Ailuros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει στο Flight Simulator X μπορώ να σου βρω και μερικές καλές δικαιλογίες που πάνε οι επιδόσεις, για δοκιμάστε Gothic3 (Θεέ μου τι έκτρωμα...) και λύστε μου την απορία που στο διάτανο πάνε οι επιδόσεις εδώ.... Καλα φιλε Ailuros εισαι εκπληκτικος.Αν δε γινομαι αδιακριτος ποιο ειναι το επαγγελμα σου? Θηριοδαμαστής
Kombatant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Θηριοδαμαστής Αλήθεια λέει, τον έχω δει να δαμάζει διάφορα "θηρία"
JOHNX2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 ontos..... kai mena prosopika mou damase to thirio XFX 8800GTX kai mporesa na to kano na leitourgsi sosta!!!!!!!!!!!
activex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 sopate re paidia? toso xalia paei auto flight? endaksi bari bari alla eixa tin entiposi oti einai ligo noris gia na teliosi mia tetia karta.diladi apo to neo etos ti na perimenoume? to exei paiksi kanis se vista me dx 10? ante postarete kamia in game foto (apo home pc etsi...apo reviews kati pire to mati mou) pali ektos thematos eimai e?
Ailuros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 sopate re paidia? toso xalia paei auto flight? endaksi bari bari alla eixa tin entiposi oti einai ligo noris gia na teliosi mia tetia karta.diladi apo to neo etos ti na perimenoume? to exei paiksi kanis se vista me dx 10? ante postarete kamia in game foto (apo home pc etsi...apo reviews kati pire to mati mou) pali ektos thematos eimai e? Τα flight simulator σε γενικές γραμμές είτε είναι κάπου στα 30fps ή και παρακάτω. Για βάλε το Lock ON για παράδειγμα στο τωρινό σου σύστημα και πες μου τι ψάρια πιάνει. Οι προσομοιωτές της Microshaft είναι για να ξεκινήσεις το παιχνίδι να απογειώσεις το αεροσκάφος και να σκυλοβαρεθείς κάνα δίωρο αν έχεις βάλει μεγάλη διαδρομή μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου. Ούτε αντιπάλους έχεις ούτε πόλεις να βομβαρδίσεις ούτε τίποτα. Απλά το παίζεις πιλότος σε διάφορα αεροσκάφη και κάνεις ότι ακριβώς κάνει ο καθημερινός πιλότος μικρού ή μεγάλου αεροσκάφους. Και στον αυτόματο να το βάλει και να τσακίσει έναν υπνάκο λίγη διαφορά κάνει LOL. Mε άλλα λόγια δεν χρειάζονται καν οι τρελλές επιδόσεις. Αν σε μια πτήση οι επιδόσεις είναι μεταξύ 15-30fps μια χαρά είναι. Αν θέλετε προσομοιωτές πτήσης με λίγο παραπάνω δράση υπάρχει δόξα τω Θεώ και το Sturmovik. Το ΜS Flight Simulator είναι για να ξαπλάρεις στην πολυθρόνα με το joystick στο χέρι και να ακούς παράλληλα Μαρία Κάλλας για να φρικάρει το δικό σας ή του γείτουνα το γατί Αλήθεια λέει, τον έχω δει να δαμάζει διάφορα "θηρία" Roaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
falcon20 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 εαν και η 8800 γονατιζει στο fsx τοτε τι να πω? παντως μην ξεχνατε πως προκειται για τον καλυτερο και πιο αληθοφανη εξομοιωτη πτησης παγκοσμιως..As real as it gets! Ailure προφανως δεν εχεις δει μια online πτηση στο flight sim με τον ελληνικο FIR να ειναι ασφυκτικα γεματο απο κυκλοφορια α/φ απο ολο τον κοσμο,με πραγματικες μετεωρολογικες συνθηκες,κανονικη ραδιοτηλεφωνια (επικοινωνιες) και ελεγχο εναεριας κυκλοφοριας,και γενικα πιστη αναπαρασταση μιας πτησης με τα χρωματα του εθνικου η αλλου αερομεταφορεα..τρομερη αισθηση !
