viper2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά η συζήτηση έχει πολύ ζουμί! Λοιπόν το άρθρο αυτό έχει βγεί τέλη 2005! Εγώ λέω ότι έχουν βγεί τίτλοι που καταρίπτουν μερικά points του άρθρου! Για να μάθουν και άλλοι που δεν ξέρουν ακούω ποίοι τίτλοι πιστεύεται ότι καταρίπτουν αυτά τα points, χριστούγεννα είναι τουλάχιστον ας ξοδέψουμε τα λεφτά μας σε κάτι καλό τι λέτε? δικιά μου προταση: Gears of War! den mas les poioi titloi katariptoun poia points tou athrou? ektos apo to diskopotiro twn 360rs fisika
raven360 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 "Marine, we need you to head to the depths of the compound to rescue a scientist that is being held hostage by Satan and his manyfold minions. Here's your pistol and eight rounds of ammunition. Good luck." ολα τα $$$ ο τυπος... :mrgreen: :mrgreen:
KenZone Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 "Marine, we need you to head to the depths of the compound to rescue a scientist that is being held hostage by Satan and his manyfold minions. Here's your pistol and eight rounds of ammunition. Good luck." ολα τα $$$ ο τυπος... :mrgreen: :mrgreen: siga ta auga p mas leei to ar8ro .. se alla games (px metal gear) 3ekinas xwris opla k s leei swse ton kosmo! alles amerikanies dn exw ore3i na diavasw ... to palikari mallon duskoleuetai polu na euharisti8ei game xwris na exei ta teleia textures kai ta apeira opla wste na gazwnei eleu8era oti kineitai akrivws opws ton ema8e i patrida t .. ti na pw..
neovdr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Κοίτα Kenzone χτεσινός δεν είμαι, adsl εχω rapidshare account έχω και δεν γουστάρω να κατεβάζω πειρατικά όπως μου προτείνεις! Κάτι τύποι σαν και εσένα είναι που υποστηρίζουν την πειρατεία και κάνουν την κατάσταση χειρότερη! Επίσης το σωστό είναι ο εχθρός κάνοντας χρήση του σωστού AI να είναι δύσκολος ώστε το παιχνίδι να απαιτεί την δικιά σου ικανότητα να σκοτώσεις τον αντίπαλο και όχι την ικανότητα σου στο ammo scavenging.
KenZone Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Κοίτα Kenzone χτεσινός δεν είμαι, adsl εχω rapidshare account έχω και δεν γουστάρω να κατεβάζω πειρατικά όπως μου προτείνεις! Κάτι τύποι σαν και εσένα είναι που υποστηρίζουν την πειρατεία και κάνουν την κατάσταση χειρότερη! Επίσης το σωστό είναι ο εχθρός κάνοντας χρήση του σωστού AI να είναι δύσκολος ώστε το παιχνίδι να απαιτεί την δικιά σου ικανότητα να σκοτώσεις τον αντίπαλο και όχι την ικανότητα σου στο ammo scavenging. haha kalo k auto!! exeis rapidshare account gia na katevazeis nomima ??? XD ti allo 8a akousoume .. egw padws oute rapidshare account exw oute kai kateuazw paixnidia giati polu apla dn exw pc p na mporei na pai3ei paixnidia. oti account kerdisa me podous to edwsa se filous m p i3eran na ton xrisimopoiisoun swsta.. kai na hareis min m kaneis i8ikologia gia peirateia xristougenniatika..akous kati tipoi san k emena...skepsou pws an dn upirxa egw dn 8a mporouses esu na perifaneuesai oti dn pairneis peiratika :???: an mporousan na kanoun kalutero ai me to budget p exoun 8a to ekanan .. twra tin opoia vlakeia vgainei k leei o ka8enas kai klapsourizei epeidi dn mporei na apolausi ta games ws exoun dn exw ore3i na tin diavazw giati dn allazei kati me auton ton tropo. les oti niw8eis 8uma k pali pas k ta skas se games .. e ti na s pw poia .. an s pw oti kati tupoi san k esena einai p deixnoun ti 8umata uparxoun sti viomihania wste na tous pasarei alli mia apo ta idia mipws 8a para3igi8eis kiolas ? [kales giortes]
casabel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 re paides min trelathoume kiolas kai to ps2 otan ptwto-vgike 230.000 drx ekane kai oloi agorasane..twra griniazoume gia ta 600e pou sou zitane gia ena blue-ray mixanima pou tha vgazei lagous me petraxilia??imarton
KenZone Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 re paides min trelathoume kiolas kai to ps2 otan ptwto-vgike 230.000 drx ekane kai oloi agorasane..twra griniazoume gia ta 600e pou sou zitane gia ena blue-ray mixanima pou tha vgazei lagous me petraxilia??imarton swstos... einai i propaganda p skotwnei to ps3 .. o adagwnismos ipirxe pada apo ta gnwsta metwpa ... kai to ps2 itan ena polu metrio poiotika proion to opoio omws ekane treles poliseis.
