louben Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 ΠΑιδια μια ερωτηση.Φιλος μου με 6 μηνο ADSL(VIVODI) που μολις ληγει μου ειπε πως επειδη θελει να αλλαξει εταιρεια του ειπαν πως αν σταματησει θα πληρωσει τελος 30 ευρω.Ισχυει κατι τετοιο?Αν ναι ισχυει και για τις υπολοιπες προσφορες-6μηνες ή ετησιες(Otenet,forthnet,HOL<connx κτλ)>
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 oxi den isxuei.px perneis adsl in a box kai ola ta lefta einai to paketo pou pliroses.tora an i vivo otan se bazei se diko tis diktio sou zitaei meta 30 euro auto den to xero.otan ixa vivo pantos den ixa plirosei.an ine alitheia tote i vivodi akoma mia fora apodikniei poso xalia eteria einai
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 μήπως ήθελε να σταματήσει πριν το κανονικό? δεν έχω ακούσει για vivodi κάτι τέτοιο...μήπως είχε και τηλέφωνο με vivodi??
polaki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Οταν ειχα και εγω Vivodi (μεσω OTE ομως) δεν ειχα πληρώσει για αποσύνδεση. Στο δικό της δίκτυο δεν ξέρω τί γίνεται, αλλά αν εισαι στο δικό της ο μονος λόγος για να φύγεις ειναι αν σε χαλάει τοσο πολυ η συνεννόηση μαζι τους, γιατι ακουω πολύ καλά λογια για το δικτυο της, και εχει και πολύ καλές τιμές.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 to diktio kala paei alla to mialo tous exei megalo provlima kai otan exeis provlima an kai merikes fores einai diskolo na ginei kati otan ise sto diktio tis tote proseuxisoun na peseis se kana sosto.krima giati eftiaxan grigora diktio alla to support ine gia tin plaka.tha mporousan na exoun polous pelates alla opos paei otan oi alloi isp ftiaxoun dika tous dslam tote poli apla tha xasoun para polous pelates.
PETROS13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 δεν παύει για την ώρα να έχει όμως καλό δίκτυο..και στους άλλους παρόχους η εξυπηρέτηση δεν είναι και η καλύτερη..
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 apla i vivo einai poli pato se exipiretisi antitheta me olous tous allous
louben Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 μήπως ήθελε να σταματήσει πριν το κανονικό? δεν έχω ακούσει για vivodi κάτι τέτοιο...μήπως είχε και τηλέφωνο με vivodi?? Απο οτι μου ειπε δεν ισχυει κατι τετοιο και επισης μου διευκρινησε οτι του το ειχαν πει εξ αρχης πριν κανει τη συνδεση.Του ειπα να παρει τηλεφωνο για διακοπη παραυτα και θα τον ξαναρωτησω για να διευκρινησω. Παντως και αυτος αγανακτισμενος με την τεχνικη υποστηριξη ηταν πραγμα που αποτελει και εναν απο τους λογους που φευγει(γιατι οσες φορες χρειαστηκε βοηθεια τον κρεμασαν)>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.