Προς το περιεχόμενο

sindesi me?

s.xaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το users μαλλον ειναι απο καποιον dialer και πρεπει να το σβησεις αν δε το χρειαζεσαι. Κανε και ενα καλο ελεγχο στο μηχανημα σου για spyware με 2-3 προγραμματα πχ Spybot, adaware, ms defender...

Δημοσ.

Αν δε εχεις PSTN μοντεμ (το κλασσικο δηλαδη) συνδεδεμενο στον υπολογιστη σου, δε μπορει να σε χρεωσει κανενας dialer. Απλα αν εχεις στο μηχανημα σου, σου προκαλει μια μικρη μειωση των επιδοσεων επειδη δουλευει συνεχεια για να βρει και να καλεσει γραμμη.

Δημοσ.

Όχι δεν θα έχεις.

Τώρα ότι σου κόβεται η σύνδεση είναι μάλλον άσχετο (αν είναι USB ADSL modem δες για drivers). Αν το users... είναι όντως dialer τότε ψάχνει για modem/αναλογική γραμμή για να καλέσει. Πάντως κάνε σήγουρα αυτό που σου είπε ο asmilon για να ψάξεις για spywares.

Δημοσ.
Αν δε εχεις PSTN μοντεμ (το κλασσικο δηλαδη) συνδεδεμενο στον υπολογιστη σου, δε μπορει να σε χρεωσει κανενας dialer. Απλα αν εχεις στο μηχανημα σου, σου προκαλει μια μικρη μειωση των επιδοσεων επειδη δουλευει συνεχεια για να βρει και να καλεσει γραμμη.

Νομιζω οτι και το netmod (isdn γραμμη) μπορει να καλεσει τηλεφωνικου αριθμο αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Εγω με dsl πανω σε isdn γραμμη καλου κακου δεν το εχω συνδεσει με το pc.

Δημοσ.

Το Netmod ειναι η συσκευη που σου δινει ο ΟΤΕ για να εχεις ISDN συνδεση.

Δε νομιζω πως το Netmod μπορει να καλεσει αναλογικα νουμερα, εκτος αν τα κεντρα των dialers απαντουν και σε ψηφιακες κλησεις...

Δημοσ.

pira til ston ote kapia stigmi na rotiso (giati paiotera tin eixa pathi me dialer)kai mou eipan oti den tha exo provlima tora me adsl para mono stin taxitita alla posi empistosini na exeis ston ote....

Δημοσ.

Ελπιζω να εννοουσαν στην ταχυτητα του υπολογιστη και οχι του ιντερνετ επειδη θα ειναι για πολυ ξυλο!

Αν δεν εχεις καποιο κλασσικο μοντεμ στον υπολογιστη σου συνδεδεμενο, δε εχεις να φοβηθεις τιποτα για εξτρα χρεωσεις στο τηλεφωνο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...