Luxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μερικες φορες το Bs Player παθαινει κατι και οταν παω να ανοιξω ενα βιντεο μου βγαζει το μηνυμα που δειχνει στην εικονα. Λυνεται μονο αν αποσυνδεθω ή αν κανω επανακινηση τον υπολογιστη. Καμμια ιδεα για να λυθει το προβλημα; Το εχω κανει απεγκατασταση πολλες φορες, αλλα κανει παλι τα ιδια.
kastel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 ... Καμμια ιδεα για να λυθει το προβλημα; Να σταματήσεις να τον χρησιμοποιείς. Απορώ, ποιος είναι ο λόγος που τον χρησιμοποιείς;
GRECTORAS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 βάλε μια άλλη έκδοση,πιο παλιά ή την pro.
dimitris2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 o bs einai poly kalos alla i ekdosi 2 einai axristi k varia...
Luxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 το θεμα ειναι οτι βαζω αυτη την εκδοση, επειδη η 2 και η Pro παρουσιαζουν αυτο το προβλημα πιο συχνα!! Που μπορει να οφειλεται; o bs einai poly kalos alla i ekdosi 2 einai axristi k varia...Δεν εχω την 2. Οπως φαινεται και στην φωτογραφια εχω την 1.42.
kastel Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 kastel esi poion xrisimopoieis? PowerDVD 6 και Windows Media Player 11. Τίποτα άλλο. το θεμα ειναι οτι βαζω αυτη την εκδοση, επειδη η 2 και η Pro παρουσιαζουν αυτο το προβλημα πιο συχνα!! Που μπορει να οφειλεται; Δεν εχω την 2. Οπως φαινεται και στην φωτογραφια εχω την 1.42. Η καλύτερη version του BS Player ήταν η 1.39
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Σε εσας βγαζει τετοια σφαλματα ή το κανει μονο σε εμενα;
nontasg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα.Εγώ έχω την έκδοση 1.36 build 825 και ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.Στο κάνει σε πολλά video ή σε κάποια συγκεκριμένα;
dimitris2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 egw pou xrisimopoiw to bs apo tis prwtes ekdoseis mexri k ti 2 den thimamai na exw tetoio provlima
GRECTORAS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 μου έβγαλε το ίδιο με τον φίλο,αλλά είδα ότι έβγαζε error σε όλους τους player μου(wmp,winamp,media player classic,bs)σε όλους.scannara δεν βρήκα τίποτα. system restore 3 μέρες πίσω και όλα τζετ!!!!!!!!!ψάξτε την.
xristos21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 to windows media player 11 paizei upotitlous?pou tha to brw.exete link apo to site ths microsoft,to dinei plhres?
GRECTORAS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 παιζει υπότιτλους αλλά όχι με δύο χωριστά αρχεια(δλδ ένα avi κ ένα srt ή sub).τα κάνεις convert και μετά.(άλλος ένας λόγος που προτιμώ τον bs,πετάς το avi μέσα,πετάς και τους υπότιτλους και είσαι τζετ)
xristos21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 μου έβγαλε το ίδιο με τον φίλο,αλλά είδα ότι έβγαζε error σε όλους τους player μου(wmp,winamp,media player classic,bs)σε όλους.scannara δεν βρήκα τίποτα. system restore 3 μέρες πίσω και όλα τζετ!!!!!!!!!ψάξτε την. __________________ pws ekanes sustem restore me programma, h epanafora susthmatos?eimai teleiws asxetos me auto?
GRECTORAS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 δεν ξέρω αν έχεις το ίδιο προβλημα πάντως το system restore με έχει σωσει πολλές φορές κι από δικές μου ...πας start,programs,accessories,system tools,system restore κι εκεί έχει κάποιες ημερομηνίες που μπορείς να γυρίσεις το pc σου.(ότι έχεις κάνει από τότε μέχρι σήμερα πάπαλα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.