neovdr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Kenzone μην κάνεις υποθέσεις για το τι κάνω με το rapidshare account μου, ναι για file sharing το χρησιμοποιώ αλλά όχι για τα αρχεία που υπονοείς! Και ποιός είσαι εσύ ρε φίλε? Και να σου πώ και κάτι, γουστάρω να παίζω games και δεν γουστάρω να με κοροϊδεύουν και αν τύποι σαν και εσένα ήταν η πλειοψηφία τότε θα είχαμε μείνει ακόμα στα κάρα. Ακούς εκεί να απολαύσουμε τα games όπως έχουν! Δηλαδή τι θέλεις να τους πούμε και ευχαριστώ δηλαδή? Αλλά έτσι είναι κάτι τύποι σαν και εσένα καταστρέφουν την συζήτηση για να κάνουν τους έξυπνους, ιδιαίτερα όταν δεν καταλαβαίνουν το επιχείρημα του άλλου. Πάντως σκέφτομαι να σε προτείνω σε καμία εταιρεία να κάνεις το PR για να πληρώνεσαι κιόλας! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το άρθρο δεν κατηγορεί όλα τα παιχνίδια και είπα ότι είναι παλιό (τέλη 2005 remember?) και ήταν αφορμή για να συζητήσουμε ποιά παιχνίδια καταρίπτουν τα επιχειρήματα του άρθρου, αλλά κλασικά ήρθες εσύ να μας κάνεις το άσπρο μαύρο!
billyyo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα τα βιντεό-παιχνίδια έχουν γίνει βιομηχανία που, όπως κάθε βιομηχανία έχει σκοπό το κέρδος. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει πρόοδο. Εγώ νομίζω αυτό που λείπει πλέον από τα παιχνίδια δεν είναι ο ρεαλισμός σε επίπεδο πραγματικότητας ή το κορυφαίο Α.Ι. Λείπουν οι προτότυπες ιδέες. Παίξαμε στρατιγικής στον Β' παγκόσμιο και την αρχαιότητα 10000 φορές. Τον αθόρυβο κατάσκοπο άλλες τόσες. Τον φονιά επίσης. Χρειάζεται κάτι νέο. Κάποτε βγαίναν ήρωες βιντεοπαιχνιδιών που τους αγαπάγαμε όπως τους ήρωες των κομιξ. Αυτό έχει να γίνει πολλά χρόνια τώρα. Και ξέρετε γιατί? Γιατί όλοι δίνουν σημασία στα γραφικά, τον ήχο, το Α.Ι κλπ.
neovdr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Χμμ... Ενδιαφέρον δεν το είχα σκεφτεί αυτό billy όντως έχεις δίκιο, με έκανες και θυμήθηκα το Monkey Island, αχ που πήγαν αυτά τα παιχνίδια!
