Πόση ανωμαλία υπάρχει στον κόσμο;Μα ποιο είναι ρε φίλε το target group που θέλει να πληρώσει για σεξ, ένα μουσάτο τραβέλι; ουπς...με βούλωσες....:oops: :? :???: :oops: αλλά παρολαυτα, τρόπο θα μου βρεις να παω???? Για κάποια πράγματα, θα έκανα τη διαδρομή στα γόνατα. Γλύφοντας την άσφαλτο.Τ' ακούς Ειρήνη; τσ τσ τσ... η ντροπή του οπαδού... αντί να γλύψει : 1)είτε την ασφαλτο για να πάρει η ομάδα του πρωτάθλημα... 2)είτε απευθείας την είρηνη ,χωρίς ενδιάμεσα να έχεις κάνει το...μισελεν... 3)είτε έστω εμένα (μεταφορικά ε,όχι όπως τον πρώην γκέυ γκομένο σου),να τον πάρω μαζί μου στην ειρήνη,την χριστίνα κ την σάσα... αυτός πάει κ γλύφει την άσφαλτο ..... εισαι ντροπή για το αντρικό φύλο!
punky Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 τσ τσ τσ... η ντροπή του οπαδού...αντί να γλύψει : 1)είτε την ασφαλτο για να πάρει η ομάδα του πρωτάθλημα... 2)είτε απευθείας την είρηνη ,χωρίς ενδιάμεσα να έχεις κάνει το...μισελεν... 3)είτε έστω εμένα (μεταφορικά ε,όχι όπως τον πρώην γκέυ γκομένο σου),να τον πάρω μαζί μου στην ειρήνη,την χριστίνα κ την σάσα... αυτός πάει κ γλύφει την άσφαλτο ..... εισαι ντροπή για το αντρικό φύλο! Την τελευταία δεκαετία, ήταν λίγες οι ευκαιρίες που μου προσέφερε η ομάδα μου για να φωνάξω "έτσι γ@μ@ει ο Πειραιάς". Αντιθέτως, δεν έχω κανένα παράπόνο από τις ευκαιρίες που μου έδωσαν τα κορίτσια. Και οφείλω να τους ανταποδώσω το γλύψιμο. Και για να επιστρέψω on topic, μόλις πληροφορήθηκα ρε γαμώτο ότι στο Αθηναϊς θα υποδεχθεί το νέο χρόνο ο Hiroshi Watanabe. Αυτό είναι ένα πάρτυ που αξίζει. Σε ταξιδεύει εντελώς το τζαπόνι. Δυστυχώς όμως έχω δεσμευτεί να πάω αλλού γαμώ την τύχη μου. Και ο κολλητός μου δεν μπορεί να φάει κοκορέτσι λόγω κάποιας θεραπείας που κάνει αυτό τον καιρό. Πόρνη μπάλα.
sunday11 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά έχετε να προτείνεται κανένα κουτούκι για το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε λογικές τιμές?
poscaman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά έχετε να προτείνεται κανένα κουτούκι για το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε λογικές τιμές? βρε αδερφε,σε ποιο μερος της γης??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.