Kombatant Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 falcon20, αυτό που πιστεύω λέει ο Αίλουρος (και συμφωνώ παρεπιπτόντως) είναι ότι το Flight Simulator είναι ακριβώς αυτό. Προσομοιωτής. Δεν είναι παιχνίδι με την κλασσική έννοια του όρου - και για αυτό ίσως το λόγο έχει μεν μικρό, αλλά φανατικό κοινό ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκουν τα αεροπλάνα συναρπαστικά και τους αρέσει η αίσθηση που περιέγραψες πιο πάνω. Για μένα προσωπικά, η παραπάνω περιγραφή σου θα αποκτούσε άμεσα ενδιαφέρον αν μπορούσες να πετάξεις 2-3 βομβίτσες και να φέρεις τον σχετικό χαμό
Greek_Tornado Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 εαν και η 8800 γονατιζει στο fsx τοτε τι να πω? παντως μην ξεχνατε πως προκειται για τον καλυτερο και πιο αληθοφανη εξομοιωτη πτησης παγκοσμιως..As real as it gets! Ailure προφανως δεν εχεις δει μια online πτηση στο flight sim με τον ελληνικο FIR να ειναι ασφυκτικα γεματο απο κυκλοφορια α/φ απο ολο τον κοσμο,με πραγματικες μετεωρολογικες συνθηκες,κανονικη ραδιοτηλεφωνια (επικοινωνιες) και ελεγχο εναεριας κυκλοφοριας,και γενικα πιστη αναπαρασταση μιας πτησης με τα χρωματα του εθνικου η αλλου αερομεταφορεα..τρομερη αισθηση ! Νάτος και ο συνάδελφος της VATSIM (ή μήπως IVAO) ! Ό,τι και να πεις, αν δεν το δει κάποιος που δεν έχει πρότερη εμπειρία, διαδικασία από κατάθεση σχεδίου πτήσης μέχρι τροχοδρόμηση και πάρκινγκ μετά την προσγείωση, όλα αυτά με κίνηση αληθινού αεροδρομίου γύρω σου και real-time καιρό, και add-on αεροπλάνα που δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνιδάκια που έχει από default το Flight Simulator, ε τότε λογικό είναι να το βαριέται και να ψάχνει τις... βόμβες. Εγώ έχω περάσει τις μεγαλύτερες αγωνίες της ζωής μου, σε προσγείωση στη Σάμο με ATR, κίνηση παντού, τον πύργο ελέγχου να εκτοξεύει εντολές στον ασύρματο (στην COM1 γιατί έχουμε ΚΑΙ COM2) και εγώ να παλεύω να ευθυγραμιστώ με το διάδρομο μέσα στην ομίχλη και τη βροχή, 2 μίλια πριν το αεροδρόμιο, τα βουνά από τη μία, το FIR της Τουρκίας από την άλλη, και οι αναταράξεις να σε κάνουν να χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου από το προπορευόμενο 737 που σε ταρακουνάει με wake turbulence για τα καλά... Αχχχ τι μου θύμισες τώρα...
Kombatant Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ό,τι και να πεις, αν δεν το δει κάποιος που δεν έχει πρότερη εμπειρία, διαδικασία από κατάθεση σχεδίου πτήσης μέχρι τροχοδρόμηση και πάρκινγκ μετά την προσγείωση, όλα αυτά με κίνηση αληθινού αεροδρομίου γύρω σου και real-time καιρό, και add-on αεροπλάνα που δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνιδάκια που έχει από default το Flight Simulator, ε τότε λογικό είναι να το βαριέται και να ψάχνει τις... βόμβες. Ίσως σου φανεί περίεργο, αλλά υπάρχει και κόσμος που δε τη "βρίσκει" με αυτό που περιέγραψες... γίνεσαι λιγάκι απόλυτος
falcon20 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Συναδελφε προφανως καταλαβαινομαστε!! Στο συστημα σου βλεπω και την 8800..μηπως θα μπορουσες να μας κατατοπησεις σχετικα με τις επιδοσεις της στο flight sim X?ειμαι ετοιμος να φτιαξω ενα συστηματακι με βαση την 8800 και η αποδοση της ,με ενδιαφερει στο fsx..φαντασου φιλε Greek_Tornado να εισαι short final runway 09 στη Σαμο με Instrument meteorogical condiitons,gust winds 24kt kai overcast cloud coverage me ATR 72 με κρατημα στον αριστερο κινητηρα,καμμια 40 ψυχες πισω να ουρλιαζουν (fspassengers)!,και να ΜΗΝ εχεις το frame rate που χρειαζεσαι!!τουλαχιστον 35-40!! ..παιζονται ζωες επιβατων εδω!χαχα ασε που η Ολυμπιακη (virtual) θα μας χρεωσει και τo αεροπλανο!
