PROFIL Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 pedia na kraxume pia apo tis eteries ine i xiroteri gia na tin apofigun osi mporun apo edo kai meta, giati to adsl me tis xamiles times tora pleon ine se diforetiko epipedo
AKOYLINI Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 h erotisi sou einai toso duskolh oso diskoli einai 'poia apo tis eteries einai h kaliteri',kata thn gnomi mou oles ma oles oi eteries exoun uper kai kata.
Vagos_46 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 oles ma oles oi eteries exoun uper kai kata. +1 π.χ εγω απο την τελλας ειμαι ικανοποιημενος και αλλοι θελουν να την επισκευτουν με ενα uzi αγκαλια!
Greek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δύσκολο ερώτημα. Πάντως έχω πάρει adsl από Altec, OTEnet, Tellas και HOL η χειρότερη από αυτές (αναφέρομαι σε εξυπηρέτηση) είναι η Tellas Η altec όταν την είχα, ~20 μέρες σερνόντουσαν όλοι οι συνδρομητές τις λόγο έλλειψης bandwith αλλα δεν διέρκησε πολύ (όπως είπα ~20 μέρες) αλλα με αποζημίωσαν με +1 μηνα Αυτή που θα απέφευγα εγώ είναι η Tellas, διότι κυρίαρχει ένα χάος εκεί μέσα στην εταιρία, Fax που στέλνεις στην εταιρία δεν φτάνουν, fax που έχεις στήλη η εταιρία δεν το λαμβάνει, 2 e-mail την έχω στήλη και έχει 10 μέρες τώρα περίπου ακόμα να απαντήσουν (σιγά μην απαντήσουν κιόλας) mini review OTEnet: Απόλυτα ευχαριστημένος άψογα όλα, όταν την είχα πρωτοβάλει ποτε δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Με την 384 τότε κατέβαζα 38 kb. Τωρα δε με την 2048 που εχω καρφι με ~220 kb HOL: Aψογη επίσης όταν την είχα βάλει (πέρσυ ήτανε από την προσφορα για RAM 384 3 μήνες) ταχυτιτες στο full με ~41 kb Altec Και αυτή συνεπέστατη σε όλα τις με άψογες "αχυτιτες ~40 kb, στην τότε 384. Και από εξυπηρέτηση όλα καλά και όταν είχα το πρόβλημα πρόσθεσαν +1 μηνα χωρίς να λένε μα και μου κτλ Tellas: Καλές ταχύτητες επίσης αλλα άθλια εξυπηρέτηση (προς εμενα τουλάχιστον) οποτε OTEnet + Tellas -
Hlapatsas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Το σίγουρο είναι το χάλι στην εξυπηρέτηση που έχουν στην ΤρΕLAS.Δεν είχα internet αλλά σταθερό!Οι ώρες αναμονής στο τηλέφωνο δεν παλεύονται...Και άσε που όταν θες να διακόψεις σου πρίζουν τα @@ σαν το zeppelin.Δεν λέω και άλλες το κάνουν αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.
amorealex Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Το σίγουρο είναι το χάλι στην εξυπηρέτηση που έχουν στην ΤρΕLAS.Δεν είχα internet αλλά σταθερό!Οι ώρες αναμονής στο τηλέφωνο δεν παλεύονται...Και άσε που όταν θες να διακόψεις σου πρίζουν τα @@ σαν το zeppelin.Δεν λέω και άλλες το κάνουν αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. +1 TELLAS=Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι
Biull Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Vivodi = Η χειρότερη εταιρεία.Δέστε εάν θέλετε και το topic μου:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=171793 Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι.Από τις 6 Νοεμβρίου έχει αγοραστεί το DSL Cube και ακόμα έχω 1024 και όχι 2048!!!!!!Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Θα τους Μ@μίσω. Otenet = The Best Conn-x = Better than Otenet,γραμμή DSL σε 5 μέρες(όχι εργάσιμες)και μέσα σε αυτές και 25 Δεκεμβρίου.Ένας φίλος τους πήρε τηλέφωνο 24/12/2005 στις 14:30 και 29/12/2005 12:00 είχε τους κωδικούς.Επίσης είχε 512 τότε και κατέβαζε σταθερά 75.Καλό έ?
kitharistas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Biull to diktyo ths vivodi pernaei apo thn perioxi soy???an oxi, den yparxei periptwsi na pareis panw apo 1024 se ayth thn aiteria...opws episis den prokeitai h aiteria na epekteinei tis grammes tis...
irokesen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 vivodi : - ,διότι έκανα αίτηση διακοπής στις 20/9 και την έστειλάν στον ο.τ.ε στις 24/10.. forthnet : + + + ,μέχρι κ demo σύνδεση μου δώσανε γιατί ήμουν 2.5 μήνες χωρίς dsl..μάλλον με λυπήθηκαν..
tsatsar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 FORTHNET: + + kai apo emena Teleftaia 2 xronia no problem apo aftous, para mono otan eixe problem o pOTE....Anavathmiseis grammwn klp OK, help-desk anamoni to poly 3 lepta, alliws tous afineis tel kai se pairnoun aftoi........Texnikoi me gnoseis kai eksypiretikotatoi....Taxytites statheres.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.