Προς το περιεχόμενο

Πως να οργανωσω τα δισκακια μου?

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπω τα dvd μου να αυξανονται με γοργους ρυθμους και σκεφτομαι πως να τα οργανωσω καλυτερα.

Τα dvd με προγραμματα τα εχω σε θηκες κλειστες, 64αρες, εξαλλου δεν τα χρειαζομαι συχνα.

Επισης τα cd μουσικης, ειναι σε ελεγχομενη κατασταση προς το παρον.

Εκει που γινεται χαμος ειναι με τα dvd ταινιων.

Προς το παρον τα εχω σε θηκες λεπτες, το καθενα μονο του, αλλα χωρις ταξινομηση.

Θελω να τα τακτοποιησω με τετοιο τροπο, που να τα 'βλεπω' και να ξερω τι περιεχουν, να ειναι κατηγοριοποιημενα σε ειδη(δρασης, αισθηματικα κλπ) και να υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης-προσθηκης.

Μην ξεχασω, ο χωρος στο δωματιο ειναι λιγος, αλλα υπαρκτος.

Εχω δει διαφορες θηκες, βιβλιοθηκες αλλα τελικα δεν ξερω ποια οργανωση ειναι πιο καλη.

Πειτε ιδεες για μια καλη οργανωση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημαντικό πρόβλημα, εκτός κι αν αγοράζουμε εξωτερικούς δίσκους των 200giga.. :P

Εγώ ένα φορητές θήκες και χωράνε καμιά 150αρία CD μέσα, αλλά πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα αρχείο στον H/Y με το τι περιέχει το κάθε DVD μέσα, έτσι ώστε και γρήγορα να βρίσκουμε κάτι αλλά και να γλυτώνουμε από το κατεβάζουμε την ίδια πχ ταινία ξανά..?

Δημοσ.
Σημαντικό πρόβλημα, εκτός κι αν αγοράζουμε εξωτερικούς δίσκους των 200giga.. :P

Εγώ ένα φορητές θήκες και χωράνε καμιά 150αρία CD μέσα, αλλά πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα αρχείο στον H/Y με το τι περιέχει το κάθε DVD μέσα, έτσι ώστε και γρήγορα να βρίσκουμε κάτι αλλά και να γλυτώνουμε από το κατεβάζουμε την ίδια πχ ταινία ξανά..?

συγνωμη για το ασχετο αλλα το 'εγγραφη 01-01-1970' πως εγινε??? :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Είναι παλαίουρας.

Ontopic

Χρησιμοποιώ πύργους για αποθήκευση και excel για καταχώρηση του περιεχόμενου του κάθε πύργου.

Δημοσ.

απ'οτι είδα στα γρήγορα το Visual CD θέλει χειροκίνητα να εισάγεις την κάθε ταινία..

Παλιότερα είχα το WhereIsIt κι εγώ αλλά δεν έχω δοκιμάσει πρόσφατη έκδοση του.

Αν δεν κάνω λάθος 'σκανάρει' το CD/DVD που εισάγουμε και δημιουργεί αυτόματα καταχώρηση με το όνομα που έχει το CD/DVD και τα περιεχόμενα του...???

Αν όχι το κάνει κάποιο πρόγραμμα αυτο??

Δημοσ.
απ'οτι είδα στα γρήγορα το Visual CD θέλει χειροκίνητα να εισάγεις την κάθε ταινία..

Παλιότερα είχα το WhereIsIt κι εγώ αλλά δεν έχω δοκιμάσει πρόσφατη έκδοση του.

Αν δεν κάνω λάθος 'σκανάρει' το CD/DVD που εισάγουμε και δημιουργεί αυτόματα καταχώρηση με το όνομα που έχει το CD/DVD και τα περιεχόμενα του...???

Αν όχι το κάνει κάποιο πρόγραμμα αυτο??

Ναι αλλα εμενα καθε νεο dvd με ταινιες, το nero το εχει ονομασει new, και απο τα video-ts αρχεια που να καταλαβει το whereisit τι ταινια περιεχει? Παλι στο χειροκινητο δεν γυρναμε?

Δημοσ.

Ε, δίνε κι εσύ ένα όνομα βρε Μέντορα κάθε φορά που καις ένα DVD μέσα από το nero, για να μη χρειάζεται να οσφραίνεται το εκάστοτε πρόγραμμα τα νύχια του για να καταλάβει ποια ταινία είναι (αν μιλάμε για συμπιεσμένες).

Σε άλλη περίπτωση και το CATVids θα έκανε μια χαρά δουλειά.

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει rename το πως καταχωρείται στο whereisit, και πχ μπορεις να αριθμεις τα DVD και να περνάς τον κωδικό που έχει βάλει, στη βάση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...