kickeras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Makari kathe etairia na eixe ti dinatotita na vgalei paixnidia me teleio scenario, teleia grafika, teleio AI, teleia mousiki, teleio voice acting alla de ginetai pws na to kanoume. Apeira lefta, apeiro talento, poli empeiria, ametrites wres douleias kai tixi thelei gia na vgei kati kalo. I diadikasia paragwgis enos paixnidiou einai poli pio diskoli apo oso fainetai.....Kai an ginotan na vgei tetoio teleio paixnidi mesa se xroniko diastima (peripou 2 years) wste na mi thewreitai texnologika kseperasmeno tha ithele 35 workstation gia na treksei.....
KenZone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Kenzone μην κάνεις υποθέσεις για το τι κάνω με το rapidshare account μου, ναι για file sharing το χρησιμοποιώ αλλά όχι για τα αρχεία που υπονοείς! Και ποιός είσαι εσύ ρε φίλε? Και να σου πώ και κάτι, γουστάρω να παίζω games και δεν γουστάρω να με κοροϊδεύουν και αν τύποι σαν και εσένα ήταν η πλειοψηφία τότε θα είχαμε μείνει ακόμα στα κάρα. Ακούς εκεί να απολαύσουμε τα games όπως έχουν! Δηλαδή τι θέλεις να τους πούμε και ευχαριστώ δηλαδή? Αλλά έτσι είναι κάτι τύποι σαν και εσένα καταστρέφουν την συζήτηση για να κάνουν τους έξυπνους, ιδιαίτερα όταν δεν καταλαβαίνουν το επιχείρημα του άλλου. Πάντως σκέφτομαι να σε προτείνω σε καμία εταιρεία να κάνεις το PR για να πληρώνεσαι κιόλας!dekara dn dinw ti to kaneis to rapidshare account s kai nai ofeileis na peis euharistw se kapoion p ka8etai oli tin wra k grafei kwdika gia ena ai to opoio esu 8ewreis hazo.apla des poios arxise na leei gia ton allo *kati tipoi san k esena* k 8a meta ela k pes m oti egw katastrefw ti sizitisi !!Kai pio akrivws einai auto to epixeirima dld ?kai an mporeis na m vreis tetoia douleia eisai megalos.
Melinbonian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Na iremisoume, agies meres einai!Anyway,diafwnw me to arthro afou ta vlepei poli genika kai ipervolika aisiodoksa ,me tin enoia oti ena game px.doom gia to kathena borei na thewreitai pio kalo apo ti proigoumeni version tou giati einai pio realistiko.Ti einai omws realistiko gia to kathena?Ama itan apolita realistiko,tha eprepe na eixan leei kalitero A.I.Dekto kai poli epithimito.Kai egw lew ,gia na einai kalo,ekksou kai realistiko,tha prepei na pethaineis kai me mia sfaira!H na min exeis dinatotita pollwn save.Einai dinaton?O skopos tou gaming einai to game,i apolausi, kai oxi i anaparastasi tis pragmatikotitas.De nomizw na endiefere kanenan paixnidi pou de borei na to termatisei 100%.Auta.
neovdr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή στο απλοϊκό σου μυαλό Kenzone κανένας δεν μπορεί να ασκήσει κριτική σε ένα παιχνίδι για το AI η το οτιδήποτε? Τι θέλεις δηλαδή να σου αρχίσω τα τεχνικά για να μην καταλαβαίνεις τι σου γίνεται? Ναι ρε φίλε υπάρχουν παιχνίδια που αξίζουν τον κόπο αλλά και ένα σωρό μπούρδες!!! Προγραμματιστής είμαι και ξέρω τη δυσκολία να γράφεις κώδικα. Τέλος πάντων αυτό είναι το τελευταίο post γιατί δεν αξίζεις τον κόπο μου ρε φίλε! Άντε βρές κάποιον άλλο τώρα να έρθεις σε αντιπαράθεση!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.