nikigrist Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ανοίγοντας χθές ένα αρχείο που κατέβασα με το μ-torrent μου ζητήθηκε κάποιο password για να ανοίξει. Κάποιο ιό μάλλον τσίμπησα και απο κείνη την ώρα όταν συνδέομαι ακόμα και με το firefox μου βγάζει παράθυρα με περιέργεσ διαφημίσεις. Το antispyware μου δεν δούλεψε . Τι προτείνεται να κάνω, χρειάζομαι βοήθεια είμαι νέος στο downloading.
greekboy Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 gia dokimase to plugin tou Adblock gia na tis blockaris an ine kapoies sigkekrimenes...anti-spyware programs dokimases?px ad-aware,spybot spyware doctor ktl...
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 κατά τη γνώμη μου κάνε μία επαναφορά συστήματος. νομίζω έτσι θα αποκατασταθεί το πρόβλημα...
GRECTORAS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 σωστος ο πετρος13.system restore μια μέρα πριν.κάνε κι άνα φουλ scan μετα και βλέπουμε.κακώς πάντως προσπαθείς να ανοίξεις πράγμα που θέλει psw.τόσο πράγμα κυκλοφορεί εκεί έξω.για να ζητάει psw θα σου δώσει και κάτι άλλο που δεν θα το θελες ποτέ
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 προσοχή όμως..το restore σβήνει και προγράμματα τα οποία είναι απλά σε μορφή setup,ta ποία είχες κατεβάσει πρόσφατα. αν θέλεις να κρατήσεις κάποιο ή κάποια, βάλτο απλά σε win rar αρχείο.
nikigrist Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Πως ακριβώς γίνεται η επαναφορά σε προηγούμενη μερα ? εκτός απο το f8 στην αρχή.
anaxiopistos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Ανοίγοντας χθές ένα αρχείο που κατέβασα με το μ-torrent μου ζητήθηκε κάποιο password για να ανοίξει. Κάποιο ιό μάλλον τσίμπησα και απο κείνη την ώρα όταν συνδέομαι ακόμα και με το firefox μου βγάζει παράθυρα με περιέργεσ διαφημίσεις. Το antispyware μου δεν δούλεψε . Τι προτείνεται να κάνω, χρειάζομαι βοήθεια είμαι νέος στο downloading. Κανε format Μοναδικη λυση.Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα.Και να προσεχεις αλλη φορα
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 format όχι. μόνο αν δεν λυθεί το πρόβλημα..πράγμα απίθανο.. θα πας στο βοήθεια και υποστήριξη των windows και θα δεις μια επιλογή που λέει επαναφορά συστήματος. στη συνέχεια θα πατήσεις ' επαναφορά του υπολογιστή μου σε προηγούμενο χρονικό σημείο. θα δεις ποιες ημερομηνίες υπάρχουν και θα το πας σε μία από αυτές.. so simple.
nikigrist Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά τα windows δεν μου επιτρέπουν επαναφορά. Καμιά άλλη πρόταση ?
PETROS13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 δεν σου επιτρέπουν???.. εννοείς ότι δεν βλέπεις κάποια ημερομηνία ρυθμισμένη ή δεν είναι προγραμματισμένο από windows? αν δεν γίνεται τότε...αρχίζεις σκανάρισμα με όποιο πρόγραμμα βρεις μπροστά σου..μετά είναι το format..
anaxiopistos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μην χανεις χρονο,μονο με format θα ΔΕΙς το φως σου.Το εχουμε κανει και εμεις δεκαδες φορες.Do it.
[email protected] Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 re Mhn to Tromazete to Pedi ...... Ti Format kai Prasina alloga ... eleos to Format den einai h monh lysH .......... Apegkatesthse kai Ksanaegkatesthse ton Firefox sou ......... an Synexisei .... koita Mhpos sou exei alaksei to Home-page kai sou petaei afta ta para8Hra ...... an parola afta .. kota na baleis kana kao ANTI ..... an parola afta Synexisei ... ti na sou o .. kane FORMAT (xeexexexex)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμασε το HijackThis για να παρεις log του συστηματος. Μετα κανε copy-paste το log file στο site του ΗijackΤhis για να δεις που ειναι το προβλημα.
[email protected] Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμασε το HijackThis.Μετα κανε copy-paste το log file στο site του ΗijackΤhis για να δεις που ειναι το προβλημα. Kali symbouli to exo dokimasei kai ego ....... (Pedia mhn me pareksigisete ..... den kano epitides spam :twisted: )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.