Nikos1983 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό μαγαζί για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς;
Forensick Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Ναι αμε! Σπιτι. Πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος να κλεινεσε σε ενα μαγαζι οπου δεν μπορεις να σηκωσεις το χερι σου, για να πιεις, απο τον κοσμο(η δεν μπορεις να κατσεις σαν ανθρωπος), απλα και μονο για να βγεις την πρωτοχρονια. Λες και ΠΡΕΠΕΙ να βγουν ολοι την πρωτοχρονια.
punky Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνώ με τον Forensick. Φέτος για αλλαγή βέβαια, κλείσαμε ένα ολόκληρο μαγαζί με την παρέα μου, και δεν θα πήξει στους εξωσχολικούς.
djapal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 βασικά ίσως είναι από τις λίγες φορές που όλοι βγαίνουν κεφάτοι και έτοιμοι για διασκέδαση. Αλλά καλύτερα σε κανα ρεμπετάδικο να κάθεσαι κιόλας. Γιατί αν είναι να είμαι όρθιος, να'χω σκάσει ένα σωρό λεφτά και κάθε τρεις και λίγο ...με συγχωρείτε να περάσω κτλ κτλ, ε σπάζεσαι! Εκτός αν έχεις σκοπό να χουφτώσεις αρχηγέ μου
nikoskon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Σπίτι,ποτό,καλή παρέα και... ...στούκι!!!
Harkon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 τί είναι αυτό για εμάς τους θνητούς που δεν γνωρίζουμε;
antreaslam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 tradition says... ρεβεγιον χριστουγέννων, σπίτι,με λίγο κόσμο, με κούκο διπλό και ροκ μουσική, με ποκεράκι περίεργο με άνοιγμα από βαλέδες κ πάνω,και άφθονο ποτό,μέχρι πρωίας ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς πάλι,καμία σχέση! Σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο στοιβαγμένοι,για να φτάσουμε σε κάποιο σκυλάδικο όπου θα είμαστε στριμωγμένοι επίσης σαν τα κοτόπουλα,για να πληρώσουμε το 20% του δώρου επειδή μας έδωσαν ένα τραπέζι των 6 ατόμων σε 10 μελή παρέα,να ακούσουμε τις μελωδικές φωνές της χριστινας κολετσα και σάσας μπάστα!!! γιατί πάω? (εκτός από το μάτι στις 2 αοιδους, που θα μπορούσα να το πράξω κ σε ενα κολόμπαρο αν ήθελα)? για το έτερον ήμισυ,γιατι διαφορετικές παρέες συνδυάζονται πιο εύκολα έξω από ότι στο σπίτι, γιατί όλο τον χρόνο σέρνω κοπέλα κ παρέα σε ότι περίεργο μαγαζί μου αρέσει (έχω τη δύναμη της πειθώς),κλπ κλπ... κ τέλος πάντων... νύχτα είναι... θα περάσει! ΥΓ:φίλε μου,ρωτάς...κανά καλό μαγαζί??? μπορεί εγώ να σου πω όνομα του ρόδου που τραγουδάει ο κακέπης, ο punky,να σου πει μπεζεντάκου γιατί είναι φωνάρα, ο blueviper να σου πει μακρόπουλο γιατί είναι ωραίος άντρας κ μοιάζει του ζαγοράκη,κλπ κλπ... Αυτά είναι προσωπικά γούστα! ΥΓ2:djapal ...το ότι θα πάω σε μαγαζί και θα κάθομαι,ειναι πια δεδομένο,είτε αυτό είναι σκυλάδικο,είτε ο θηβαίος κ ο πασχαλίδης δίπλα στο ποτάμι! δεν αντέχω πια ορθιος,με πήραν κ τα χρόνια!
punky Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Φωνάρα ρε είναι μια που τη λένε Μερκούρη (νομίζω) και είναι τσιγγάνα. Για πάρτη της άλλαζα μέχρι και ομάδα και γινόμουν Θρασύβουλος Φυλής. Κατά τα άλλα, από τις καλύτερες πρωτοχρονιές ήταν πριν 2 χρόνια σε σπίτι φίλου. Όπου είχαν μαζευτεί 70-80 άτομα. Και βία να ήξερα τους 10. Με το μισό κοινό να είναι γυναίκες, και οι περισσότερες ελεύθερες, άφησα τον κωλοπαιδισμό μου αχαλίνωτο. Νομίζω ότι σε σπίτι περνάς καλύτερα πάντως. Είτε με το cosy concept που περιέγραψε ο βαζελοπειθιάρης από πάνω, είτε με ένα μεγάλο πάρτυ με ποτά, ναρκωτικά και γυναίκες.
antreaslam Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 θα είναι ΚΑΙ η μερκούρη στο σχήμα της πρωτοχρονιάς!!!(θα έχει που θα έχιε σκυλάδικα,τουλάχιστον να ευχαριστηθεί το μάτι μου λίγο)!!!! το ..concept (παλιό φλώρε,ελληνικά δεν ξέρεις?), που περιέγραψα είναι γαμάτο,ενώ το δικό σου πάσχει... όπου μαζεύονται πολλές γυναίκες, δε μας αφήνουν να ...μιλήσουμε για μπάλα!!!!
punky Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 θα είναι ΚΑΙ η μερκούρη στο σχήμα της πρωτοχρονιάς!!!! κλασσικός κωλόφαρδος βάζελος. το ..concept (παλιό φλώρε,ελληνικά δεν ξέρεις?) Πως θα φανεί ότι ξέρω και άπταιστα αγγλικά ρε; όπου μαζεύονται πολλές γυναίκες, δε μας αφήνουν να ...μιλήσουμε για μπάλα!!!! Είναι μέρες ρε φίλε που προτιμώ να περιβάλλομαι από κοριτσίστικες μπάλες. Κατά τα άλλα, καλό κουράγιο σε όσους βγουν στο δρόμο μετά την αλλαγή του χρόνου. Πριν 4 χρόνια έκανα τη διαδρομή Πολύδροσο-Παγκράτι, σε δυόμησι ώρες και δεν το ξανακάνω με τίποτα.
Mithrantir Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 είτε με ένα μεγάλο πάρτυ με ποτά, ναρκωτικά και γυναίκες. QFT (quoted for truth) Μαγαζιά κάθε είδους είναι πλέον βάσανο την πρωτοχρονιά και ενδεικνύονται για μαζόχες. Ένα σπιτικό (τρόπος του λέγειν) πάρτυ με τα προαναφερθέντα συστατικά είναι (κατ' εμέ) ένας από τους ελάχιστους τρόπους για να περάσεις πάρα πολύ καλά σε ένα βράδυ που όλοι έξω προσπαθούν να πείσουν τους υπόλοιπους οτι περνάνε υπέροχα. Άσχετα με το πόσα πατήματα και στριμωξίδια και μπόμπες θα καταπιούν μεταφορικά και κυριολεκτικά.
kx5 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Καλύτερα σπιτάκι με οικογένεια, φίλους, άφθονο ποτό, πόκα και τα απαραίτητα χρήματα να χάσεις στο χαρτί. Μακριά από "κέντρα διασκέδασης" τέτοιες μέρες. Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει την τραυματική μου εμπειρία σε ρεβεγίον Χριστουγέννων στο club22 πριν μερικά χρόνια...
airborne Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Έχει κανείς να προτείνει κανένα καλό μαγαζί για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς; gia kiriaki fantazomai tha les.... pantos gia to sabbato xero ena kalo sto sytangama sto chroma-chroma karagiorgi servias kai lekka 8 einai kalo magazaki me kali mousiki!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.