Προς το περιεχόμενο

Παράθυρα με διαφημίσεις

nikigrist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγοντας χθές ένα αρχείο που κατέβασα με το μ-torrent μου ζητήθηκε κάποιο password για να ανοίξει. Κάποιο ιό μάλλον τσίμπησα και απο κείνη την ώρα όταν συνδέομαι ακόμα και με το firefox μου βγάζει παράθυρα με περιέργεσ διαφημίσεις. Το antispyware μου δεν δούλεψε . Τι προτείνεται να κάνω, χρειάζομαι βοήθεια είμαι νέος στο downloading.

Δημοσ.

σωστος ο πετρος13.system restore μια μέρα πριν.κάνε κι άνα φουλ scan μετα και βλέπουμε.κακώς πάντως προσπαθείς να ανοίξεις πράγμα που θέλει psw.τόσο πράγμα κυκλοφορεί εκεί έξω.για να ζητάει psw θα σου δώσει και κάτι άλλο που δεν θα το θελες ποτέ

Δημοσ.

προσοχή όμως..το restore σβήνει και προγράμματα τα οποία είναι απλά σε μορφή setup,ta ποία είχες κατεβάσει πρόσφατα. αν θέλεις να κρατήσεις κάποιο ή κάποια, βάλτο απλά σε win rar αρχείο.

Δημοσ.
Ανοίγοντας χθές ένα αρχείο που κατέβασα με το μ-torrent μου ζητήθηκε κάποιο password για να ανοίξει. Κάποιο ιό μάλλον τσίμπησα και απο κείνη την ώρα όταν συνδέομαι ακόμα και με το firefox μου βγάζει παράθυρα με περιέργεσ διαφημίσεις. Το antispyware μου δεν δούλεψε . Τι προτείνεται να κάνω, χρειάζομαι βοήθεια είμαι νέος στο downloading.

Κανε format :-D Μοναδικη λυση.Ολα τα αλλα ειναι ημιμετρα.Και να προσεχεις αλλη φορα :-D

Δημοσ.

format όχι. μόνο αν δεν λυθεί το πρόβλημα..πράγμα απίθανο..

θα πας στο βοήθεια και υποστήριξη των windows και θα δεις μια επιλογή που λέει επαναφορά συστήματος. στη συνέχεια θα πατήσεις ' επαναφορά του υπολογιστή μου σε προηγούμενο χρονικό σημείο. θα δεις ποιες ημερομηνίες υπάρχουν και θα το πας σε μία από αυτές.. so simple.

Δημοσ.

δεν σου επιτρέπουν???.. εννοείς ότι δεν βλέπεις κάποια ημερομηνία ρυθμισμένη ή δεν είναι προγραμματισμένο από windows? αν δεν γίνεται τότε...αρχίζεις σκανάρισμα με όποιο πρόγραμμα βρεις μπροστά σου..μετά είναι το format..

Δημοσ.

re Mhn to Tromazete to Pedi ...... Ti Format kai Prasina alloga ... eleos to Format den einai h monh lysH ..........

Apegkatesthse kai Ksanaegkatesthse ton Firefox sou ......... an Synexisei .... koita Mhpos sou exei alaksei to Home-page kai sou petaei afta ta para8Hra ...... an parola afta .. kota na baleis kana kao ANTI .....

an parola afta Synexisei ... ti na sou o .. kane FORMAT (xeexexexex)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...