Προς το περιεχόμενο

Κατεστραμένο CD με drivers

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν Χρόνια πολλά σε όλους, και καλό 2007

Έχω το εξής πρόβλημα: μου έσπασε η θήκη του CD με τους drivers (το CD κόπηκε στα 2!), απο το εσωτερικό tv tuner της Manli που είχα αγοράσει απο το e-shop.

Το πραγματικό πρόβλημα όμως είναι, ότι στο site της Manli δεν υπάρχουν drivers για tv tuner!

Αυτό που ζητώ είναι αν κάποιος γνωρίζει κάποιο τρόπο να βρώ τους Drivers,

γιατι έχω αγοράσει πρόσφατα το tv tuner, και δεν έχω καθόλου όρεξη να αγοράζω άλλο.

Δημοσ.

Όχι δα, σιγά μην αγοράσεις άλλο μόνο για τους drivers. Απλά αν μπορείς πες μας το μοντέλο της κάρτας για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Δημοσ.

Η κάρτα είναι η: MANLI TV TUNER M-TV002 (PCITV713x)

δε θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο, (πρέπει να ανοίξω το pc για να δω)

πάντως είναι η μοναδική με chipset Philips, και το cd εγκατάστασης ήταν συμβατό με όλα τα μοντέλα tv tuner της manli και διάλεγα ποια εγκατάσταση αντιστοιχεί στην κάρτα μου, βάσει της μάρκας του chipset.

Βρήκα κάποιο driver στο driverguide.com, αλλά δε μπορώ να κατεβάσω, επειδή στο συγκεκριμένο site μου ζητά να δημιουργήσω mail, συμπληρώνωντας ένα σωρό προσωπικά στοιχεία προκειμένου να κάνω login, για να μου διαθέσει downloads.

Ρώτησα και στο e-shop που αγόρασα την κάρτα και μου είπαν ότι θα μπορούσαν να μου διαθέσουν αντίγραφο του CD εγκατάστασης, αλλά τους έχουν τελειώσει τα αποθέματα απο το συγκεκριμένο προϊόν.

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...