Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά, τις τελευταίες μέρες το AVG μου βγάζει ξαφνικά μικρό παράθυρο με το μήνυμα "autopop3 connecting to s3r314w3.lin.irk.ru" Αυτό το κάνει κάθε 3λεπτο περίπου για 30" και μετά χάνεται. Ξέρει κανείς τί σημαίνει;
accipio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δες εδώ έναν ομοιοπαθή. Άκρη δεν έβγαλα βέβαια, αλλά ίσως βοηθήσει.
Voodooman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ούτε εγώ έβγαλα άκρη,αλλά μάλλον κανένα malware θα είναι... Πλακώνομαι στα scannings τώρα, μήπως και το ξετρυπώσω. Σε ευχαριστώ πολύ για το link φίλε accipio! Upadate-Τελικά κάποια σχέση έχει με το Utorrent, με το που ενεργοποιώ το utorrent, μου βγάζει το μήνυμα.
Eusebius Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=6921 Το τελευταίο ποστ μου φαίνεται ότι δίνει μια λογική εξήγηση.
Voodooman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά ευχαριστώ πολύ! Όντως αυτό το τελευταίο post είναι το πιο λογικό. Το πρόβλημα λύθηκε μόλις τελείωσα με το συγκεκριμένο torrent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.