Sissel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Που ακριβώς χρειάζεται η κάρτα γραφικών? Ξέρω ότι χρειάζεται για να παίζεις παιχνίδια και να τρέχεις προγράμματα όπως πχ. για γραφίστες ή αρχιτέκτονες. Που αλλού μπορεί να χρειάζεται? Χρειάζεται για να παίζεις ταινίες στο PC? Εγώ δεν παίζω παιχνίδια ποτέ και δεν σκοπεύω να χειριστώ ποτέ γραφιστικά προγράμματα... αλλά θέλω να βλέπω ταινίες... επομένως, μου χρειάζεται μια δυνατή κάρτα γραφικών ή είναι όλα καλά και με built-in κάρτα που φτάνει ώς 128MB? Θα εκτιμούσα πολύ τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
falcon20 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μια ενσωματωμενη καρτα γραφικων σε ενα συγχρονο λαπτοπ σιγουρα σου αρκει για να βλεπεις ταινιουλες,τωρα οσο περισσοτερη μνημη,τοσο καλυτερα..
ninos30 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Οποιαδήποτε σημερινή κάρτα γραφικών κάνει γι' αυτό που θέλεις να κάνεις. Εννοείται όμως ότι το PC σου είναι τουλάχιστον Intel P4/AMD Athlon > 2GHz με 256 RAM, γιατί όταν η κάρτα που έχεις δεν είναι δυνατή τότε το decoding το αναλαμβάνει ο επεξεργαστής κι αν δεν είναι αρκετά ισχυρός τότε μπορεί να έχεις κολλήματα κατά την αναπαραγωγή. Καλύυτερο πάντως θα ήταν να μας έλεγες την σύνθεσή σου.
Sissel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Σόρυ, παράληψη.... Intel core 2, 2 GH, 2 GB. To ερώτημα είναι, θα μου λήψει αν δεν παίζω παιχνίδια?
panagiotis1976 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Είσαι μια χαρά-μπόμπα, και μπορείς και κάποια παιχνίδια να παίζειες επίσης/Για ταινίες στο πολύ χαλαρό και ξεκούραστα.Αν πας στο task manager καθώς παίζεις ταινία, θα δείς και πόσο λίγο θα δουλεύει κι το cpu, sto performance/Μια χαρά μηχανάκι έχεις/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.