Greek_Tornado Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Συναδελφε προφανως καταλαβαινομαστε!! Στο συστημα σου βλεπω και την 8800..μηπως θα μπορουσες να μας κατατοπησεις σχετικα με τις επιδοσεις της στο flight sim X?ειμαι ετοιμος να φτιαξω ενα συστηματακι με βαση την 8800 και η αποδοση της ,με ενδιαφερει στο fsx..φαντασου φιλε Greek_Tornado να εισαι short final runway 09 στη Σαμο με Instrument meteorogical condiitons,gust winds 24kt kai overcast cloud coverage me ATR 72 με κρατημα στον αριστερο κινητηρα,καμμια 40 ψυχες πισω να ουρλιαζουν (fspassengers)!,και να ΜΗΝ εχεις το frame rate που χρειαζεσαι!!τουλαχιστον 35-40!! ..παιζονται ζωες επιβατων εδω!χαχα ασε που η Ολυμπιακη (virtual) θα μας χρεωσει και τo αεροπλανο! Για να απαντήσω εν συντομία: Δεν αντέχει η GTS... Αν κάνεις παραχωρήσεις (εντάξει όχι μεγάλες αλλά με 8800 θες αλήθεια να κάνεις παραχωρήσεις; ) θα παίξει με το πολύ 30 fps... Για GTX μάλλον ναι, αλλά και πάλι με το ζόρι... Τι θα γίνει αν μπούνε πάνω και add-ons κλπ; Γι'αυτό αν δε βιάζεσαι περίμενε να δεις τι έχει να πει και η ATi επί του θέματος και μετά στήσε το καινούριο μηχανάκι σου. Κατά τα άλλα, όπως θα περίμενες από μια 8800, πετάει σε όλα, driving sims κλπ που κυρίως ασχολούμαι όπως GT Legends, GTR2 κλπ.
istrios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 MHN XRISIMOPOIHS kanenan alon odigo ektos apo auton pou exi sto cd pou sinodeui tin karta. kai i dikia mou i XFX 8800GTX mou ekane 1000 kolpa kai problimata me tous alous odigous (97.02 - 97.44 k.t.l.).... MONO ME TOUS ODIGOUS APO TO CD H DIKI MOU H XFX 8800GTX DOULEUI KANONIKA!!!!! toulaxiston mexri stigmis pou iparxoun oi 97.44...... Εγώ από την πρώτη στιγμή χρησιμοποίησα τους 97.44 σε XFX 8800 GTX και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
falcon20 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Για να απαντήσω εν συντομία: Δεν αντέχει η GTS... Αν κάνεις παραχωρήσεις (εντάξει όχι μεγάλες αλλά με 8800 θες αλήθεια να κάνεις παραχωρήσεις; ) θα παίξει με το πολύ 30 fps... Για GTX μάλλον ναι, αλλά και πάλι με το ζόρι... Τι θα γίνει αν μπούνε πάνω και add-ons κλπ; Γι'αυτό αν δε βιάζεσαι περίμενε να δεις τι έχει να πει και η ATi επί του θέματος και μετά στήσε το καινούριο μηχανάκι σου. Κατά τα άλλα, όπως θα περίμενες από μια 8800, πετάει σε όλα, driving sims κλπ που κυρίως ασχολούμαι όπως GT Legends, GTR2 κλπ. σε ευχαριστω ..ισως θα επρεπε να επισκεφτουμε τις εγκαταστασεις της Olympic Aviation και τον δικο τους simulator για να ευχαριστηθουμε επιτελους καποτε πραγματικο flight simming!
istrios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Flight Simulator X—Tech Tips tThe following information will outline exactly what settings need tweaking in order to get the best custom tailored experience no matter what NVIDIA Graphics Card you own. These tech tips will truly let you play the game The Way It's Meant To Be Played. Try This Using in-game AF (anisotropic filtering) is always better than forcing AF in Driver Control Panel. It's always faster and gives virtually the same image quality, because game developers know exactly which surfaces need anisotropic filtering and which don't. It allows the GPU to save the precious resources and achieve better gameplay. Use in-game AF in Microsoft's Flight Simulator X to achieve better image quality.
falcon20 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε istrie σε ευχαριστουμε ,πολυ χρησιμο το πινακακι..πραγματι υπαρχει αισθητη διαφορα για την ηδη ταλαιπωρημενη 7600 μου...να σαι καλα.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.