Προς το περιεχόμενο

pia ine i xiroteri eteria paroxis adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρίς να έχω κάνει σοβαρή έρευνα αγοράς, οι εντυπώσεις μου από αυτήν είναι:

τελλάς: τραγική στη συμπεριφορά της προς τους πελάτες της,αλλά μείωσε πολύ τις τιμές της

Φορθνετ: Με διαφορά η πιο σοβαρή (στα δικά μου μάτια) εταιρεία,αλλά κ η πιο ακριβή-νμετα τον οτε! επίση,χάνει την μαχη των εντυπώσεων εξαιτίας της σοβαρότητας της!

ΗΟΛ: Η 1η που διέλυσε τις τιμές στην αγορά,που έφτιαξε δικούς της κόμβους(μαζί με βιβόντι),αλλά ,μη επενδύοντας επαρκώς σε bandwith με το εξωτερικό,αναγκάστηκε να βάλει κόφτη!!! Από τις πιο φτηνές,αλλά όχι τόσο αξιόπιστη!

ΟΤΕ: Η εταιρεία που έχει ήδη τις υποδομές , και πουλάει τις υπηρεσίες της ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ από αυτές που νοικιάζουν τον εξοπλισμό που εμείς ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουμε πληρώσει. Μόνο κ μόνο για αυτό,ακούγοντας οτε,φεύγω μακρυά...

για τις υπόλοιπες δεν έχω καν αποψη! απλά η βιβόντι,οταν την είχα ψάξει περυσι, είχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πάγια (μεταφοράς γραμμής σταθερής τηλεφωνίας,μεταφοράς ιντερνετ κλπ) κ ήταν ασύμφορη,αλλά στηριζόταν στο ολιγοπώλιο τότε (μόνη της με τον οτε)!

Δημοσ.

kalyterh Forthnet

xeiroterh: teledome

xalia pou plhsiazei sxetika tin teledome alla den thn ksepernaei se xalia h HOL.

entelos metria h tellas genika alla an ipologisis tis kompines ton psilon grammaton kai simperiforas genikotera makria.

Otenet: h monh pou mporei na synagonistei ti forthnet alla epeidh ine POTE

leme POTE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...