Προς το περιεχόμενο

παραξενο προβλημα

XXXXX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!προσφατα εκανα εγκατασταση στα windows prof. sp2 αν και τα εχω ξαναπεραση αλλες 10 φορες μου εκαναν κατι περιεργο,οταν κανω δεξη κλικ σε ενα οπιοδιποτε αρχειο και κλικαρο στο <ανοιγμα με..>αντι να με βγαλη στη καρτελα να επιλεξω ενα προγραμμα μου βγαζη το Σημειωματάριο σαν προγραμμα:evil: τι εχει γινει?στο παρελθων δεν το εχει ξανακανη:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

εχεις κανει associate τα αρχεια με την καταληξη αυτη με το notepad

δυο λυσεις εχω

1 κρατημενο ctrl και θα σου βγαλει καρτελα open with

2 windows explorer> tools> folder options> file types βρισκεις την καταληξη που θες => delete την επομενη θα σου βγαζει open with

Δημοσ.

με το ctrl δεν κανει κατι,δεν εχω διαλεξη εγω ομως να ξεκινανε με Σημειωματάριο,το 2 μπορεις να το γραψης στα ελληνικα γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα και εχω greek windows,παντως εφχαριστω για τη βοηθεια:???:

Δημοσ.

windows explorer> tools> folder options> file types βρισκεις την καταληξη που θες => delete την επομενη θα σου βγαζει open with

στα ελληνικά:

ανοίγεις εναν Windows explorer (p.x. my computer )>εργαλεία>επιλογές φακέλων>τύποι αρχείων βρισκεις την καταληξη που θες => διαγραφή.....την επομενη θα σου βγαζει open with

Δημοσ.

πηγα οκ αλλα δεν γινεται τιποτα ετσι,το προβλημα ειναι οτι..σε καπιο αρχειο πχ. mp3,photo, κτλ.κανω δεξη κλικ μου βγαζη <ανοιγμα με..>αλλα οταν το πατησω μου βγαζη παντα το σημειοματαριο χωρης να το εχω διαλεξη να ανοιγη αυτοματα.

Δημοσ.

στο άνοιγμα με θα επιλέξεις από τη λίστα από τα προγράμματα που υπάρχουν, χωρίς όμως να κάνεις κλικ εκεί που λέει να ανοίγουν όλα πάντα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δημοσ.

ναι γραφη <<επιλογή προγράμματος>> αλλα οταν πατησω για να διαλεξω εγω πιο προγραμμα να ανοιξω δεν βγαζη τι λιστα αλλα απλα ανοιγη το σημειωματαριο:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

πράγματι τότε είναι παράξενο πρόβλημα.. συνήθως το σημειωματάριο έπρεπε να το γράφει στη λίστα με τα προτεινόμενα προγράμματα. εκτός αν δεν έχεις εγκαταστήσει άλλα προγράμματα.. λίγο χλωμό αυτό βέβαια..

Δημοσ.

XXXXX, μήπως έχεις εγκαταστήσει το TuneUp Utilities; blink.gif

Αυτό το πρόγραμμα έχει μια επιλογή για να εξαφανίζει το «Άνοιγμα Με...» και να σου ανοίγει τα αρχεία με το notepad.

Αν ναι, τότε τρέξε το System Control (είναι η 1η επιλογή στο «Costumize & Analyze») και πήγαινε:

1. Display > Filetypes > στο tab «Opening Files»
  2. Εκεί επέλεξε την 2η επιλογή: Show "Open With..." dialog
  3. Κάνε apply και δοκίμασε ξανά ό,τι δοκίμαζες.

Αν δεν έχεις το TuneUp Utilities, δοκίμασε να το εγκαταστήσεις και κάνε όλα τα προηγούμενα. Μάλλον θα λυθεί το πρόβλημά σου έτσι... blink.gif

Δημοσ.
με το ctrl δεν κανει κατι,δεν εχω διαλεξη εγω ομως να ξεκινανε με Σημειωματάριο,το 2 μπορεις να το γραψης στα ελληνικα γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα και εχω greek windows,παντως εφχαριστω για τη βοηθεια:???:

Εντάξει Αγγλικά δεν ξέρεις.. Ελληνικά ξέρεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...