Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το Bs Player.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικες φορες το Bs Player παθαινει κατι και οταν παω να ανοιξω ενα βιντεο μου βγαζει το μηνυμα που δειχνει στην εικονα. Λυνεται μονο αν αποσυνδεθω ή αν κανω επανακινηση τον υπολογιστη. Καμμια ιδεα για να λυθει το προβλημα; Το εχω κανει απεγκατασταση πολλες φορες, αλλα κανει παλι τα ιδια.

IMG_261206075707.JPG

Δημοσ.
... Καμμια ιδεα για να λυθει το προβλημα;

Να σταματήσεις να τον χρησιμοποιείς. Απορώ, ποιος είναι ο λόγος που τον χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι βαζω αυτη την εκδοση, επειδη η 2 και η Pro παρουσιαζουν αυτο το προβλημα πιο συχνα!! Που μπορει να οφειλεται;

o bs einai poly kalos alla i ekdosi 2 einai axristi k varia...
Δεν εχω την 2. Οπως φαινεται και στην φωτογραφια εχω την 1.42.
Δημοσ.
kastel esi poion xrisimopoieis?

PowerDVD 6 και Windows Media Player 11. Τίποτα άλλο.

το θεμα ειναι οτι βαζω αυτη την εκδοση, επειδη η 2 και η Pro παρουσιαζουν αυτο το προβλημα πιο συχνα!! Που μπορει να οφειλεται;

Δεν εχω την 2. Οπως φαινεται και στην φωτογραφια εχω την 1.42.

Η καλύτερη version του BS Player ήταν η 1.39

Δημοσ.

Καλημέρα.Εγώ έχω την έκδοση 1.36 build 825 και ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.Στο κάνει σε πολλά video ή σε κάποια συγκεκριμένα;

Δημοσ.

μου έβγαλε το ίδιο με τον φίλο,αλλά είδα ότι έβγαζε error σε όλους τους player μου(wmp,winamp,media player classic,bs)σε όλους.scannara δεν βρήκα τίποτα. system restore 3 μέρες πίσω και όλα τζετ!!!!!!!!!ψάξτε την.

Δημοσ.

παιζει υπότιτλους αλλά όχι με δύο χωριστά αρχεια(δλδ ένα avi κ ένα srt ή sub).τα κάνεις convert και μετά.(άλλος ένας λόγος που προτιμώ τον bs,πετάς το avi μέσα,πετάς και τους υπότιτλους και είσαι τζετ)

Δημοσ.

μου έβγαλε το ίδιο με τον φίλο,αλλά είδα ότι έβγαζε error σε όλους τους player μου(wmp,winamp,media player classic,bs)σε όλους.scannara δεν βρήκα τίποτα. system restore 3 μέρες πίσω και όλα τζετ!!!!!!!!!ψάξτε την.

pws ekanes sustem restore me programma, h epanafora susthmatos?eimai teleiws asxetos me auto?

Δημοσ.

δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο προβλημα πάντως το system restore με έχει σωσει πολλές φορές κι από δικές μου ...πας start,programs,accessories,system tools,system restore κι εκεί έχει κάποιες ημερομηνίες που μπορείς να γυρίσεις το pc σου.(ότι έχεις κάνει από τότε μέχρι σήμερα πάπαλα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...